Echelon az asztalon

2014. január 23.
45.1611
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Asus_Blogger profilja, adatai
Asus_Blogger
A maximalista játékosoknak szánt ASUS ROG Poseidon GTX 780 után ismét a játékosoknak szánt termékeink közül válogattunk, hiszen mai blogunk főszereplői az Echelon család tagjai. Számítógépes kiegészítőkről van szó, melyek sok csatában tehetnek majd jó szolgálatot a tulajdonosoknak, nem mellesleg pedig rendkívül különleges kialakítással rendelkeznek, így ha több Echelon termékkel is rendelkezik valaki, akkor egy nem mindennapi szettre tett szert az idők során. Az elkövetkezendő sorokban a játékosok számára legfontosabb kiegészítőket vesszük sorra, a jelszó pedig: Echelon.



Echelon az asztalon - 2. kép

Elsőként jöjjön is az ASUS Echelon Mech néven ismert mechanikus billentyűzetünk, mely Cherry MX Black kapcsolókkal van felszerelve annak érdekében, hogy ujjaink mozgását a lehető legjobban le tudja követni az adott játék. A négy állásban állítható kék háttérvilágítás segít az esti tájékozódásban is, így csökkentve a félrenyomás esélyét. A kiegészítő csatlakozók megléte nagyon sok felhasználónak könnyítheti meg a dolgát, hiszen a két darab USB 2.0 csatlakozóba bármilyen kompatibilis eszközt bedughatunk, így nem kell hajolgatni a géphez vagy a hátulján keresgélni. A fejhallgató és mikrofon számára kialakított csatlakozók pedig a kommunikációt egyszerűsíthetik le.

Echelon az asztalon - 3. kép

A billentyűzet kiválasztása mellett a megfelelő egér megtalálása is nagy kihívás. Mi az ASUS Echelon Laser egeret ajánlanánk, mely színvilágában tökéletesen illeszkedik az előbb említett billentyűzethez. E mellett természetesen tudása is igazodik az Echelon családhoz, hiszen egy 5600 DPI-s Avago szenzorral van ellátva, mely tökéletesen le tudja követni a gyors mozgásokat is. A különböző játékoknál, illetve játékon belül a különböző fegyvereknél is jól jöhet a DPI állítása, melyre 5 lépésben van lehetőség ennél a modellnél, méghozzá a dedikált gomb segítségével villámgyorsan tehetitek meg mindezt. A további 8 macro gomb kellő testreszabhatóságot biztosít minden játékhoz. Az állítható súlyelosztás segítségével teljesen a mi kényelmünknek megfelelőre állíthatjuk be az egeret, így olyan érzésünk lehet, mintha már évek óta ezt a fegyvert vinnénk magunkkal a csatába. Megemlítendő még a jobb összeköttetést biztosító aranyozott USB csatlakozás és a strapabíróságot növelő fonott kábelezés is.

Echelon az asztalon - 4. kép

Ha egerek kerültek megemlítésre, akkor nem maradhat ki a hozzájuk tartozó legfontosabb kiegészítő sem, az egérpad, melyre nekünk szintén van egy remek ajánlatunk. Őt Echelon Pad-nak neveztük el. Méretét tekintve az egyik legkedveltebb kategóriába sorolható, minősége és kialakítása pedig abszolút felsőkategóriába versenyezteti a terméket. Elég csak megemlíteni a megerősített éleket, a több típusú érzékelőtámogatást, vagy a csúszásgátló talpazatot. A könnyen hajtható szövet kialakításnak hála a hordozhatóság sem jelent problémát.

Aki igazán stílusos, ám jól használható és minőségi perifériákat szeretne az asztalán látni, illetve játék közben használni, az bátran keresse az említett Echelon modelleket. Természetesen az árakról is tájékoztatunk benneteket, így megjegyeznénk, hogy az ASUS Echelon Mech ajánlott ára 36 490 Ft, az ASUS Echelon Laser nagyjából 15 ezer Ft körül lehet a tiétek, a hozzájuk illő ASUS Echelon Pad ajánlott ára pedig 5990 Ft. Legvégül pedig mindenképpen megemlítenénk a három év garanciát, mely szerintünk tökéletesen tükrözi a termékeinkbe vetett bizalmunkat és azok minőségét. Az egyéb ASUS termékek mellett a játékosoknak szánt perifériákkal kapcsolatban is várjuk kérdéseiteket!
13 hozzászólás

Bese

10 éve, 11 hónapja és 25 napja

Ez egy KILLER egér. Iszonyat jó, haveromnál volt hozzá szerencsém!

válasz erre

Vendég

11 éve, 16 napja

Miért nem lehet a billentyűt kapni sehol ?

válasz erre

Asus_Blogger

11 éve, 17 napja

Köszönjük a sok visszajelzést és kérdést!mosolygó smiley

#4 Vendég: Igen, önálló széria, ami összesen 5 tagból áll.

#5 Vendég: A billentyűzet pedig magyar kiosztású.


Ha vannak még felmerült kérdések, ne kíméljetek!

válasz erre

Agyas

11 éve, 19 napja

A szett árából már összeteszek egy kezdő pc-t...
Amúgy, a padot fölöslegesnek tartom, de a másik kettő jöhetne röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 19 napja

Olyan a mintájuk, mintha koszosak lennének. A külsejük nem tetszik.

válasz erre

kpal

11 éve, 20 napja

Ha 1x lesz lovó akkor nem nézem az árkat mindet veszek kacsintó smiley

válasz erre

wegh

11 éve, 20 napja

5t3v3nk3 írta:
Hm szép szép de ennyi pénzért nem kellene.. Tudom a minőséget meg kell fizetni, de akkor én elvagyok a "sz*rral" is röhögő smiley
Egyetértek, én is mindenből a legolcsóbbat keresem mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 20 napja

Magyar verzióban van az a klaviatúra?

válasz erre

Vendég

11 éve, 20 napja

Ez egy teljesen önálló széria?meglepett smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 20 napja

nekem külsőleg nem tetszenek, ezek túl fiúsak, viszont jó áron vannak ez tény!

válasz erre

Vendég

11 éve, 21 napja

Az egér nagyon jó vétel ennyiért!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja