Defend of the Ancient

2010. június 17.
41.9471
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
  Shadow profilja, adatai
Shadow
Defend of the Ancients (DotA) (röviden)


A DotA ismerös lehet azoknak (talán játszottak is vele) akik kiprobálták vagy még mindig játszanak a Warcraft 3 nevü játékkal neten.A War3-ban sok szinte kifogyhatatlan játékmod van és egy kis tapasztalattal mi is csinálhatunk benne módokat ;) . Egy ien mód szintén a DotA ez valoszinüleg a War3-on bellül lévö leghiresebb játék. ennek leghiresebb verzioja a Warcraft 3: The Frozen Throne-kiegészitön bellül van ennek neve pedig a: DotA Allstar
A játékot 2csapatbol áll és fejenként 5emberböl (össz 10 :D)
A 2csapat bázisa (Sentinel, Scourge) (jó vs rossz) egymásal szemben áll és 3fö ut vezet a városokhoz amiken keresztül segitő egységek közlekednek. Természetesen védö tornyok is vannak az utakon néhol néhol :D ezért nemérdemes tulságosan támadni persze idövel mindig támadjuk a tornyokat hogy a kisebb egységek tovább juthassanak végezetül az ellenség bázisára ha az ellenség bázisán elpusztul azaz épület amely rögtön az egyik torony után van ugymond "super creep"-ek jönnek (ezek azok a kisebb segitö egységek) nagyobbak, több életteröbel, és több sebzésel bár az ellenfél ugyananyi pénzt kap érte sokkal nehezebb megölnie 1-et is és onnantol nemtul könnyü boldogulnunk hiszen azok super creepek sokkal erösebbek mint a mioldalunkon állok. A játék célje: megsemmisiteni az ellenség fö épületének ledöntése ami a bázis közepén van. Rögtön azon a helyen ahol feléledünk ott azon a helyen vannak a föbb boltok amikböl vehetünk cuccokat a fö érdekeség hogy cuccokat külömbözö tárgyakbol összerakhatunk (kombinálhatunk). (egyéni játékot is vannak pl.: 1v1 2v2 iesmik a szerverkészitö kedve szerint)
És a legyakoribb játékmodok:

-normális mód ez természetesen az alap modja a játéknak 15másodpercünk van hogy válaszunk höst magunknak (csak a saját oldalunkon lévö hösök közül választhatunk)
-ap (All pick) ebben a játékmodban bármelyik höst kiválaszthatjuk magunknak hacsak nemvitték el elöllünk ^^(bármeik oldalon lévö höst kiválaszthatjuk (scourge, sentinel))
-ar (All random) itt pedig egy véletlenszerö höst kapunk (bármeik oldalon lévö höst kiválaszthatjuk (scourge, sentinel))
-lm (league mode) ligákon használatos mód, felváltva választunk hösöket erre pedig 20másodpercünk van ha nem választunk a megadott idön bellül egy véletlenszerü höst kapunk.(csak a saját oldalunkon lévö hösök közül választhatunk)
-em (easy mod) ezt föként inkább a kezdö játékosoknak ajánlott hiszen sokkal könyebb mivel kevesebb életük,támado erejük, valamint sebzésük van a szörnyeknek és a védö tornyoknak, ajánlatos a pörgösebb játékmenetért is
(még nagyon sok mód van a játékban de azokat inkább nemirom le mert nemismerem mindet :D)
gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=GLd7BTIWBjg


Mostpedig a dota játékok:

Csináltak 1-2 külön dota játékot más hösökkel skillekel iesmikkel szoval mindennel de a lényeg az általában ugyanaz maradt.

Heroes of Newerh (HoN)
Nos valoszinüleg ez a legkifinomultabb DotA játék hiszen itt nagyon de nagyon kifinomult a szerver készités megadhatjuk hogy kezdök játszanak hogy olyan emberek akik kilépnek ne jöjjenek be(hiszen feljegyzi az adatokat hogy hány %-ban lépünk ki) A HoN kétség kivül profi dotásoknak ajánlott. Ittis vannak ugytudom külön játékmodok mint a sima dotában. Én játszottam a bétával és megkell mondjam nagyon jo volt fölleg a szerver kiválasztás--készités az tetszett a legjobban.(valamint a bolt ötlete, és a gyorsvásárlás) a játékot az S2games csinálta (ha valakinek ismerös a név ök csinálták a Savage-et is) a játék érdekessége hogy valahogy a war3dotához hozzáadták még a savage-témáját ami szerintem nagyban feldobta a játékot.
gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=k5WoMSxTxhs


League of Legends(LoL)
(ez a játék nagyban lemásolta a HoN-t)
A lauge of legend sokkal ajánlottab kezdö dotásoknak hiszen sok noob-van benne :D valamint a boltban irja az ember hogy miket ajánlatos vennünk éshogy miböl tudjuk megvenni (ez tényleg nagyon jo)
a játékban vehetünk runákat mejek felerösithetik karakterünket rakhatunk talenteket hiszen a profilunk fojton fejlödik a játékok során és persze nagyon sok hös is van benne (tényleg nagyon sok) a profilunk fejlödésével ujabb hösöket is kapunk de akár vehetünk is. Akár botok ellen is játszhatunk (ez tényleg nagyon érdekes) és normális játékmod-ban pedig 2 fajtát játszhatunk normális 5v5-öt vagy 3v3-mat érdekesség hogy a 3v3-nál nagyon jo kis pályát raktak össze. Az a kár hogy csak random joinolhatunk szerverekre (de ez netántoritson vissza minket hiszen privát játékot is lehet játszani, a játékban csak normális modban játszhatunk)(röviden ennyi)
gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=kWHQ2QnQXVw


És végezetül
Bloodline Champions
(erröl a játékbol még multkor irt egy cikket Dru ugyhogy inkább belinkelem nektek)
(a játéknak hamarosan kezdödik a bátéja amire véletlenszerüen választanak ki embereket akik természetesen regisztráltak a bétára)(nemtudom hogy a béta már fut vagy még nem)
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/afuncomadjakiabloodlinechampionst
6 hozzászólás

Tibit

14 éve, 11 hónapja és 19 napja

Pontosabban Defense of the Ancients!
Játszottam neten, király játék csak az a baj van vele, hogy ha az az első pályád, esélyed sincs. És a neved felkerül a többi játékos emlékezetében élő fekete listára mint noob és egyből kickelnek mihelyst belépsz egy roomba. Olyannal kell megtanulni játszani aki a haverod és nem az agyonverésedre megy.

válasz erre

marco

14 éve, 11 hónapja és 19 napja

Jah, egyébként pedig igen tetszetős összefoglaló. Csak ezt elfelejtettem írni tegnap.mosolygó smiley

válasz erre

DNS

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

marco írta:
Átírtam Dru-ra.mosolygó smiley
Azért a tiszteletdíj jöhet ide iskacsintó smiley

válasz erre

Shadow

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

ty

válasz erre

marco

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

Shadow írta:
baze Dru helyett DNS-t irtam röhögő smiley
Átírtam Dru-ra.mosolygó smiley

válasz erre

Shadow

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

baze Dru helyett DNS-t irtam röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja