Defend of the Ancient

2010. június 17.
41.7531
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
  Shadow profilja, adatai
Shadow
Defend of the Ancients (DotA) (röviden)


A DotA ismerös lehet azoknak (talán játszottak is vele) akik kiprobálták vagy még mindig játszanak a Warcraft 3 nevü játékkal neten.A War3-ban sok szinte kifogyhatatlan játékmod van és egy kis tapasztalattal mi is csinálhatunk benne módokat ;) . Egy ien mód szintén a DotA ez valoszinüleg a War3-on bellül lévö leghiresebb játék. ennek leghiresebb verzioja a Warcraft 3: The Frozen Throne-kiegészitön bellül van ennek neve pedig a: DotA Allstar
A játékot 2csapatbol áll és fejenként 5emberböl (össz 10 :D)
A 2csapat bázisa (Sentinel, Scourge) (jó vs rossz) egymásal szemben áll és 3fö ut vezet a városokhoz amiken keresztül segitő egységek közlekednek. Természetesen védö tornyok is vannak az utakon néhol néhol :D ezért nemérdemes tulságosan támadni persze idövel mindig támadjuk a tornyokat hogy a kisebb egységek tovább juthassanak végezetül az ellenség bázisára ha az ellenség bázisán elpusztul azaz épület amely rögtön az egyik torony után van ugymond "super creep"-ek jönnek (ezek azok a kisebb segitö egységek) nagyobbak, több életteröbel, és több sebzésel bár az ellenfél ugyananyi pénzt kap érte sokkal nehezebb megölnie 1-et is és onnantol nemtul könnyü boldogulnunk hiszen azok super creepek sokkal erösebbek mint a mioldalunkon állok. A játék célje: megsemmisiteni az ellenség fö épületének ledöntése ami a bázis közepén van. Rögtön azon a helyen ahol feléledünk ott azon a helyen vannak a föbb boltok amikböl vehetünk cuccokat a fö érdekeség hogy cuccokat külömbözö tárgyakbol összerakhatunk (kombinálhatunk). (egyéni játékot is vannak pl.: 1v1 2v2 iesmik a szerverkészitö kedve szerint)
És a legyakoribb játékmodok:

-normális mód ez természetesen az alap modja a játéknak 15másodpercünk van hogy válaszunk höst magunknak (csak a saját oldalunkon lévö hösök közül választhatunk)
-ap (All pick) ebben a játékmodban bármelyik höst kiválaszthatjuk magunknak hacsak nemvitték el elöllünk ^^(bármeik oldalon lévö höst kiválaszthatjuk (scourge, sentinel))
-ar (All random) itt pedig egy véletlenszerö höst kapunk (bármeik oldalon lévö höst kiválaszthatjuk (scourge, sentinel))
-lm (league mode) ligákon használatos mód, felváltva választunk hösöket erre pedig 20másodpercünk van ha nem választunk a megadott idön bellül egy véletlenszerü höst kapunk.(csak a saját oldalunkon lévö hösök közül választhatunk)
-em (easy mod) ezt föként inkább a kezdö játékosoknak ajánlott hiszen sokkal könyebb mivel kevesebb életük,támado erejük, valamint sebzésük van a szörnyeknek és a védö tornyoknak, ajánlatos a pörgösebb játékmenetért is
(még nagyon sok mód van a játékban de azokat inkább nemirom le mert nemismerem mindet :D)
gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=GLd7BTIWBjg


Mostpedig a dota játékok:

Csináltak 1-2 külön dota játékot más hösökkel skillekel iesmikkel szoval mindennel de a lényeg az általában ugyanaz maradt.

Heroes of Newerh (HoN)
Nos valoszinüleg ez a legkifinomultabb DotA játék hiszen itt nagyon de nagyon kifinomult a szerver készités megadhatjuk hogy kezdök játszanak hogy olyan emberek akik kilépnek ne jöjjenek be(hiszen feljegyzi az adatokat hogy hány %-ban lépünk ki) A HoN kétség kivül profi dotásoknak ajánlott. Ittis vannak ugytudom külön játékmodok mint a sima dotában. Én játszottam a bétával és megkell mondjam nagyon jo volt fölleg a szerver kiválasztás--készités az tetszett a legjobban.(valamint a bolt ötlete, és a gyorsvásárlás) a játékot az S2games csinálta (ha valakinek ismerös a név ök csinálták a Savage-et is) a játék érdekessége hogy valahogy a war3dotához hozzáadták még a savage-témáját ami szerintem nagyban feldobta a játékot.
gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=k5WoMSxTxhs


League of Legends(LoL)
(ez a játék nagyban lemásolta a HoN-t)
A lauge of legend sokkal ajánlottab kezdö dotásoknak hiszen sok noob-van benne :D valamint a boltban irja az ember hogy miket ajánlatos vennünk éshogy miböl tudjuk megvenni (ez tényleg nagyon jo)
a játékban vehetünk runákat mejek felerösithetik karakterünket rakhatunk talenteket hiszen a profilunk fojton fejlödik a játékok során és persze nagyon sok hös is van benne (tényleg nagyon sok) a profilunk fejlödésével ujabb hösöket is kapunk de akár vehetünk is. Akár botok ellen is játszhatunk (ez tényleg nagyon érdekes) és normális játékmod-ban pedig 2 fajtát játszhatunk normális 5v5-öt vagy 3v3-mat érdekesség hogy a 3v3-nál nagyon jo kis pályát raktak össze. Az a kár hogy csak random joinolhatunk szerverekre (de ez netántoritson vissza minket hiszen privát játékot is lehet játszani, a játékban csak normális modban játszhatunk)(röviden ennyi)
gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=kWHQ2QnQXVw


És végezetül
Bloodline Champions
(erröl a játékbol még multkor irt egy cikket Dru ugyhogy inkább belinkelem nektek)
(a játéknak hamarosan kezdödik a bátéja amire véletlenszerüen választanak ki embereket akik természetesen regisztráltak a bétára)(nemtudom hogy a béta már fut vagy még nem)
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/afuncomadjakiabloodlinechampionst
6 hozzászólás

Tibit

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Pontosabban Defense of the Ancients!
Játszottam neten, király játék csak az a baj van vele, hogy ha az az első pályád, esélyed sincs. És a neved felkerül a többi játékos emlékezetében élő fekete listára mint noob és egyből kickelnek mihelyst belépsz egy roomba. Olyannal kell megtanulni játszani aki a haverod és nem az agyonverésedre megy.

válasz erre

marco

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Jah, egyébként pedig igen tetszetős összefoglaló. Csak ezt elfelejtettem írni tegnap.

válasz erre

DNS

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

marco írta:
Átírtam Dru-ra.
Azért a tiszteletdíj jöhet ide is

válasz erre

Shadow

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

ty

válasz erre

marco

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Shadow írta:
baze Dru helyett DNS-t irtam
Átírtam Dru-ra.

válasz erre

Shadow

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

baze Dru helyett DNS-t irtam

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja