Éjszaka a Tankcsapdával...

2009. július 19.
41.6051
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Asszem igazatok volt, a Linkin Park számomra ma már nem foglal el sok helyet a zenei részemben. Az első helyet a Tankcsapda kapta meg, már kiskorom óta rajongok érte...

Ez a blog gondolom nem sok mindenkit fog érdekelni, de ezt a bejegyzést naplónak használnám... És a későbbi években röhögve fogom végigolvasni, mekkora hüleségek történtek ezen a szombaton.
Most Baja a koncert városa, legalábbis asszem... Már több, mint 2 hete mennek a koncertek lent a szigetben, megállás nélkül. Az EFOTT végre 1997 óta lejött újra hozzánk. Azért, hogy a haverral kivegyük a érszünket a buliból, nekünk is jár egy kis koncert...
Először úgy volt, hogy Baja összes lakosa kapott egy EFOTT újságot. Nem érdekelt, azt hittem, rock zene nem is lesz. Már mentem volna az újsággal a kuka felé, de amikor lapozgattam, hirtelen kivettem a Tankcsapda betűit... Te jó ég! Erre nekem is muszáj elmennem! Gyorsan felhívtam a havert, nem lenne-e kedve eljönni. Ő is rögtön beleüvöltött a telefonba, hogy Ő is jönne. Na, akkor megbeszéltünk egy találkozót.
Ja-ja... Csak hogy az apám az engem nem akart elengedni. Egész nap a Tankcsapda miatt tartottam ki, végül is, rábeszéltem. Na, amikor eljött az este 10 óra, gyorsan fölkaptam a rocker öltözékemet, de úgy siettem, hogy a pénzt majdnem otthon hagytam. A cipőmet is csak kint a kapunál jutott eszembe felhúzni. Rohantam volna minden nélkül.
Amikor találkoztam a haverral (nevet nem mondhatok), sétálgattunk a sötétben, de siettünk. Egy számot sem akartunk kihagyni. Végül leértünk a szigetre, szerencsére még jóval a TCS előtt. A koncertek helyei körül voltak kerítve drótkerítéssel. Volt egy színpad, amit pont tisztán lehetett látni kintről. Gondoltuk, hogy ott lesz a TCS koncertje is, ezért vártunk egy darabig.
Na...Erre jött a baj. Haver elkezdett a zsebében turkálni. Megkérdeztem tőle, hogy a mi a probléma, ő meg azt mondja, nem találja a jegyre a pénzt. Nah ez tényleg gáz volt. Mondtam neki, hogy nézze meg a pólója zsebében is, de ő nem, ő mindig a nadrágjába teszi. Erre azt mondja... (a saját nevemet sem mondom el)
-Á, Jimmy, menj be a koncertre egyedül, én itt kint megvárlak.
-Ne hülyéskedj. Nem megyek be nélküled.
-De neked ez a koncert mindennél többet ér!
-Ja...De egy barátot akkor sem hagyhatunk cserben. Nem?
-De-de... De akkor is. Menj!
-Nem megyek, és téma lezárva. Itt nézzük meg, ketten!

Megnéztük az órát...Lassan 11, a TCS meg mindjárt kezdődik. Ott álltunk a sötétben, vártunk.
Erre hirtelen jön valaki... Napszemüvegben, TCS-s pólóban, hosszú szőke hajú férfi. 25 éves szerintem már elmúlt. Odajön hozzánk...
-Mi a pálya,fiatalok? (alig volt hangja,nem nagyon lehetett érteni,mit mond.)
-Pálya az éppen nincs... Köszönjük szépen.
-Nincs mit. Nincs hangom.
-Azt észrevettük.
-Ugye milyen szép pólóm van?
-Jól néz ki, nekem is van pár Tankcsapdás...
-Te itt dolgozol az EFOTT-nál?
-Nem.
-Ne viccelj! Láttalak ott bent, ott volt rajtad az EFOTT-os jelvény!
-Biztosan összekever valakivel.
-Nem.Te voltál ott.
-De nézzen rám! Még 18 éves sem vagyok, hogy dolgozhatnék az EFOTT-nál?
Erre elkezd velem vitatkozni, hogy én igenis ott dolgozok. Erre megkérdi a havert, hogy ott dolgozok-e. Mondja, hogy nem.
-Jól van,rendben. Szeretnék bejutni a Tankcsapda koncertjére.
-Mi is...
-Nézz rám, nincs miből pénzt szereznem! Nálatok van pénz?
-Nehogymár elvárja tőlünk, hogy az orrára kössük az állapotunkat!
Erre megfogja a sapkáját...
-Legalább annyi pénzt adj, amennyivel bejuthatok a koncertre!
-Keressen más partnert.
Volt nála egy bot, azzal fenyegetően a kezére csapott.
-Ránk akkor se számítson. Ne higgye, hogy megijedünk.
Erre megsértődött, és elment. Elkezdte a botjábal a kerítést ütögetni, be akart mászni az őrült...De a biztonságiak észrevették.
Már elmúlt 11 óra. Tankcsapda még sehol a színpadon.
Inkább odébbálltunk, kerestük másik színpadon. Meg is találtuk, jó messze. Már játszották az egyik számukat. És pont nem lehetett rálátni kívülről a színpadra.
Erre a haver tiszta ideg lesz, azt mondja, menjek be, de megint mondtam neki, hogy ketten erősebbek vagyunk ilyen őrültek között. Ő meg hirtelen hasbaütött.
-Ezt miér csináltad?
-Mondtam, hogy menj be! Ne törődj velem!
-Már te is megőrültél?
-Nem tudom.
Erre újra hasbavág.
-Állíts magadon, ember, harmadiknál már visszaadom.
-Add csak, így legalább bezavarlak a koncertre!
Harmadszorra is hasbavágott, akkor már én is visszaütöttem. De hála, ez az ütés hasznos volt. Ahogy beléütöttem, éreztem, hogy pénzbe ütöttem.
-Te,ez nem pénzcsörgés volt?
-Azt hiszem,de.
-Na akkor mégis van remény! Gyorsan!
Megszánolta, de nem volt elég a belépőre. Akkor eszembejutott, hogy én a jegy áránál többet hoztam, adtam neki, de nem akarta elfogadni.
-Ne hülyéskedj, légyszives, ezt a koncertet nem hagyhatod ki!
Beletömten a kezébe, ő meg elrakta. Akkor aztán futottunk az információs sátorhoz, jegyet akartunk venni.
-Jegyet nem itt kaphattok, ifjoncok.
-Legyen szíves megmondani, akkor hol?
-Az uszoda mellett.
A francba! Az uszoda az elég messze volt a TCS színpadjától. Futottunk, megállás nélkül. Út közben már szidtuk magunkat, hogy 2 számról már biztos lemaradtunk. Az meg még plusz időbe telt, mire ránkadták a karszalagot, pletykáltak közben. Végre ránkadták, már rohantunk, mint az állat. De el is tévedtünk, pedig ezt a helyet úgy ismerjük, mint a tenyerünket. 5 perc múlva már meg is találtuk a helyszínt. Ja...Csak sokan voltak, eléggé. Számítottunk is erre. TANKCSAPDA A LEGJOBB!
Találtunk egy király helyet, pont lehetett látni Lukácsot. El se helyezkedtünk, már nyomtuk a rockot. De akkor elegünk volt, közelebb akartunk jutni a színpadhoz. Betolakudtunk az első sorokba, elég nehezen, mindenki lökdösött, satöbbi. De azé előrejutottunk :D
Lukács nagyon jófej volt. Mindig mondott valamilyen poént. Zenéknél meg csak ráztuk a fejünket, stb. Akkor elkezdett "Lelkes rocker ifjocok" szöveget mondani, és ránk nézett! A Lukács! Amikor idenézett, nem kaptam levegőt.
Nagyon klasszul tervezték el ezt az egészet, minden volt, hirtelen felcsapó tűz,ami 2 mp múlva el is tűnt, aztán megint, és megint, és megint...Ezen kívül még ezer meg ezer dolog, de arra nem elég ez a blog.
Asszem 13 számot zenéltek le...

Na, ha ez valakit nem érdekel, akkor elnézést. De ez az éjszaka volt az egyik legszebb éjszakám az eddigi életemben. (Kivéve az őrültségeket) Meg, mint írtam, történt még ezer meg ezer dolog, nagyon klassz volt minden.

Átváltok Tankcsapdás stílusra... ÉLJEN A MAGYAR ROCK!
És persze a Tankcsapda!
Tankcsapda legyen Veletek! ;)


Éjszaka a Tankcsapdával... - 1. kép



Éjszaka a Tankcsapdával... - 2. kép

11 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

szita2

16 éve, 10 napja

Jah az kimaradt hogy a sátor alatt

válasz erre

szita2

16 éve, 10 napja

Dorcika írta:
A Tankcsapdát is majdnem elmosta, de szerencsére ilyen 6 óra felé kitombolta magát a vihar... Te is jól érezted magad?
jah egész jó lett volna épp hastáncosok voltak a színpadon amikor a szél esővel párosult és valahogy pont a pofámba fújta az összes esőt

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

16 éve, 11 napja

Dorcika írta:
Ezt azért kicsit furcsállom, hogy nem érted, mit akarnak mondani. Azért, aki magyar, az hallgasson már egy kis magyar zenét is! mosolygó smiley Ja, egyébként átok Rád, és Mindenkire, akik utálják a Tankcsapdát! röhögő smileynyelvnyújtó smiley
Nem kell elítélni a másikat,azért mert valamit nem szeret..mosolygó smiley Pláne,hogy szerintem nem is tudja,hogy pontosan mire is mond nemet.kacsintó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shade

16 éve, 11 napja

Utálom a tankcsapdát nyelvnyújtó smiley. Másrészről, semmi magyar zenét nemhalgatok, mert nemtetszenek nyelvnyújtó smiley Érteni mit mondanak benne röhögő smiley. 5

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Maniac

16 éve, 11 napja

Ez az utolsó kép friss? Háhá, Cseresznye mint egy rossz b**i.mosolygó smiley De látom jó koncertélményed volt.mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

szita2

16 éve, 11 napja

Jó estétek lehetett, én szombaton a Siójuti bográcsfesztiválon voltam, csak hát elmosott minket az eső

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja