Film készül a Tom Clancy : The Divisionből

2016. május 04.
27.9051
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
gaben100 profilja, adatai
gaben100
A maga sajátosságával a The Division is egy kiváló játék lett és ez ihlette meg Devin Graham-ot és Adrian Picardi-t hogy filmet készítsenek Tom Clancy's the Division: Agent Origins néven a játék alapján.






Az alap story hogy egy pusztító járvány söpör végig New York utcáin, Fekete Pénteken. Az alapszolgáltatások sorra megszűnnek, heteken beül társadalmi káosz lesz úrrá. A kormány aktiválja a The Division-t, mely egy önellátó ügynökökből álló titkos egység, akiknek a tagjai látszólag hétköznapi életet élnek az emberek között.

A Division ügynök úgy lettek kiképezve, hogy parancstól függetlenül is tudnak működni, még akkor is, ha már minden elbukott.. Tom Clancy's The DivisionTM: Agent Origins- ben, négy újonnan aktivált ügynök szolgálja a civilizációt, mint utolsó védelmi vonal egy mesterséges, pusztító vírus elleni küzdelemben, New York utcáin. Az akciódús film videójátékon alapszik, melyet az Ubisoft készített a Tom Clancy rajongóknak.

videóért katt ide

A film igencsak rövidre sikerült a maga 31 percével, amivel besorolta magát egy rövid akció filmnek és az IMdb-től 6.2-pontot kapott a 10-ből.

Én személy szerint már nagyon várom a magyar megjelenést, az interneten viszont már angol nyelven DVD- minőségben elérhető a film.
4 hozzászólás

Hentes

8 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nem valami hosszú! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 6 hónapja és 27 napja

Trailer alapján nem rossz. Megnézem ha tudom valahol majd.

válasz erre

zender

8 éve, 7 hónapja

Majd megnézem, hátha jobb mint a játék. röhögő smiley

válasz erre

Terminator

8 éve, 7 hónapja

Érdekesen hangzik! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja