Do you wanna play a little game?

2008. október 25.
41.8751
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Helme profilja, adatai
Helme
És igen, egy újabb Fűrész rész kerül a moziba. Valahogy most érzem úgy, hogy kezd egy kicsit sok lenni. Ez a filmsorozat számomra az igazi horrort jelenti , de a tragikusra sikeredett IV rész után azon gondolkodtam, hogy nem lett volna-e jó csupán a trilógia. Maximum dupla trilógia lehet, ugyanis már folynak a VI. rész munkálatai. Nemrég olvastam, hogy eszméletlen nagy botrányt kavart a nagyon kreatív telefonkampány.
Advertisement


Többen még rendőrséghez is fordultak. Történt ugyanis, hogy az angol nyelvű honlapon meg lehetett tréfálni az ismerősöket. A lényeg: Meg kellett adnod a saját neved a barátod nevét és telefonszámát. Majd ezt a barátot felhívták egy telefonszámról.

A főszereplő Jigsaw hangján a következő üzenet hangzott el: " Hello XY (a barát neve)! Szeretnél egy kis játékot játszani? Azt hiszed, már vége, pedig a játék csak most kezdődött el. Itt vagyok YX-nál (a weboldalon a nevét megadó illető neve). Úgy fogom a munkám folytatni, ahogy azt elképzelni sem tudtad volna. El se hiszed, hogy fog ez az egész végződni."

Ezt az üzenetrögzítős hangot a Variatalk segítségével hozták létre. Ugye Ők azok, akik nagyon nagy balhékat képesek azért csinálni, hogy beszéljenek róluk? Ez a hecc is a filmet akarta népszerűsíteni?

Bár az üzenet angolul hangzott el, Te mit szóltál volna ahhoz, ha így megkeresnek téged?
Advertisement
6 hozzászólás

Catilina

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nem vicces. Azt hinném, hogy egy bank/biztosító vagy (választások idején) egy politikai párt használja a telefonszámomat reklámra, így pazarolva az időmet. Azonnal leraknám. Amúgy örök szabály: ne add meg az ismerőseid számát azoknak, akiknek ő nem kérte, hogy add meg! Nem paranoia, csak udvariasság.

válasz erre

Lac

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Mondjuk a külföldiek mindig is értettek a reklámokhoz, lásd pl. a Dextert (emberke fekszik napi 15 órát a földön, hátában egy méretes kés, Dexter-es cimkével)

válasz erre

Rambo

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Ez nem tréfa. Inkább baromság. Inkább maradjanak a szokásos reklámoknál.

válasz erre

muki

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Ezzel azért tényleg túllőttek a célon...

válasz erre

Lackooo

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Csúnya...

válasz erre

marco

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Hát ez azért elég durva tréfa. Ha lett volna valaki akkora idióta, hogy mondjuk az otthon éppen vasárnapi ebédet kavargató nagyit hívja fel a hang, hogy a hétéves unokojánál vannak, valószínűleg rántott hús helyett szívroham lett volna a napi menü...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profilja