Énekes poszton történt váltások: Drowning Pool, Killswitch Engage, Flyleaf és Esti Kornél.

2012. december 22.
42.0831
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
rDAVE profilja, adatai
rDAVE
Az énekes leváltása egy együttes történetében a lehető legnagyobb változások közé tartozhat, mivel az egyik legmeghatározobb a hangzásban és ezért is kényes téma. Az előző blogomban emlitett Alice In Chains is átesett ezen, mivel sajnálatos módon Layne Staley elhunyt így a zenekar feloszlott 2002-ben, de 2005-ben visszatértek és rá egy évre rátaláltak William DuVall-ra.


De viszont most idei változásokról szeretnék pár szót mondani.
Elsőnek kedzedném a magyar Esti Kornéllal, akik immár Nagy István nélkül folytatják a zenélést, mivel zenei ellentét támadt a tagok között. Jelentkezők közül viszont már megtalálták az új tagot, Bodor Áron-t.
Az együttes játszott egyébként a Kispál és a Borz előtt a bucsú koncerten, valamint már 2 studió albumot is kiadtak.
Két régebbi szám:
http://youtu.be/rclDk2DLGk8
http://youtu.be/ES5UeEzLvHQ

Áronnal készült felvételek:
http://youtu.be/SCYQPwaLUEc
http://youtu.be/HypQQBcrNxk

"Let The Bodies Hit The Floor" - Valakinek ismerős ez a sor? Igen, ez a Bodies című szám a Drowning Pool-tól, amit ha máshonnan nem, akkor a sok youtube videó alól már szinte mindenki hallotta. A track az egyetlen Dave Williams-el készült 2001-es Sinner albumon található. Az együttes Dave 2002-ben bekövetkezett tragikus halála után már a 3. énekes váltáson megy át. 2003-tól Jason Jones töltötte be ezt a szerepet és egy albumot készítettek is vele, de 2005-ben kivált a bandából. Helyébe Ryan McCombs lépet, de hat év és két stúdió album után 2011-ben kilépet, mivel régi együttese(Soil) visszahivta őt. 2012-től már Jasen Moreno lépett az éneki posztra. Készült már egy új klip is, ahol némileg megosztó kommmentek olvashatok, mivel a hangzás másabb.
A klippet itt tudjátok megteginteni:
http://youtu.be/Yz7LjDkt33g
És plusz egy új szám:
http://youtu.be/m79hIkmbkGE

Flyleaf:
A 2000-ben alakult Nu Metal/Alternatív Rock stílusú együttes most oktober 30-án adta ki az új lemezét, de egyből kereshették az új énekesnőjüket is, miután Lacey Sturm kiszált. Jelenleg Kristen May vesz részt a koncerteken és valószínűleg végleges tag.
Első közös koncert:
http://youtu.be/UG2q2Aayfh4

A Killswitch Engage 1999-ben alakult metalcore együttes. Eredeti énekes Jesse Leach volt a megalakuláskor, de két album megjelenése után 2002-ben távozott a csapatból magánéleti okokkra hivatkozva. Őt Howard Jones követte, aki végül idén egésségügyi okok miatt kiszált és most ismét Jesse Leach tölti be a frontember helyét.

Jesse Leach az első albumról:
http://youtu.be/OoQrwKJtv_c

Howard Jones:
http://youtu.be/5zb1Wghne1w

Howard Jones rajongóinak sem kell egészen elszomorodniuk, mivel a zenélést nem hagyja abba, mert jelenleg a régi együttesében a Blood Has Been Shed énekel. Viszont itteni koncertre nem igen lehet számítani, mivel a turnézás nem tenne jót neki.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 26 napja

Blood Has Been Shed - mekkora!!!!!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 26 napja

A szólókarrierek sajnos már sosem olyan jók, mint a zenekari pályafutások. Sajnálom...szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja