Energiaitalos szép jó reggelt! - avagy az energia velem van...

2008. október 29.
41.4781
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hássziasztok... Újra itt, újra bontott energiaitallal a kézben, kék szofikával a számban (ez itt nem a reklám helye). A betegségem nem hagyott alább, sőt hála a sok cigarettának még fulladozok is és a habos energiaitalmény sem tette meg a hatását, így rábízom magam a véletlenre és majd menyasszonyom ápoló tekintetére, addig valahogyan csak kibírom... Pedig meggyógyultam volna, ha meghozzák gépem... De nem, a gépem ki tudja hol jár, de én tudom, hogy szegény futárgyereket jól megpaskolom egy kicsit, mert megváratott... Ha egyáltalán kihozzák! Ha ma nem, bemegyek a legközelebbi nagyvárosba és veszek egyet... Kész!:D Nehogy már ne... Na... Lehet elszállították Palesztínába, ott meg most indítják róla az atomot, úr isten, úr isten, mit tettem???????


Tegnap este, késő este, egy kis gitározgatás közepette újra megpróbáltam barátságot kötni az anime műfajjal... Bizonyos kábelszolgáltatóknál van erre egy külön csatorna, amin este 8-tól elvileg csak azt nyomnak. A találkozás megint kudarccal végződött, bár Kukucska kalandjai kifejezetten tetszettek. :D Volt benne kicsi kocsi kacsa, meg duci juci dinó vagy mi a fene és ugyan kinn volt a 12-es kerekecske, ez mégis ovisoknak szólhatott, de tetszett... Többre viszont nem voltam képes, így nem mertem megnézni a további anime sorozatokat, inkább belemélyedtem a gitározás rejtelmeibe, majd megittam egy energiaitalt és akkor hirtelen rohadt jól éreztem magam és megnéztem valami horror-t, de már nem emlékszem rá teljesen, mert 5 percet néztem 5 percet aludtam, azt tudom, hogy valakik futkoztak benne, meg sikítoztak... Másra nem, szóval ma nézhetem meg újra... Ez is mind a hülye futárgyerek miatt van! Biztos vagyok benne!

Próbáltam új gyógymódokat találni a betegségemre, de feladtam, orvoshoz meg nem megyek el, mert félek tőle, meg drága is, meg szőrös is, szóval nem. :D Bár a fluxukondenzátorban való energiaitalorldottsági tényezőt, ha összevetem a szeizmográfiai együtthatókkal, akkor szorzótényezőként megkapok egy olyan adatot, ami immunisan erősíti hadtestemet, de az már lehet tényleg a hullaházba adná a beutalót, így ezt is kihagyom... Inkább kimegyek alsógatyában az erkélyemre, elüvöltöm magam, hogy hellóbelló, elszívok egy cigit, majd visszajövök, azt hiszem ez lesz a legtökéletesebb megoldás mára! Ha pedig láttok majd még egy bejegyzést, az azért lesz, mert vagy megjött a gépem, vagy összevertem a futárszolgálatot, vagy lecsuknak súlyos testi sértésért...:D De addig is, igyatok meg annyit energiaitalt és szívjatok el annyit cigit, amennyit bírtok, túl rövid az élet ahhoz, hogy ezt a két dolgot kihagyjuk belőle, este pedig nézzétek meg Kukucska kalandjait, de csak azután, hogy végigolvastátok a mai híráradatot...

"DE SZERETNÉK BOSSZÚT ÁLLNI, FUTÁR GYEREKBE KÉST SZURKÁLNI, GYŰRŰS KÉZZEL POFÁN B***NI, DÖGÖLJÖN MEG Ő (AKI HOZZA MÁR KÉT NAPJA A GÉPEMET...)" (Aki ismeri az idézetet kicsit másképp, biztosan a legnagyobb punkok közé tartozik...:D)

6 hozzászólás

skyman

11 éve, 9 hónapja és 19 napja

elég jo el lehet nosztalgiázni ezzel a blogkeresövel rengetek gyöngyszemre bukkanatam mint példáául errehogy én miket hagytam ki

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Na megjött a géped Maniac?

válasz erre

Maniac

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Két órán belül itt van! Most kiabáltam le a futár fejét a telefonban...

válasz erre

marco

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Úristen, valaki adjon már neki egy új gépet!

válasz erre

Maniac

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Súlyos testi sértésért maximum egy éjjelre ha bezárnak... És nem tapasztalatból tudom, dehogyis... Utána felfüggesztettet kapsz... Magyarul nem kell börtönből sem szöknöm, sem semmi más... De ha visznek is, amíg a gyerek vérben fetrengve fordolódik az ajtónk előtt, gyorsan felrohanok és a rendőr bácsik érkezése előtt megírom a blog bejegyzést... Elpusztíthatatlan vagyok, nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen!

válasz erre

Lac

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

A beköszönő elég Maniacos, ezzel nincs gond, de nem rétem, hogy ha lecsuknak súlyos testi sértésért, akkor hogy a fenébe írsz blogbejegyzést? vagy beváltod a telefonálás lehetőségét blogírásra?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljasony1515 profilja