E3 2009: Jövőre Final Fantasy XIV, PS3-ra is!

2009. június 07.
41.6401
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Jövőre várható PS3 konzolra és PC-re egyaránt a Final Fantasy franchise tizennegyedik része.A E3 2009 továbbra is bővelkedik nagy volumenű bejelentésekben és meglepetésekben. Ezek közül az egyik ?bomba?, mely a Sony konferenciáján robbant minden idők egyik legsikeresebb MMORPG játéksorozatához, a Final Fantasy-hoz kapcsolódik.A bejelentés szerint a Final Fantasy XIV nem csak PC-re, hanem Playstation 3-ra is készül, azaz végre a konzolosok is kapnak végre egy igazi vérbeli MMORPG-ét! A játékot fejlesztő Square Enix a következő nap meg is erősítette és ki is egészítette a Sony konferencián elhangzottakat, szerint a Final Fantasy XIV valamikor 2010-ben kerül megjelenésre, a bejelentést pedig egy trailer-el és képekkel is megerősítették.


A játék négy, angol, német, francia és természetesen japán nyelven fog megjelenni, az egyedüli részlet melyet elárultak az, hogy Eorzea világában játszódik, illetve havidíjas lesz.

A Final Fanasy szerepjáték sorozatnak ez a második MMORPG kategóriába sorolható része. Az első a Final Fanasy XI volt, mely 2003-ban jelent meg PC-re, majd az azt követő évben PS2-re és 2006-ban Xbox 360-ra is. A játék hatalmas sikert hozott, a Square Enix szerint 2009 áprilisában lépték át a kétmilliós karakterszámot elsőként a számítógépes játékok történelmében.

Az E3 Trailer megtalálható a youtube-on,ezt gépeld be a keresésbe: Final Fantasy XIV : E3 trailer
3 hozzászólás

Rambo

16 éve, 1 hónapja és 26 napja

Uh, ezt nem tudom, hogyan csináltam, bocsánat. wtf smiley

válasz erre

Rambo

16 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nálam ez ott megbukott, hogy havidíjas.

válasz erre

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 26 napja

Ezt honnan másoltad ki?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja