Gameplayekhez abszurd történetek (avagy Dzsekit Chen: Egy pálcikember legendája)

2019. december 03.
29.7101
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
c0m1n65un profilja, adatai
c0m1n65un
Sziasztok!

Amíg a Youtube csatornám animációs részének felturbózásán dolgozom a háttérbe (szerencsére ez a folyamat már a végéhez közeledik), addig bele kezdtem egy újabb totális hülyeségbe.
Gameplayekhez írok abszurd történeteket! Vagyis konkrétabban próbálok egy parodisztikus történetet írni a felvett anyaghoz.
Tudjátok ez úgy történt, hogy újra elkezdtem játszani a méltán híres One Finger Death Punch-al.
Magam és a környezetembe lévő, hasonlóan elmebeteg emberek örömére elkezdtem valamiféle történetet kitalálni a képernyőn történő henteléshez.

Gameplayekhez abszurd történetek (avagy Dzsekit Chen: Egy pálcikember legendája) - 1. kép


Persze adta magát Jackie Chan, aki mint tudjuk Dzsekit Csen, így a történet alapja már kész is volt.
A körülbelül 15 perces stand up comedy nagy részére később már nem emlékeztem (pedig nem is ittam), de azért igyekeztem megörökíteni egy videóban a történetet.

Igazából a környezetem, sose jött rá, hogy ezek a hülye ötletek honnan jönnek nálam (talán elvittek az UFO-k), de csendbe tűrik a szeszélyeimet. Nektek vannak hasonlóan fura dolgaitok?

A vágási folyamatnál és a számomra oly utálatos hangfelvételeknél már éreztem, hogy nagy baklövést követtem megint el. Feladni nem szokásom, így végül csak elkészült a Dzekit Chen: Egy pálcikaember legendája című videó. Valahol pedig lehet, hogy éppen most készül egy kényszerzubbony, egyenesen nekem címezve.

Itt a kész "mű":Remélhetőleg legközelebb már egy animációval jelentkezek, mert a háttérbe elég sokat fejlődtem a témába.
5 hozzászólás

c0m1n65un

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Köszönöm a biztatást. Igyekezni fogok!

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez folytasd, ez jó!

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez nagyon beteg, még többet!

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ezt a vonalat is csináld tovább. Szórakoztató! :j

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kancsó Jancsö.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljasony1515 profiljadarkomen profiljakylx profiljaM.O.R.P.H. profiljaYanez profiljaGargameth profilja