Én így kezdtem a játékos életem...

2009. december 17.
42.1591
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Mindenkinek volt, van egy első konzolja, gépe, amit használt. Most leírom, én hogy is kezdtem...

Az első játékra való gép a házban egy NES volt... Nem tudom, kinek mennyire ismerős, nekem örök kedvencem marad, és a játékai is... Állítólag apám akkor vette meg a gépet, amikor megszülettem. Sokáig csak néztem, ahogyan a szüleim játszanak rajta a játékokkal... Megkérdeztem pár éve anyukámat, én hogy is kezdtem el nyomogatni a gombokat. Azt mondta, hogy egyszer csak beléptek a szobába, és a kezemben volt, és irányítottam össze-vissza. Nem emlékszem már, mit mondott, asszem 2 éves elmúltam már, mikor kezembe vettem.
De melyik játékkal játszottam életemben először? Nem titok, valamelyik Super Mario Bros. résszel. Nézzünk meg róla egy speed run videót..



Aztán egyre több játékkal ismerkedtem meg. 2-3 éves koromban elmentünk anyukám bátyjához, neki akkor már volt egy PS1-e, vele együtt az egyik Crash Bandicoot rész. Pár perc múlva kezembe adta az ügyet, így ismerkedtem meg a mai napig számomra is nagy kedvenc Crashsel. Legelőször a Crash Bandicoot 3 Warped-del játszottam... :)



Aztán apám látta, hogy nagyon megszerettem a játékokat... Vett is még azóta rengeteg játékot. Hozott Disney játékokat is NES-re (mert ugye, nem mindenki kezdheti akciójátékokkal!) A Disney-től legjobban a Rescue Rangers-t zártam a szívembe, ezt a játékot soha sem felejtem... Nem tudom, miért szerettem... Egyszerű játék volt, sok pálya, pedig én a nehezebb játékokat szeretem.
Lehetett 2-en is játszani... Húúú, anyukámmal de szerettünk ketten...:D Azzal szórakoztam, hogy felvettem egy dobozt, és megdobtam vele, vagy felvettem az ő karakterjét, és nem tettem le... :D Persze voltak helyek, ahol fel kellett vennem, mert nem tudta átugrani, vagy mindig elrontotta némelyik pályán a részeket... :) Én mindig a Chip-pel voltam :D [ nem szégyelem leírni ezeket, ha valakinek valami baja van, az tartsa meg magának... ]





Igen, a fenti 2 videó csupán csak 1 része a pályáknak... Később aztán jött a Chip and Dale 1. része, így ismerkedtem meg vele, fordítva ...:D



Ezeken kívül természetesen még volt sok játék... Dr. Mario, 95 Tank, Tom & Jerry, és még volt rengeteg kedvenc, de azoknak a címeire már nem emlékszem...

Aztán jött a Pac Man, na meg a Bomberman... én mind a kettőt szerettem, apukám viszont keveset játszott a Pac Man-nel, ő inkább Bomberman-es volt, anyukám pedig ugyan ez, csak fordítva... :)





Na, Tom & Jerry...:D





Ezeken kívül természetesen volt még rengeteg játékom, itt van valahol a házban, 3 nagy dobozban voltak a játékok... Most csak ezekre emlékeztem... :)



10 hozzászólás

Catilina

14 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nagyon fiatal csirke lehetek játékoskörökben, én ugyanis a Ceasar III-mal kezdtem, és első gépem egy 4G tárhelyű Pentium I-es volt. Semmi Amiga, semmi Commodore, 360-ast is csak a munkahelyemen használtam. Viszont ott megvolt a Wolfenstein mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 8 napja

nekem ketfele kartyajatek a kedvencemmosolygó smiley,a neveiket nem tudom,de engem ugyis csak a jatek erdekelmosolygó smiley.mosolygó smileyszomorú smileyszomorú smiley:

válasz erre

skyman

15 éve, 6 hónapja és 25 napja

Én vmi big footos játékkal kezdtem, nem tom konkrétan mi a neve meg a Daytona USA delux játékkal nem tom vki ismeri e öket. AZota már játszottam párral de ez a kettö mindig nagy kedvenc lesz.

válasz erre

valko2

15 éve, 6 hónapja és 25 napja

ááá pacman meg bomberman. mindkettőt föci órán szoktam tolni mobilom röhögő smiley

válasz erre

Raiden

15 éve, 7 hónapja

Inkább én szégyenlem hogy pár játék kimaradt az életemből a fent felsoroltak közül,de soha nem késő..kacsintó smiley

válasz erre

szita2

15 éve, 7 hónapja

Nem lehet elég korán kezdeni. A Dyna-ra én is emlékszem nagy játék volt na meg a jó öreg mario és chip and dale is ott volt a szeren.

válasz erre

Marduk

15 éve, 7 hónapja

A Warped nálam az 1ik örök kedvenc röhögő smiley

válasz erre

marco

15 éve, 7 hónapja és 1 napja

Szép kis összefoglaló! Tom & Jerry nekem kimaradt, Pacman és Bomberman az örök alap, az etalon. Kihagyhatatlan egy játékos életéből!

válasz erre

Lac

15 éve, 7 hónapja és 1 napja

Bomberman az nálunk is kedvenc volt, csak PC-n (Dyna néven futott, ha jól emlékszem). A Tank pedig máig favoriteröhögő smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nem szégyen akkoriban ezek vitték a pálmát

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja