DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson...

2015. szeptember 21.
29.8741
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
GOD profilja, adatai
GOD
Sziasztok! Megint itt tartok! :D

Engedjétek meg, hogy apró vonalakban bemutassam virtuális versenyautós pályafutásomat 4 éves koromtól.. :D

Első autós játékom a PITSOP volt c64-en cirka 1986-ban, aztán jött a TESTDIVE, INDICAR, ROCK AND ROLL RACING stb stb.. kb mindent kipróbáltam, kő keményen verettem koromban is. Aztán a nem "túl régiek" közül: összes Colin, összes DIRT, TCC-k, GIRD, MOTORSTORM, NFS széria (kivéve PRO STREET), Burnout széria, FLAT OUT-ok ect(biztos kihagytam párat)..

A Forza meg a Grand Turismo egy külön állatfaj, nekem túl szárazak, nincs bennük elég sebesség érzet, ezért is csúfolom ezeket nagypapa racing-nek mert igaz, hogy kiírja hogy 100-al mész de kb olyan érzés mintha 40-el mennél..

Ráadásul ezeket stikkel irányítani számomra halál uncsi, még kormánnyal is csak csak.. Lehet azért van ez mert nem a fáktól vagy a tengerparti szakadékoktól 1 centire száguldozunk, hanem a biztonsági homokágyás, biztonsági gumifal, és biztonsági kerítés halmazok között.. ezért is tartom unalmasnak az F1-et és a túra autó futamokat is, még rally-t szívesen nézek. Úgyhogy nagyjából nyomon követtem a versenyautós játékok fejlődését..

Személy szerint eddig inkább az izgalmasabb ARCADE vonal érdekelt, mert ugye a valósághűbb fizikával rendelkező gémekben mint írtam, sajnos szinte csak verenypálya van, és kevés a sebesség érzet.

De eljött a DRIVECLUB!

Itt kérem szépen, kapunk egy elég valósághű fizikát, plusz sebesség érzete is van a gémnek, ráadásul nem a hivatalos altató versenypályákon kell száguldozni, hanem a csodálatos természetben. Összesen 48 pálya van a játékban (ugyanazt a pályát visszafelé nem számoltam bele) és 105 autó. Minden egyes pályán én állíthatom be, hogy hánykor órakor szeretnék indulni, milyen legyen a felhőzet, ettől függetlenül legyen e csapadék (ebből is több féle válaszható: lájtos, vagy zorall, esetleg dinamikus) és még az is beállítható, hogy az idő milyen gyorsan teljen ( egyszerestől a hatvanszorosig) így akár felkelhet a nap illetve lemehet miközben utazunk verseny sebességgel, illetve elkezdhet esni és el is áll és újra elkezdheti RANDOM-ra. Brutális variáció ha engem kérdeztek.Így ezek után óckodva veszek bármi gyermeteg irányítású NFS-t és Burnout-ot is...

Ami talán a DC-ből nekem hiányzik(a private lobby mellett, de az jövő hónapban jön) az az élethű törés.. Itt megint lehetne választani, hogy ha elszáll az adott illető akkor ennyi volt és nézi a roncsát vagy a többieket, vagy esetleg villogva kap egy új kocsit (azt is be lehessen állítani, esetleg hogy hányat) mint a Burnoutokban egy egy virtuális halál után...( bilibe kicsit belelóg a kéz ilyenkor)

Úgyhogy engedjétek meg ezután a rövid írás után, hogy beszámoljak sok szeretettel személyes élményeimről most pár kép formában. A játékot motorháztető nézet játszom MOTION SENSOR-ral, és MANUAL váltóval. ONE LOVE!


DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 1. kép

Szalagkorlát még belefér..


DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 2. kép

Nagyon kell már pisilni..

DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 3. kép


DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 4. kép


DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 5. kép

Legszívesebben beleharapnék az autó fenekébe.. :)


DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 6. kép


DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 7. kép

Mmmm, bepisiltem..


DRIVECLUB a csúcson, többi rakáson... - 8. kép

19 hozzászólás

GOD

9 éve, 3 hónapja és 20 napja

zender írta:
Úristen milyen gyönyörű ez a játék! meglepett smiley Köszi a beszámolót, jó lett!
Nagyon szépen köszönöm! kacsintó smiley

válasz erre

GOD

9 éve, 3 hónapja és 20 napja

rDAVE írta:
A pályaversenyzésnek nagyon nem ez a lényege... röhögő smiley Így olyan, mintha snowboardot hasonlítanánk össze skateboarddal. Meg lehet tenni, de minek? röhögő smiley Viszont a képek szépek!
Ne írtam én ide hogy mi a lényege a pálya versenyzésnek, de a te hasonlatod nagyon nem adja, Mivel az egyik havon megy a másik meg betonon, még ami nem pályaverseny az elehet beton is meg bármi! Nem értem a hasonlatot..

válasz erre

rDAVE

9 éve, 3 hónapja és 20 napja

A pályaversenyzésnek nagyon nem ez a lényege... röhögő smiley Így olyan, mintha snowboardot hasonlítanánk össze skateboarddal. Meg lehet tenni, de minek? röhögő smiley Viszont a képek szépek!

válasz erre

zender

9 éve, 3 hónapja és 20 napja

Úristen milyen gyönyörű ez a játék! meglepett smiley Köszi a beszámolót, jó lett!

válasz erre

GOD

9 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nagyon szépen köszönöm Uraim, további kellemes napot! kacsintó smiley

válasz erre

VaPe

9 éve, 3 hónapja és 21 napja

Uhh nagyon jók lettek a képek (is)!

válasz erre

Tommy

9 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nincs is jobb autós játék jelenleg. mosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja