Gotham City Impostors - free to play

2012. szeptember 01.
42.9661
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Neurotic profilja, adatai
Neurotic
Felemás nap virradt Gotham City félbolond maskarásaira ugyanis a játék némileg megváltozott. Most már mindenki beutaló nélkül írhatja a többi önjelölt szuperhőst.

/>
Gotham City Impostors - free to play - 1. kép



Korábban írtam egy egész terjedelmes írást erről a játékról nekem nagyon tetszett és az ára is egész baráti volt, aki lemaradt volna róla az
itt elolvashatja.

Akkoriban még csak göncöket lehetett venni pénzért, a már megvett játékon felül, ez nem is tűnt akkora problémának. Ez után jöttek az újabb DLC-k amikben már fegyvereket is lehetett venni. Ezek alapból is megjelentek a játékban, de mikor fel akartuk oldani őket a harc közben megszerzett kulcsokkal bizony az orrunk alá nyomta, hogy ezt dlc-ben előbb meg kell vennünk. Hát már ez sem volt túl szimpatikus, de úgy ahogy megvoltam az extra cuccok nélkül.

Nagy bánatomra a játék bár egész jó mókának tűnt hamar kihalt. A kezdeti matchmaking problémákat javították. De hát nem találhat játékost, ha nincs is fent kb senki. Lehet, hogy ahogy jöttek az egyre több fizetős dlc-k az embereknek elment tőle a kedve, nem tudom. Mindenesetre én szívesen játszottam volna vele.

Na de nézzük mi a helyzet most! Free to play lett! Ezzel nem is lenne problémám, de a mód ahogy ez kivitelezve lett ... hát az hagy néhány b+-et maga után. Kezdjük azzal, hogy nem az eredeti játékra nyalták rá a "Free to play" plecsnit, az megmaradt mindenkinek. Ehelyett lemásolták az egészet, nyomtak rá egy updatet és átalakították a dlc-ket. Ez utóbbit elég rosszul, de ezt nemsokára részletezem.

Szóval van egy felesleges játéka az embernek aki megvette amivel miután ugyanazt a játékot kitolták Free to play-be a kutya nem fog játszani. A steam-ről is törölve lett, ezek után megvenni már nem lehet, csak a f2p verzió maradt. Akik megvették a játékot azok azért kaptak valamit, de ezt később.

Először nézzük a dlc-ket. A tonnányi maskara, kabala és "hívó kártya" mellett amik egyébként tök feleslegesek, a különböző fegyvereket, kütyüket és egyéb segédeszközöket dlc pakkokba szortírozták a következők szerint: fegyver, kütyü és szupport cucc pakkokra bontották a holmikat. Mindegyik kategóriában van starter, pro és ultimate pakk. Ezeket együtt is meg lehet venni, tehát van olyan pakk is ami például az összes starter cuccot tartalmazza, fegyvert, kügyüt és szupport motyót. A pro pakkok tartalmazzák a starter pakkot, az ultimate pedig a pro pakkot és még ezen felül cuccokat.

Akik megvették a játékot azok megkapják a
Pro pakkot ami szép és jó lenne, viszont a slussz poén az, hogy az Ultimate pakkban lévő cuccokat nem lehet külön megvenni. Tehát ha valaki úgy dönt neki kellenek ezek is, akkor veheti meg az egész rohadt pakkot amiben benne vannak azok a cuccok is amik már megvannak neki. Ezt mégis hogy? Elég kevés az esélye, hogy én néztem be valamit, elég sokat kotorásztam és úgy néz ki helytálló a fenti következtetés. Remélem észbe kapnak és valami upgradet legalább kitalálnak, ha már így oldották meg, mert ez így nekem nem tűnik túl fairnek.

A másik kellemetlen dolog, hogy a játékban eddig megszerzett szinteket és feloldott cuccokat nem pakolták át a f2p verzióba így most mindenki kezdheti az elejéről.

A játék egyébként nem sokat változott, ugyanazok a pályák és játékmódok vannak. Az alap classok fegyverösszetételét rendesen átvariálták, a jó ég tudja csak miért. Lehet ezzel is próbálták azt az illúziót kelteni, hogy ez egy másik játék. Hát ez egy gyenge próbálkozás volt.
Pár apróságon még javítottak, például már rendesen mozog a fegyver a karakter kezében, eddig úgy nézett ki mintha taknyon csúszott volna, most érezhető, hogy lépked és szalad. Ez engem kicsit mindig is zavart, szóval örülök, hogy javították.

A játéknak mindenképp jót tett, hogy free to play lett, így legalább újra vannak játékosok. Az már más kérdés, hogy nem dlc-t vett az ember hanem játékot és mosd dlc-t vágtak hozzá, ez van.

Azoknak akik eddig nem vették meg most mindenképpen azt javaslom, hogy irány a steam és töltsék ezerrel és próbálják ki, mert egy nagyon jó játék! Én azért örülök, hogy új erőre kapott és meglátjuk merre tovább.

Íme itt a link: Gotham City Impostors steam oldala

Update: A dlc-kkel kapcsolatban egy fontos információt szeretnék megosztani még veletek. A letölthető tartalomként megvehető fegyvereket, cuccokat a játékban megszerezhető kulcsokkal fel lehet oldani anélkül, hogy megvettük volna a dlc-t. Ezek szerint ingyen beszerezhető az összes játékban fellelhető cumó. A megvett pakkok igazából arra valók, hogy feloldják a cuccot és ne kelljen a játékban megszerezni. Így azért már valamivel barátibb ez az üzleti modell. Az már más kérdés, hogy így nem fizettem volna a játékért egy árva vasat sem, mert ezeket én szeretem megszerezni és nem megvenni.
20 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 23 napja

jezzahun írta:
tudom hogy szerinted az... de nem lett túl extra..mosolygó smiley
Pedig nagyon jó gáma. El lehet vele lenni szerintem is nagyon nagyon!

válasz erre

jezzahun

12 éve, 6 hónapja és 23 napja

Neurotic írta:
Szerintem ez egy jó játék.
tudom hogy szerinted az... de nem lett túl extra..mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

Szerintem is nagyon jó játék volt eddig is. Most meg így hatalmas!

válasz erre

Neurotic

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

jezzahun írta:
szép és jó de ettől még mondjuk nem lesz sokkal jobb a játék...
Szerintem ez egy jó játék.

válasz erre

jezzahun

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

szép és jó de ettől még mondjuk nem lesz sokkal jobb a játék...

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Azonnal neki is állok

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Már szedem is!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Már szedem is!mosolygó smiley

válasz erre

Neurotic

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ráadásul akiknek megvolt a játék azok megaxp boostot kapnak aminek köszönhetően 2.5ször annyi xp vághatnak zsebre játékonként. Ez ráadásul örökös xp boost, nem időkorlátos.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Megnézem én is!

válasz erre

Neurotic

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Egyedül az új kosztümöknél dugta az orrom alá a játék, hogy azokat dlc-ben meg lehet venni, de az őszintén szólva nem nagyon érdekel. Az alap kosztüm készlet is bőven elég, abból is össze lehet pakolni elég poénos figurát.

válasz erre

rDAVE

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Neurotic írta:
Kiderült, hogy nem az. A cuccokat meg lehet szerezni a játékon belül is, nem kell érte fizetni. Minden benne van a játékban és feloldható a dlc maga annyit csinál, hogy feloldja azokat a fegyvereket.

Tegnap a steam újraindítása után lettek ezek csak aktiválva ezért nem vettem ezt észre. Ma csodálkoztam, hogy kaptam egy csomó loadoutot és a cuccok is fel lettek oldva.
Az király, szedem is! mosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja