Elindult a Skyrim magyarításának nyílt béta tesztje!

2013. július 24.
44.1001
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
mrxten profilja, adatai
mrxten
Elérkezett a várva várt pillanat!


Az évtized legösszetettebb és talán legjobb szerepjátékának elkészült a honosítása. Nem túlzok ha azt írom ezrek várták ezt a percet (köztük én is).

Az Elder Scrolls név mellett szinte képtelenség érdektelenül elsiklani hiszen a pc -s játéktörténelem egyik nagy úttörőjéről beszélünk. Nagy múlttal rendelkező alkotás, mely minden szempontból forradalmasította a szerepjáték fogalmát. Nem szeretnék túl mélyen belemenni a témába, ez a blog nem erről szól. Aki esetleg még nem foglalkozott a témával eleget és érdekli, az számtalan oldalt talál ahol csillapíthatja tudásvágyát a témával kapcsolatban.

Azt hiszem egy hatalmas KÖSZÖNÖM mindenképp kijár a MorroHun Team ( www.morrohun.hu )csapatának, akik vérrel verejtékkel, szabadidejüket feláldozva a magyar játékosközösség oltárán elkészítették ennek a szinte felfoghatatlanul nagy szövegmennyiségnek a fordítását.
(azt gondolom ezért nem lehetünk eléggé hálásak)

A játékban összesen 3 268 652 karakter található!!!

Sajnos nem áll módomban minden fordító nevét felsorolni egyrészt mert nem ismerem őket név szerint, másrészt mert sokan vették ki a részüket a fordítási munkálatokból.

Szóval egyszerűen csak annyit írnék : KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

A teszt több fázisból áll, kezdve egy belső teszttel ami immáron befejeződött, ezt követően lép a dolog nyílt béta teszt fázisba (ez zajlik most) és végül a nyílt teszt második fordulója.

A béta tesztre jelentkező kivétel nélkül mindannyian tesztelhetnek.
Információim szerint a nyílt béta első fordulójára a tesztelést követően lezárult a jelentkezés lehetősége, de aki lemaradt 1-2 héten belül tesztelhet a második körben.

Végül néhány infó a fordításról :

" - A fordítás támogatja a Dawnguard, Hearthfire és Dragonborn kiegészítőket, viszont ezek továbbra is angol nyelvűek maradnak. Nem szükséges letiltanod őket ahhoz, hogy játssz a játékkal. A telepítő automatikusan felismeri ezek meglétét.
- A telepítő biztonsági mentést készít kötelező jelleggel, így hagyj szabadon megfelelő mennyiségű helyet (10-100 MB).
- A magyarítás csak a legfrissebb, 1.9.32.0.8-as Skyrim verzióra telepíthető.
- A telepítőben megtalálod az Unofficial Skyrim Patch és a SkyUI magyarított változatát. Az elsőt mindenképpen ajánlott feltelepíteni, mivel nagyon sok játékmenetbeli hibát orvosol.
- Az utóbbi a játék felületét változtatja meg, így ízlés kérdése, hogy bekapcsolod-e. Ha igen, akkor mindenképpen a létrehozott "Skyrim (SKSE)" parancsikonnal indítsd a játékot, miután engedélyezted az indítóban a plugint.
- A magyarítás mellett használhatsz bármilyen más beépülőt (plugint), de emlékezz rá, hogy ezek angolok, így ha nem magyar szövegekkel találkozol a játékban, kérjük, ne jelentsd őket. "


10 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Tisztelet,a kezdetektől követem hogy halad nagyon nehéz lehetett és jó sok idő kellett hozzá ráadásul ahoz képest még "hamar" is jött ki. röhögő smiley

válasz erre

RoleeHUN

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Eléggé várós...Nemsokára meglesz az új PC-m és azon szépen fog futni, ha pedig addigra kint lesz a magyarosítás az atomzsír lesz!! röhögő smiley Egyébként Dely Peti videóját néztem és ő a bétával tolja...hát elég jó munkát végeznek eddig a srácok...!! röhögő smiley

válasz erre

Tibee984

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Végre már röhögő smiley

válasz erre

koko

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Aha, csak az a probléma legalábbis számomra, hogy már töröltem elég régen a játékot mert akkor még nem volt, azóta meg már nem is vonz, de persze ettől függetlenül ez örömhír mindenképp. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Tuzvihar

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Köszönjük!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

ez jó csak nekem nincs meg a skyrim nyelvnyújtó smiley de remélem hogy majd egyszer meg lesz röhögő smiley

válasz erre

badam10

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nem semmi.
És állítólag egyből neki állnak a kiegészítőknek is.
Köszönjük srácok.

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Úúú nagyon nagy köszönet Mindenkinek, aki részt vett a munkálatokban! Azt hiszem már csak ezért érdemes mégegyszer belevágni a játékba mosolygó smiley

válasz erre

DoubleW

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Hát grat a fordítónak!mosolygó smiley Köszönjük szépen! Én soha nem játszottam a Skyrim-el meg nem is fogok szóval engem annyira nem érint a dolog!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja