Half Life 2 Cinematics Mod

2010. október 07.
43.7081
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Shade profilja, adatai
Shade
Hi, gondoltam írok valamit, és eszembe jutott a Half Life 2 Cinematics mod, egy modifikáció ami elég rendesen feltuningolja a grafikáját és mára megérte a 10.90es verzióját is amiben már olyan látványt nyújt amit a legtöbb 2010es játéktól eltudunk várni. A mod nem csak egy kis grafikai javítás, a környezetet is kiegészítették benne, hogy még életszerűbb legyen és az enginet is frissítették, pl HD textúrák, karakterek, modellek, dinamikus fények sok új efekt ami az eredetiben nemvolt benne. A mód ezen felül nem csak a sima HL2-t de az episodokat is felújítja ugyanúgy így végig élvezhetjük az egészet újból dúrvább grafikával. De inkább meg is mutatom.


10.90

Half Life 2 Cinematics Mod - 1. képHalf Life 2 Cinematics Mod - 2. képHalf Life 2 Cinematics Mod - 3. képHalf Life 2 Cinematics Mod - 4. képHalf Life 2 Cinematics Mod - 5. képHalf Life 2 Cinematics Mod - 6. képCM 10.90 TrailerAmi nekem nem tetszik az az, hogy a karakterek már nem szimpatikusak benne, mivel nagy rajongója vagyok a HL-nak a régiekhez ragaszkodok, de elvileg meglehet olyani, hogy a régiek maradjanak.

Ez csak egy kis ízelítő volt, aki többet akar megtudni róla nézzen be a hivatalos oldalra.

A mód működéséhez szükséges a Half Life 2,episode 1-2 eredeti steamen aktivált verziójára.
5 hozzászólás

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

Egy ember? Azta, nagyon ügyes.

válasz erre

Shade

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

A zenékról nemtudtam. Amúgy az egész módot egyetlen ember csinálja.

válasz erre

Marduk

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

Annyit azért lefelejtettél , hogy új zenéket is raktak bele , amik feldobják a hangulatot De ettől eltekintve szép összefoglaló.5-ös

válasz erre

marco

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Iszonyat király lett. Fájv a blogért.

válasz erre

Lac

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Basszus, nekem most esik le, hogy ez a játék már öt éves. Emlékszem, amikor először elindítottam haveromnál, azt sem tudtam, mi az a Half-Life, és amikor megláttam a grafikáját, csak hülledeztem... körülbelül úgy, mint most, a CM-ot látván. Tisztességes iparosmunka, meg kell hagyni.

válasz erre
Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljamarco profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaGargameth profiljadrift3r91 profilja