Guitar Hero Westend Parti- Mi ott leszünk! És Ti?

2009. szeptember 10.
41.2991
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Helme profilja, adatai
Helme
Zeusz főisten holnap este várhatóan az új Guitar Hero-val fog játszani az Olümposz hegy felhővel borított csúcsán, így az időjárásra és a villámok szórására már nem lesz ideje. Ez nekünk külön öröm, mivel így este szárazon juthatunk be a WestEnd bevásárlóközpontba, ahol a BSC, egy fergetegesen nagy partit fog lebonyolítani. A buli apropója nem más mint az, hogy érkezik a megunhatatlan Guitar Hero sorozat ötödik epizódja.


Immáron rendezvénysorozatról beszélhetünk, hiszen harmadszorra mutathatják meg a fanatikus játékrajongók, hogy mire is képesek nagy tömeg előtt. A nagy szó nem költői túlzás, az elmúlt GH partin több mint 200-an álltak a színpad előtt, illetve figyelték az emeletekről a csapatok produkcióit.

Mi már biztosan ott leszünk, - sőt, Marco lesz az egyik zsűritag- ezenkívül fényképezőgépet is viszünk, így ha olvasod a GameChannel-t, akkor semmiről nem fogsz lemaradni.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 15 napja

Lekéstem a jelentkezést, mer a hülye hugom nem mer jönni. Nem hiszem el.

válasz erre

marco

15 éve, 10 hónapja és 15 napja

Jejeeeee, ott leszünk és megmondjuk a tutit.mosolygó smiley Ma kipróbáltam a GH5-öt, nekem ugyanolyan mint a többi, viszont kezdek ráérezni az ízére.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja