Ed Edd n Eddy: The Mis-EDventures beszámoló 2. Rész

2016. augusztus 07.
26.6871
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Jó ideje ígértem meg a blog folytatását, ám lusta voltam megírni, most pedig eljött az idő, hogy folytassam, amit abbahagytam:


Ed on Arrival:

Rudi egy új Városi Danger jelvényt kap, és Eddy is akar egyet. Rudi azt mondja, hogy bizonyítaniuk kell azt, hogy érdemesek-e rá. Rudi azt a feladatot adja, hogy át kell jutniuk egy akadálypályán, ha sikerül nekik, megkapják a jelvényt, ha nem akkor Sapi kapja meg azt. Először Ed segítségével, hordókkal kell ledobálni a deszkákat, hogy azokon átkelhessünk. Hosszas barangolás után egy újabb feladatot, hoy Ed-el le kell csapnunk Jakit 30-szor a lyukakban. Ha ez megvolt, megnyílik egy kapu, és azt kapjuk feladatnak, hogy összegyűjtünk 4 akkumlátort, és belehelyezzük egy gépbe, hogy kinyíljon egy másik kapu. Ha készen vagyunk ezzel, akkor eljutunk egy mezőre, ahol Rudival találkozunk, és azt mondja, hoí csak akkor mehetünk tovább, ha legyöőzzük a kecskéjét, Victor-t. A feladatunk az, hogy belökjük a vizbe, és ha ezzel is megvagyunk, akkor Sapi-val találkozunk, aki kihív minket egy versenyr, a feladat, hogy előtte érjünk a célba. Célunkat leginkább az nehezíti, hogy a pályában annyi kanyar van, mint egy tál spagettiben, és ehhez társulnak a csapdák, és a leszakadó palánkok. Sapi legyőzése után megkapjuk a pelcsnit, de Rudi háromfelé tépi, és elosztja, mert ugye csapatmunkában csináltuk....

Nightmare on ED Street:

Jaki plüssállata, Nyúl Yum-Yum valahogyan bejutott az utcsa végén álló üres kísértetházban, és az Edek elvállalják, hoy kihozzák neki onnan, ha Jaki fizet nekik. Miután az Edek bemennek rájukzárják az ajtót, és kiderül, hogy a Dinnyék állnak az egész mögött. Azt mondják, hogyha nem adják nekik oda az pasi ajándékaikat", akkor Nyúl Yum-Yum-nak annyi, és ők összecsókaolgatják az Edeket. Görögdinnyének egy palackozott hajót, Mézdinnyének egy vödör zsír, Sárgadinnyének pedig egy állatkitömés könyv kell. Ezeket úgy szerezhetjük meg, hogyha a pályákon található vázákat az Eddy torony segítségével eljuttatjuk az állványához. Ezen a szinten jelenik meg egy új ellenfél, a pók, ami annyira nem árt nekünk. Ha minden ajándékot megszerzünk, megkapjuk a Yum-Yum-ot, és Jaki úgyra boldog.

Ed Marks the Spot:

Eddy éppen elrejtett cukigumiait akarja elfogyasztani, amiket az ágya alá rejetett, ám cukigumik helyett dgy térképdarabot találnak, ami Eddy szerint elvezeti őket a cukroka tolvaj(ok)hoz. A lakókocsitelepen találjuk magunkat, ahol egy fél autóroncs segítségével kell Köbjani-tól megszerzni az első térképdarabot. Később ismét tovább szaladgálunk a telepen, amíg meg nem találjuk a térkép másik darabját szorongató Jaki-t, aki csak akkor hajalandó nekünk azt odaadni, ha adunk neki egy cukigumit. Ed azt mondja, hogy látott egy cukigumit a túlparton, ám oda csak az Eddy torony formációval tudunk oda eljutni. Eléggé néhéz eljutni, és visszamenni a csúszós sár, és a pókok miatt. Megvan a cukigumi, odaadjuk Jakinak, aki ezért cserébe odaadja a térképet. Jaki épp elégedette akarja elfogyasztani a cukigumiját, ám az szétrobban, és pókok jönnek ki belőle. Később Rudi-val találkozunk, aki azt mondja, hogy nem mehetünk tovább, amíg meg nem "táncoltatjuk a kecskét". Ha ezzel készen vagyunk, megvan a teljes térkép, és kiderül, hogy a Dinnyék állnak emögött. Eddy elmegy a Dinnyékhez, ahol csapdába esnek, és a Dinnyék el akarják őket kapni, ezért meg kell menekülnünk, szökésünk időhöz kötött. Sikeres átjutásunk után azt a feladatot kapjuk, hogy romboljuk le a Dinnyék tákolmányát. Itt leginkább Dupla D, és Ed hasznát vesszük a legjobban. Előbb Edd-el hatástalanítanunk kell az energiamezőt, amit a Dinnyék köréépítettek, és neki kell mennünk a falakanak Ed-el, hogy ledőljenek. Dolgunkat nehezítik a Dinnyék, akik szíveket, és mókusokat hajigálnak ránk. Feladatunk teljesítése után megszerezzük a cukigumikat, ám a Dinnék újabb csapdába ejetenek minket: egy esküvőbe.

Bónuszpályák:

Edzlla:

Eddy és Edd egy várost építenek, eközben Ed-et elragadja a fantáziája, és azt képzeli,hogy egy dinoszaurusz. Feladatunk, hogy leromboljunk egy várost, és ha ezzel megvagyunk, akkor le kell győznünk a Dinnye szörnyet. Később Ed felébrED, és kiderül, hogy Eddy és Edd városát rombolta le.

Robot Rebel Ranch:

A 3 Ed a robotbolygón táborozik, ám Ed-et elrabolják a robotok, feladatunk, hogy megtaláljuk. Leginkább Dupla D-re lesz szükségünk, sok a megszerelésre váró dolog, és vonalzóját piros lézerkardra cserélte. Ed egy anti-gravitációs cellába van bezárva, amit le kell kapcsonunk, ha ezpedig kész, vissza kell jutnunk a rakétánkhoz. Egy kis barangolás után egy nagy robot cowboy-al találkozunk, akit le kell győznünk. A vezérlőegységek tönkretételével lebénul egy időre, és sebezhező lesz. Legyőzése után kiderül, hogy Sári vont az, aki azért jött, hogy Ed-et hazaparancsolja, mert vacsoraidő van.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Paint

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Ronalddo írta:
Nagyon pofás game. És nagyon ritka az ilyen stílus mostanában sajnos.
Nos szakmailag nem lett siker, de nekem bejött, és örülök, hogy neked is. Amúgy ez egy 2005-ös cím. Itt az 1. Rész, ha érdekel (valakit).: http://www.gamechannel.hu/cikk/blog/ed-edd-n-eddy-the-misedventures-beszamolo-1-resz

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Nagyon pofás game. És nagyon ritka az ilyen stílus mostanában sajnos.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Paint írta:
A TPS/Akició/Platformer címeket szeretem a leginkáb. Neked hogy tetszik ez a játék amúgy?
Nekem annyi tapasztalatom van benne amit itt olvastam , nem játszottam még vele eddig. De nagyon tetszik.

válasz erre

Paint

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

petrovicsz írta:
Nagyon jó lett, már szinte játékteszt! Milyen játékokkal tolod amúgy leginkább?
A TPS/Akició/Platformer címeket szeretem a leginkáb. Neked hogy tetszik ez a játék amúgy?

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

Nagyon jó lett, már szinte játékteszt! Milyen játékokkal tolod amúgy leginkább?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaGargameth profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaadriano profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaManiac profilja