Gamer perifériák másképpen

2015. január 07.
26.9861
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
totyak profilja, adatai
totyak
Szinte naponta jönnek olyan hírek, amikben valamilyen gamer perifériáról van szó és gyakorlatilag nincs olyan gyártó, aki ne forgalmazna ilyen megnevezésű terméket. Gamer billentyűzet, gamer monitor, gamer egér, stb.


Megmondom őszintén, én nem hiszek ebben a kategóriában, szerintem csak beetetik vele a játékosokat. Kifejezett kedvencem a gamer egérpad... wtf. Senki nem lesz jobb, vagy ügyesebb, sikeresebb játékos, mert ilyen termékeket használ. Nem fogsz jobban célozni, mert gamer egér van a markodban, nem fogsz többet látni, mert több százezres gamer monitorod van és nem nyomod gyorsabban a gombokat, mert gamer billentyűzeten tenyerelsz.

Néha már szinte idegesítenek az ilyen hírek, ezért kigondoltam én milyen gamer perifériákat gyártanék, ha a tűz közelében volnék.

Első körben mindenképpen készítenék egy gamer fejpántot, elasztikus, nedvszívó anyagból, hiszen ki ne találkozott volna már játék közben azzal a zavaró ténnyel, hogy a nagy izgalmak közepette szemébe csorgott a verejték és emiatt kapott headshot-ot, vagy annyira rosszul játszott, hogy mérgében lefejelte az asztalt. Az elasztikus anyag tompítja a becsapódást. Illetve emosoknak, rockereknek nagyon hasznos hosszú hajuk eltűrésére, hogy ne csak fél szemmel tudják bámulni a monitort. Mosásához külön gamer mosópor ajánlott, ami csak nálunk kapható.

Aztán mindenképpen ajánlatos az általam tervezett egyedi, unisex gamer kesztyű vásárlása, ami megakadályozza, hogy a játék hevében izzadságtól, nyáltól és vértől átnedvesedett tenyerünk lecsússzon az egérről. Ha az óriási villanyszámla kifizetése mellett, amit gamer géped okoz, nincs pénzed kifizetni a fűtés díjat, télen duplán jól jársz, ezért ilyenkor másfélszer annyiba kerül a kesztyű, mint nyáron. Érdemes tehát beszerezni minél előbb. Emellett plusz hasznos kiegészítő a csúszásgátló spray, amivel egerünket, billentyűzetünket fújhatjuk le, hogy véletlenül se tudjuk azokat elengedni? napokig.

Kezdetben nagyon limitált darabszámban, kifejezetten e-sportolókkal kifejlesztve kiadnék egy ún. gamer nyakmerevítőt, plusz hozzá szempecket, hogy a kedves játékos még véletlenül se tudja levenni tekintetét a monitorról, illetve pislogni se tudjon, nehogy így jusson az ellenfél nem kívánt előnyökhöz. Persze később bolti forgalomban is elérhető lesz a termék, rettentő horribilis áron. De hát gamer cucc, megéri megvenni. Elhanyagolható hátrány, hogy a merevítő olyan bonyolult hevederezést kapott a véletlen elmozdulások ellen, hogy plusz egy fő kell a kioldáshoz, így egyedülálló játékosok jól gondolják meg a vásárlást. Vagy rendeljenek online Afganisztánból egy barátot, barátnőt, aki elvégzi a szükséges teendőket.

Az igazi kuriózum azonban a gamer alsónemű. Napokig nem kell cserélni, akkor sem lesz koszos, büdös, hiszen magas szintű öntisztító nano-polimerből készül, és ha a játék hevében véletlenül összeszarnád, hugyoznád magad, akkor beépített érzékelőinek segítségével azonnal jelzést küld monitorodra, táblagépedre, okos telefonodra. A döntés a kezedben van, tovább játszol, megkockáztatva, hogy az öntisztító nano-polimer tönkremegy, vagy felkelsz és kitörlöd a valagadat.

Ennyi volt mára a gamer ötletbörze. Ha valamelyik nagy gyártó hazai képviselete lehetőséget lát az ötleteimben, itt a GC-n naponta elérhető vagyok.
28 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 napja

PaulMarloW írta:
"Nyugodtan szólj hozzá ilyenkor, javíts ki, nincs ebből gond, csak ne a felsőbbrendű hangnemedben!"
Kérdem én, te milyen jogon csinálhatod ugyan ezt?

"....vagy, ha mégis így írsz, nekem az is jó, mert tudom, hogy miközben írod, belül fortyogsz a dühtől. "
El kell hogy szomorítsalak.Röhögök olyankor.

"Hol is írtam, hogy a gamer perifériák ****ok? "
Csak az egész cikket azt feszegeti.

" blog eleje egész pontosan arról szól, hogy szerintem a gyártók kissé eltúlozzák ezt a gamer periféria témát és olyasmiket ígérnek, amik nem valósulnak meg, magyarán, hogy nem leszel jobb játékos. "
Tökéletes válasz arra amit az előbb leírtam.Semmi közöd az egész témához és úgy osztod az észt.Egy minőségi gamer periféria folyamatos használata után fokozatosan megnő a játékbeli teljesítménye az embernek.Ami ezek szerint nem azt jelentené hogy jobb leszel?

"Az utolsó bekezdésedben viszont van egy telitalálat mondat, miszerint "az intelligens emberek jó humorérzékkel vannak megáldva". Valószínűleg te ezért nem vetted a poénokat"
Megint itt a példa a nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik mondásra.

" Ha rajtam nevettek, akkor is szereztem pár kellemes percet nekik."
Ne aggódj, röhögnek. mosolygó smiley

"De azért azt érzed ugye, hogy ezzel a hozzászólásoddal több, a blog alatt kommentelőt is unintelligensnek tituláltál, akiknek tetszett az írás?"
Van összesen 6 ember, ebből 4en írták azt hogy hű de jó.Aki meg ellenvéleményt írt azt meg "felsőbbrendű hangnemedben!" elküldöd más égtájakra.Őszintén szólva, nem ismerem személyesen egyiket se így nem is nagyon izgat a dolog,már ha magukra veszik.Ha magukra veszik...azzal én meg nem tudok mit kezdeni.
Veled aztán nehéz zöldágra vergődni. Lehet, hogy rajtam nevetnek a többiek, de az egészen biztos, hogy ezen, amit te művelsz, hülyére röhögi magát minimum a fele társaság, vagy pedig szánakozva tekintenek rád. Nekem végül is nem probléma, hogy folyamatosan ömlik belőled a szenny, elintézed nekem, hogy ez legyen 2015 legtöbb kommentet kapó blogja röhögő smiley

? Kérdem én, te milyen jogon csinálhatod ugyan ezt??

- Ha visszaolvasol, láthatod, hogy azután vettem át ezt a stílust (tőled), miután te az első kellemetlenkedő kommentedet beírtad. És kizárólag neked írok így, nem véletlenül. Mindenki másnak teljesen normális hangnemben írtam. Ha normálisan leírod, hogy nem értesz egyet velem, nem lett volna vita.

?El kell, hogy szomorítsalak. Röhögök olyankor.?

- Akkor itt megint nálad vannak a problémák. Ülsz a monitor előtt, írod a sértő megjegyzéseidet és közben röhögsz. Komoly zűrzavar lehet a fejedben.

?Csak az egész cikked azt feszegeti.?

- Dehogy feszegeti, csak te nem érted. Nem minőségbeli problémákról írtam. Elfogadom, hogy időtálló anyagokból készülnek, de azt nem, hogy jobb játékos leszel. De ezt már sokadjára írom, ha így sem megy a megértése, az egyéni problémád.

?Tökéletes válasz arra, amit az előbb leírtam. Semmi közöd az egész témához és úgy osztod az észt. Egy minőségi gamer periféria folyamatos használata után fokozatosan megnő a játékbeli teljesítménye az embernek. Ami ezek szerint nem azt jelentené, hogy jobb leszel?

- Ha úgy nézzük valóban nincs közöm a témához, nincs gamer perifériám. Nem véletlenül, mivel nem hiszek ebben a kategóriában. Észt pedig nem osztottam, szimplán leírtam, hogy szerintem ez egy kamu kategória, hogy jobban eladható legyen a termék. Megint mire alapozod, hogy folyamatos használattal megnő a játékbeli teljesítmény? Mivel és hogyan mérted, hol a bizonyíték? Azért adjak igazat, mert te úgy érzed, vagy mert a gyártók azt állítják?

?Megint itt a példa a nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik mondásra.?

- Itt bizony. Ez egy tökéletes példa arra, amit művelsz. Ha nem értenéd, a példa első része a rád vonatkozó pont.

?Ne aggódj, röhögnek.?

- Tegyék, mondtam, hogy nem probléma. De ahogy korábban írtam, a te irányodba valószínűleg még ezt sem teszik meg, csak szánnak és sajnálnak, hogy ilyen félresikerült vagy.

?Van összesen 6 ember, ebből 4-en írták azt, hogy hű de jó. Aki meg ellenvéleményt írt, azt meg "felsőbbrendű hangnemedben!" elküldöd más égtájakra. Őszintén szólva, nem ismerem személyesen egyiket se, így nem is nagyon izgat a dolog, már ha magukra veszik. Ha magukra veszik...azzal én meg nem tudok mit kezdeni.?

- Most meg már nem csak provokálni próbálsz, de hazudsz is. Legalább pörgetnéd vissza a hozzászólásokat és akkor nem írnál butaságot. Egyedül téged küldelek el melegebb égtájakra, azt is csak azután kezdtem el, miután te olyan kedvesen kommenteltél a blog alatt. Olvass vissza, láthatod, hogy senki mással nem így kommunikálok és senkit nem küldök sehova!kacsintó smiley

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 6 napja

totyak írta:
Nem sokáig tartott sajnos önmagad visszafogása, de ez vagy te, elnézem neked. Az elnézéskérést elfogadom. Szerintem nekünk már volt egy csörténk korábban, ott is az volt a problémád, hogy butaságokat írok a hírek alá, illetve emlékeim szerint akkor is emlegetted az első hozzászólásokkal szerzett pontokat. A pontok tekintetében csak arra tudok gondolni, hogy irigy vagy, a buta hozzászólások tekintetében meg arra, hogy előfordulhat ilyen eset is, nem vagyok hibátlan. Nyugodtan szólj hozzá ilyenkor, javíts ki, nincs ebből gond, csak ne a felsőbbrendű hangnemedben! Vagy, ha mégis így írsz, nekem az is jó, mert tudom, hogy miközben írod, belül fortyogsz a dühtől. rDAVE pl. egy igen tájékozott ember szerintem számítástechnikai témában, illetve játékokban, rengetegszer kijavít, mégis tisztelem. Téged nem lehet.

Hol is írtam, hogy a gamer perifériák ****ok? Ja, hogy sehol, csak te annyira belepörgeted magad ebbe az egészbe, hogy olyanokat is odaképzelsz, amik nincsenek leírva. A blog eleje egész pontosan arról szól, hogy szerintem a gyártók kissé eltúlozzák ezt a gamer periféria témát és olyasmiket ígérnek, amik nem valósulnak meg, magyarán, hogy nem leszel jobb játékos. Megint az értelmező képesség hiánya nálad a probléma.

Az utolsó bekezdésedben viszont van egy telitalálat mondat, miszerint "az intelligens emberek jó humorérzékkel vannak megáldva". Valószínűleg te ezért nem vetted a poénokat. De azért azt érzed ugye, hogy ezzel a hozzászólásoddal több, a blog alatt kommentelőt is unintelligensnek tituláltál, akiknek tetszett az írás? Ha nevettek az olvasók, annak én már örülök. Ha rajtam nevettek, akkor is szereztem pár kellemes percet nekik.
"Nyugodtan szólj hozzá ilyenkor, javíts ki, nincs ebből gond, csak ne a felsőbbrendű hangnemedben!"
Kérdem én, te milyen jogon csinálhatod ugyan ezt?

"....vagy, ha mégis így írsz, nekem az is jó, mert tudom, hogy miközben írod, belül fortyogsz a dühtől. "
El kell hogy szomorítsalak.Röhögök olyankor.

"Hol is írtam, hogy a gamer perifériák ****ok? "
Csak az egész cikket azt feszegeti.

" blog eleje egész pontosan arról szól, hogy szerintem a gyártók kissé eltúlozzák ezt a gamer periféria témát és olyasmiket ígérnek, amik nem valósulnak meg, magyarán, hogy nem leszel jobb játékos. "
Tökéletes válasz arra amit az előbb leírtam.Semmi közöd az egész témához és úgy osztod az észt.Egy minőségi gamer periféria folyamatos használata után fokozatosan megnő a játékbeli teljesítménye az embernek.Ami ezek szerint nem azt jelentené hogy jobb leszel?

"Az utolsó bekezdésedben viszont van egy telitalálat mondat, miszerint "az intelligens emberek jó humorérzékkel vannak megáldva". Valószínűleg te ezért nem vetted a poénokat"
Megint itt a példa a nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik mondásra.

" Ha rajtam nevettek, akkor is szereztem pár kellemes percet nekik."
Ne aggódj, röhögnek. mosolygó smiley

"De azért azt érzed ugye, hogy ezzel a hozzászólásoddal több, a blog alatt kommentelőt is unintelligensnek tituláltál, akiknek tetszett az írás?"
Van összesen 6 ember, ebből 4en írták azt hogy hű de jó.Aki meg ellenvéleményt írt azt meg "felsőbbrendű hangnemedben!" elküldöd más égtájakra.Őszintén szólva, nem ismerem személyesen egyiket se így nem is nagyon izgat a dolog,már ha magukra veszik.Ha magukra veszik...azzal én meg nem tudok mit kezdeni.

válasz erre

totyak

10 éve, 6 napja

5t3v3nk3 írta:
Azért a nagylelkűség befigyel... röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Térdre halandók..röhögő smiley
Most mondd meg röhögő smiley Milyen utolsó, aljas ember lennék, ha ezt is megvonnám tőle? nyelvnyújtó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

10 éve, 6 napja

PaulMarloW írta:
Sajnálom az esetleges kultúrálatlan viselkedésemet de eddig bírtam visszafogni magam....olyan szintű baromságokat tudsz írni a cikkek alá, hogy néha már csak azért is beleírok, hogy azzal impulzust küldjek feléd amiből talán kicsit el is kezdessz gondolkozni a cikken vagy talán azon hogy mit írtál.

De ez a háttér-információ nélküli, csőlátású poénkodás kivágta bennem a biztosítékot.Semmit nem tudsz a dologról és még bizonygatod azt is hogy nem is akarsz.De a gamer perifériák ****ok.....

Jó poénokat úgy lehet gyártani, ha az illető jól informált a dolgokról, néha ezért is mondják azt, hogy az intelligens emberek jó humorérzékkel vannak megáldva.Na ez itt nem jött össze.Viszont nem kell elkeseredni,mivel egy országos gamer közösség röhögött ezen a produkción.... és nem azért mert vicces hanem azért mert-hogy ne legyek kulturálatlan-nem jó.
Nem sokáig tartott sajnos önmagad visszafogása, de ez vagy te, elnézem neked. Az elnézéskérést elfogadom. Szerintem nekünk már volt egy csörténk korábban, ott is az volt a problémád, hogy butaságokat írok a hírek alá, illetve emlékeim szerint akkor is emlegetted az első hozzászólásokkal szerzett pontokat. A pontok tekintetében csak arra tudok gondolni, hogy irigy vagy, a buta hozzászólások tekintetében meg arra, hogy előfordulhat ilyen eset is, nem vagyok hibátlan. Nyugodtan szólj hozzá ilyenkor, javíts ki, nincs ebből gond, csak ne a felsőbbrendű hangnemedben! Vagy, ha mégis így írsz, nekem az is jó, mert tudom, hogy miközben írod, belül fortyogsz a dühtől. rDAVE pl. egy igen tájékozott ember szerintem számítástechnikai témában, illetve játékokban, rengetegszer kijavít, mégis tisztelem. Téged nem lehet.

Hol is írtam, hogy a gamer perifériák ****ok? Ja, hogy sehol, csak te annyira belepörgeted magad ebbe az egészbe, hogy olyanokat is odaképzelsz, amik nincsenek leírva. A blog eleje egész pontosan arról szól, hogy szerintem a gyártók kissé eltúlozzák ezt a gamer periféria témát és olyasmiket ígérnek, amik nem valósulnak meg, magyarán, hogy nem leszel jobb játékos. Megint az értelmező képesség hiánya nálad a probléma.

Az utolsó bekezdésedben viszont van egy telitalálat mondat, miszerint "az intelligens emberek jó humorérzékkel vannak megáldva". Valószínűleg te ezért nem vetted a poénokat. De azért azt érzed ugye, hogy ezzel a hozzászólásoddal több, a blog alatt kommentelőt is unintelligensnek tituláltál, akiknek tetszett az írás? Ha nevettek az olvasók, annak én már örülök. Ha rajtam nevettek, akkor is szereztem pár kellemes percet nekik.

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 6 napja

totyak írta:
Nincsenek tények, csak leírod azt, amit valahol hallottál olvastál. Nem tudod semmilyen méréssel alátámasztani, hogy jobb játékos lettél. Hiszel benne és a hit csodákra képes. Placebo gyógyszertől is sokan meggyógyulnak. A nevenincs billentyűm, egerem, meg a max. 75Hz-es monitorom meg köszönik, jól vannak már sok-sok éve.

Az egy dolog, hogy nem értesz velem egyet, azt is értem, hogy nem vagy fogékony a poénjaimra, de nem értem miért kell fogyatékosnak nevezni, meg a chaten olyasvalakinek, aki segget csinál a szájából. A kultúra szikrája sincs meg benned, ha egy ilyen blog fel tud annyira bőszíteni, hogy ilyesmiket írjál a másikra. Illetve szemlátomást a felfogóképességed sincs a toppon, ha nem jöttél rá, hogy a blog második fele egy probléma felnagyított, eltúlzott kifigurázása.

Igaz, hogy rajtam kívül még mások is próbálták megvilágosítani az elmédet, hogy nem minden "gamer" jelzővel ellátott dolog Isteni találmány, de ami nem megy, azt kár erőltetni. Ha ennyire irritállak, kerüljük el egymást, nem kell nekünk barátoknak lenni, legközelebb ne reagálj a hozzászólásaimra, blogjaimra és nem lesz semmi feszültség. Meggyőzni úgy sem fogjuk egymást.
Sajnálom az esetleges kultúrálatlan viselkedésemet de eddig bírtam visszafogni magam....olyan szintű baromságokat tudsz írni a cikkek alá, hogy néha már csak azért is beleírok, hogy azzal impulzust küldjek feléd amiből talán kicsit el is kezdessz gondolkozni a cikken vagy talán azon hogy mit írtál.

De ez a háttér-információ nélküli, csőlátású poénkodás kivágta bennem a biztosítékot.Semmit nem tudsz a dologról és még bizonygatod azt is hogy nem is akarsz.De a gamer perifériák ****ok.....

Jó poénokat úgy lehet gyártani, ha az illető jól informált a dolgokról, néha ezért is mondják azt, hogy az intelligens emberek jó humorérzékkel vannak megáldva.Na ez itt nem jött össze.Viszont nem kell elkeseredni,mivel egy országos gamer közösség röhögött ezen a produkción.... és nem azért mert vicces hanem azért mert-hogy ne legyek kulturálatlan-nem jó.

válasz erre

totyak

10 éve, 6 napja

PaulMarloW írta:
A te "gondolatod" vajmi kevés a tényekkel szemben.De állj ki a véleményed mellett én addig kockulok a gamer egeremmel, a gamer egérpadomon és a magas frekvenciájú monitorommal míg neked kirohad a szemed a max 75khz-s monitorodtól és pár éven belül a sok kattintgatástól behal az egered vagy tiszta dzsuva lesz az alja és pontatlan az optikája,a billentyűzetedben meg szétszakad a membrán a sok pötyögéstől...
Nincsenek tények, csak leírod azt, amit valahol hallottál olvastál. Nem tudod semmilyen méréssel alátámasztani, hogy jobb játékos lettél. Hiszel benne és a hit csodákra képes. Placebo gyógyszertől is sokan meggyógyulnak. A nevenincs billentyűm, egerem, meg a max. 75Hz-es monitorom meg köszönik, jól vannak már sok-sok éve.

Az egy dolog, hogy nem értesz velem egyet, azt is értem, hogy nem vagy fogékony a poénjaimra, de nem értem miért kell fogyatékosnak nevezni, meg a chaten olyasvalakinek, aki segget csinál a szájából. A kultúra szikrája sincs meg benned, ha egy ilyen blog fel tud annyira bőszíteni, hogy ilyesmiket írjál a másikra. Illetve szemlátomást a felfogóképességed sincs a toppon, ha nem jöttél rá, hogy a blog második fele egy probléma felnagyított, eltúlzott kifigurázása.

Igaz, hogy rajtam kívül még mások is próbálták megvilágosítani az elmédet, hogy nem minden "gamer" jelzővel ellátott dolog Isteni találmány, de ami nem megy, azt kár erőltetni. Ha ennyire irritállak, kerüljük el egymást, nem kell nekünk barátoknak lenni, legközelebb ne reagálj a hozzászólásaimra, blogjaimra és nem lesz semmi feszültség. Meggyőzni úgy sem fogjuk egymást.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

PaulMarloW

10 éve, 6 napja

petike737 írta:
Abban igaza van Totyaknak hogy sok a bullshit, de ez is igaz, hogy a "gamer" termékek nagy része valóban jobb körülményeket teremt.

Kocsis hasonlattal: Egy ferrarival nagyobb esélyed van megnyerni egy versenyt, mint egy skodaval. Nem azt jelenti, hogy te magad, a vezető jobb leszel, csupán a gázpedál hamarabb reagál, a kormányváltóval gyorsabban tudsz felfele váltani stb. PaulMarloW-nak ebben a részben teljesen igaza van.

Saját példámból csak fülesről, egérről és egérpadról tudok beszélni. Mindhárom elvileg "gamer" és mindhárom esetben éreztem a javulást az adott területen. Azt is megmerem kockáztatni, hogy jobb játékos lettem amikor egy szimpla egér helyett végre nagyobb DPI-vel gyorsabban tudtam célozni, meg hallom hogy honnan jönnek, de nem ez a lényeg. Mindhárom termék jobb, mint amilyen az elődje volt. Az egér kényelmesebb, gyorsabb, extra gombos és 4 éve működik (nemúgy mint előtte az 1500Ft-os usb-s 1-2 évig bírta mindig). A fülesnek USB-s hangkártyája van, ami pont kapórajött mert behalt az alaplapi hangkimenet, sokkal jobb élmény filmet nézni vagy YouTube-ot stb. Az egérpad kényelmesebb, nem látom rajta az idegsító prosztatagyógyszer reklámját és az egérrel remek párost alkot.

béke
Te is csak a gyártókat támogatod, te egy csúnya, rossz ember vagy.Pfúj,pfúj. (Irónia.Egyébként köszönöm a támogatást,bárcsak ne kéne.)

válasz erre

petike737

10 éve, 6 napja

Abban igaza van Totyaknak hogy sok a bullshit, de ez is igaz, hogy a "gamer" termékek nagy része valóban jobb körülményeket teremt.

Kocsis hasonlattal: Egy ferrarival nagyobb esélyed van megnyerni egy versenyt, mint egy skodaval. Nem azt jelenti, hogy te magad, a vezető jobb leszel, csupán a gázpedál hamarabb reagál, a kormányváltóval gyorsabban tudsz felfele váltani stb. PaulMarloW-nak ebben a részben teljesen igaza van.

Saját példámból csak fülesről, egérről és egérpadról tudok beszélni. Mindhárom elvileg "gamer" és mindhárom esetben éreztem a javulást az adott területen. Azt is megmerem kockáztatni, hogy jobb játékos lettem amikor egy szimpla egér helyett végre nagyobb DPI-vel gyorsabban tudtam célozni, meg hallom hogy honnan jönnek, de nem ez a lényeg. Mindhárom termék jobb, mint amilyen az elődje volt. Az egér kényelmesebb, gyorsabb, extra gombos és 4 éve működik (nemúgy mint előtte az 1500Ft-os usb-s 1-2 évig bírta mindig). A fülesnek USB-s hangkártyája van, ami pont kapórajött mert behalt az alaplapi hangkimenet, sokkal jobb élmény filmet nézni vagy YouTube-ot stb. Az egérpad kényelmesebb, nem látom rajta az idegsító prosztatagyógyszer reklámját és az egérrel remek párost alkot.

béke

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 7 napja

5t3v3nk3 írta:
Jelentem a billentyűzetem idén lesz 10 éves..röhögő smiley Pedig én aztán aprítom rendesen, főleg az utóbbi időben. röhögő smiley

Az itt főleg a baj ezekkel a cuccokkal, hogy a marketing elhiteti az egyszerű vásárlóval, hogy egy gamer cucctól ő is sokkal ügyesebb, jobb lesz. Ez nem igaz, megkönnyíti a játékot, de jobb nem leszel tőle, hisz használni is tudni kell az eszközöket.

Egy egyszerű sofőr nem lesz jobb egy autóversenyzőnél attól, hogy mondjuk beültetik egy Ferrrai-ba. de mondok egyszerűbb példát: Az hogy veszel egy drága rajzpadot, még nem fogsz tudni rajzolni. Egy Gamer cucc sem tesz jobb játékossá.

És a blog írója ezt sarkította ki, elég jópofa módon.
Aranyos hogy ugyan azt szajkózod mint ez a másik fogyatékos,de azt a technikai tényt amit a kezdő,alacsony árkategóriában nyújtó gamer perifériák nyújtanak azt ne cáfoljátok már meg könyörgöm.

10 éve használod a billentyűzeted...kesztyűben, mert csúszik röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley.

A poénáradatnál meg még az aspirin is erősebb.

Egyébként a félmilliós Wacom Cintiq-el már most jobban tudnék rajzolni mint a 40 ezer forintos sima digitális rajztáblával,mivel nem kéne megszoknom a koordinációt a tablet és a képernyőm közt.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

123a(z) 3 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja