GCO a vonaton

2009. szeptember 16.
42.1651
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Na, mostanság sajnos nem álmodok semmit, inkább jövök ilyen kitalált történetekkel...Az első rész "GCO a vonaton". Még sok részt kell majd tőlem elviselnetek, mert rengeteg helyszín lesz, és nem úgy fogom, hogy egyesével, hanem többen fognak szerepelni. Kezdjük el :D


Ez az egész úgy kezdődik, hogy valahová el akarok menni, vonattal. Azt nem tudom, hogy hová, de azé megyek... Felszállok a vonatra, odamegyek a masinisztához (Marduk szerint így nevezik a vonatvezetőt, nekem simán masiniszter, de ez tök mind1), na és ki az? Marcot ismerem fel...
-Üdvözöllek a GCO vonatán! De ki is vagy te tulajdonképpen?
-A Fülig Jimmy, és kössz, de ha ez...
-Szevasz! Na, akkor csüccsenj le, van még szabad hely.

Visszamegyek, van egy üres hely. Igazából volt ott rengeteg üres,csak azokra játékok voltak pakolva. Leülök az ember mellé...A fejét beledugja egy újságba.
-Nem kell félni, nem bántok senkit...
Felnéz...És ez Futu volt :D Köszöntünk egymásnak, és olvasgattuk a konzolos újságokat. Az ablakok még nyitva vannak, és iszonyú gitározás hallatszik lentről...Üvegszilánkok hevernek a földön...És belép Maniac...Valaki veszekszik a masiniszterrel (csak az egyszerűség kedvéért), hogy miért nincsen hamutartó, ez a valaki RED volt. Leül oda a mellettünk levő székre, elkezd beszélgetni, beszélgetünk-beszélgetünk, és azon kapja magát, hogy a hamuban úszik. Maniac beveri a boltos fejét, hogy miért nincsen energiaital. Skyman is megjön, ő aszongya, hogy inkább traktorral szeretne jönni. Marduk is fellép a vonatra, ledől a székre, és elkezd horkolni. Minket meg észre sem vesz. Nekiugrok, megragadom a nyakánál, és elkezdem a fejét ütögetni a szék támlájába, hogy legyen már egy kicsit normálisabb. Üvöltözik velem, én meg csak ordítom neki a magamét. Befut Raiden is, Marco mondja, hogy megérkezett a vonat rendőre. Minket ez nem érdekel, Raiden nekünk ugrik, hogy véget vessen a verekedésnek. Igaz, engem oda kellett láncolni a székhez, hogy nyugton maradjak :D De jött Futu az álkulcsaival, és elengedett. Marco jelenti, hogy a vonat mindjárt indul. Bemegyek hozzá, és közlöm vele, hogy én inkább kiugrok a vonatról, minthogy a vonaton maradjak. Azt hiszi, viccelek, de tényleg kimásztam az ablakon. És pont, amikor a lábam maradt bent a vonaton, Maniac odajön, engem nem lát, és feltolja az ablakot, én meg szépen beszorulok. Kívül üvöltözök, hogy nézzen ide, de nem hallja. Csak annyit mond, "bocsi, huzat volt". Sikerült kipiszkálnom magam, és elkezdek futni, a vonat még sokáig áll.
Ezalatt FutuRetro egy dróttal szerelgeti a vonatot, RED odamegy hozzá, és gúnyolódik. 4 embert kórházba kell szállítani, mert Maniac betörte az ablakot. Marco a fogpiszkálókkal szórakozik, ameddig el nem kell indítania a vonatot. Raiden egy filccel az ablakra rajzolt egy embert, azzal szórakozott, "na gyere-gyere!" A vonat elindul... Egy galamb felkenődik az ablakra, marco ezzel nem törődik, felvesz egy macskát, a galamb máris eltűnik.
Este, pont éjfél.
BOMBA VAN A VONATON! Mindenki jajveszékel. Mindenki keresi, de nem találja. Marco már vagy 25 emberen ment keresztül a vonattal, nem kapcsolta be a lámpát...:D Miután bekapcsolja, dermedten felkiált...
-Nézzétek csak...Ki van ott...
Mindenki kinéz. És ott vagyok a sínhez kötözve :D Raiden elkezd gúnyolódni, hogy "na mi az, a haragom helyett mégis a vonatot választottad?" Maniac lejön, kikötöz, ad néhány pofont, mert szerinte ez így helyes, hogy ezért pofon jár. Felhurcolnak a vonatra. És ez egy kísértetvonat!
Azt vesszük észre, hogy egy híd felé közeledünk...Ami le van szakadva... Mindenki kiugrik a vonatból, Mardukot bezártam, ezért később megvernek. Végül is mindegy, hogy a vonat lezuhan, vagy felrobban... Vártunk még néhány napot ott, víz nélkül. Maniac bevallja, hogy neki van még egy doboz energiaitala, ezen mindenki összeveszik. De mindenki éhes, sorsot húzunk, hogy kit együnk meg először. Futut húztuk ki, de ő erősen kereste a kifogásokat, hogy még meg kell szereznie néhány játékot, csak azután. Mindenki kést-villát fog, majdnem nekiestünk már, de jön egy másik vonat. Marduk úgy is csont és bőr már, mind elbújtunk egy bokorba, Mardukot pedig odalökdöstük.
-Engedjetek felszállni, már 4 napja nem ettem, nem ittam.

Felengedik, de rögtön elkezdenek ordítozni, "rablóbanda!", mert kiugrottunk a bokorból, mindenkit leütöttünk, kidobáltunk az ablakon. A kidobált utasok később azt veszik észre, hogy hiányzik a mobiljuk, a pénztárcájuk és még néhány értékes holmijuk. A nagy verekedésben a vonat lement a sínről, jön Skyman a traktorával, és szépen lassan visszahelyezi a vonatot, valahogy...
Megint este, a vonat nem tudom, mekkora sebességgel száguld. Jön egy éles kanyar, ezért kisiklunk. Észrevettük, hogy valamilyen tenger van mellettünk...Megkérdezünk egy embert, hogy hol vagyunk.
-Üdv Hollywoodban!
Hogy hogy kerültünk át, azt én sem tudom :D Mindegy. Annyi bizonyos, hogy mindenki rohant mindenfelé. Azt megjegyzem zárójelben, hogy nem tudom, Ti hová mentetek, annyi biztos, hogy én mentem Orlandohoz. Eztán 1 hónap elteltével felszálltunk egy repülőgépre, megengedték ingyen, csak mert vonattöröttek vagyunk :D Hazaértünk, jöttek az ismerősök, először vigyorogva, aztán meghúzták a fülünket, és kezdődött a rizsálás. És újra kezdődött a régi kerékvágás:

Marco otthon kevergeti a teáját, mérgelődve az üzleti dolgaival.
Maniac elég sok pénzt elvesztett, miután megtetszett neki az ablaktörés.
RED úgy dönt, vásárol egy új házat a cigarettának, mert már a hamuban alszik.
Futu továbbra is álkulcsokkal és drótokkal kalandozik.
Raiden otthagyja a rendőri állást, és újra reszeli a körmét.
Skyman még mindig a traktorokkal szórakozik.
Marduk napok óta bőg, mert véletlen ottfelejtettük a repülőgépen. Na vajon ki zárta be? :D


Elnézést, ez nem sikerült viccesre...Most nem vagyok olyan poénkodós kedvemben, majd a következő az nagy lesz...:D
21 hozzászólás

Shade

11 éve, 11 hónapja és 26 napja

Várd csak a 3. részt abban megin harcolsz. Meg lesznek új emberek. Apropó olvassátok a 2.részt.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shade

11 éve, 11 hónapja és 26 napja

RED írta:
Nyugi Skyman, én meg állandóan cigizek. Bár most Shade szerencsére "adott" egy kis sört is.
Persze. Necsak a cigi. Amúgy azért mer ahol ez játszodott nemvolt cigi. De a pipa ötleten gondolkoztam.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

11 éve, 11 hónapja és 26 napja

Zsír.. állati de látom én összefortam a traktorral
Mikor lesz a next?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shade

11 éve, 11 hónapja és 27 napja

Jimmy a következőbe bekerülhetnék? De ne úgy mint Marduk. Ez má keny re emlékeztetett a southparkból.

válasz erre

hellokitti

11 éve, 11 hónapja és 27 napja

Dorcika írta:
Hölgyem, örülök, hogy lenyűgöztem.
Oh,mily kellemes meglepetés ! Hát vannak még gentlemanek

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

FutuRetrO

11 éve, 11 hónapja és 27 napja

Rendkívül szórakoztató móka volt végigsuhanni a történeten. Ahogy a megismert arcaink köré fiktív imidzsiket építetek fel, az valami zseniális. Mindenki másnak lát minket és remek dolog viszontlátni magunkat ezekben a történetekben. "Mi Veletek voltunk, és Veletek vagyunk, mi Veletek élünk és Veletek halunk..."

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljadarkomen profiljaM.O.R.P.H. profilja