E3 2009: Jövőre Final Fantasy XIV, PS3-ra is!

2009. június 07.
41.2821
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Jövőre várható PS3 konzolra és PC-re egyaránt a Final Fantasy franchise tizennegyedik része.A E3 2009 továbbra is bővelkedik nagy volumenű bejelentésekben és meglepetésekben. Ezek közül az egyik ?bomba?, mely a Sony konferenciáján robbant minden idők egyik legsikeresebb MMORPG játéksorozatához, a Final Fantasy-hoz kapcsolódik.A bejelentés szerint a Final Fantasy XIV nem csak PC-re, hanem Playstation 3-ra is készül, azaz végre a konzolosok is kapnak végre egy igazi vérbeli MMORPG-ét! A játékot fejlesztő Square Enix a következő nap meg is erősítette és ki is egészítette a Sony konferencián elhangzottakat, szerint a Final Fantasy XIV valamikor 2010-ben kerül megjelenésre, a bejelentést pedig egy trailer-el és képekkel is megerősítették.
 


A játék négy, angol, német, francia és természetesen japán nyelven fog megjelenni, az egyedüli részlet melyet elárultak az, hogy Eorzea világában játszódik, illetve havidíjas lesz.

A Final Fanasy szerepjáték sorozatnak ez a második MMORPG kategóriába sorolható része. Az első a Final Fanasy XI volt, mely 2003-ban jelent meg PC-re, majd az azt követő évben PS2-re és 2006-ban Xbox 360-ra is. A játék hatalmas sikert hozott, a Square Enix szerint 2009 áprilisában lépték át a kétmilliós karakterszámot elsőként a számítógépes játékok történelmében.

Az E3 Trailer megtalálható a youtube-on,ezt gépeld be a keresésbe: Final Fantasy XIV : E3 trailer
3 hozzászólás

Rambo

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

Uh, ezt nem tudom, hogyan csináltam, bocsánat.

válasz erre

Rambo

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nálam ez ott megbukott, hogy havidíjas.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ezt honnan másoltad ki?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaWickedSick profilja