CS:GO fegyver skin készítés tutorialok

2015. június 01.
29.4441
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
sarakrael profilja, adatai
sarakrael
Napjaink egyik legnépszerűbb multiplayer játéka a Counter Strike: Global Offensive, és érdekes módon sok ember szinte több időt tölt el a fegyer skinek megszerzésével vagy cserélgetésével, mint magával a tényleges játékkal.


Régebben az ilyes fajta módosítások ingyenesek voltak a játékokhoz, mostanában azonban egyre több Steames játékhoz vehetünk apróbb vizuális kiegészítőket némi pénzmagért, ritkább esetben pedig egy egyszerű textúra többszörösébe kerül, mint maga a játék. Van aki egyet ért ezzel, van aki kevésbé, például amikor a Skyrimes közösségbe is be akartak vezetni egy hasonló rendszert, elég nagy közfelháborodás lett, hamar vissza is vonták.

Én úgy gondolom, hogy ez nem feltétlenül baj, ha már dolgozott vele a lelkes modder, miért ne lehetne azt honorálni, és azon se csodálkozom, hogy a Valve is leveszi a maga hasznát, elvégre a piac is kér pénzt azért, hogy valaki árulhassa ott a portékáját.

Ha úgy gondolod, hogy van egy jó fegyver skin ötleted a CS:GO-hoz, de nem tudod hogyan vágj bele, Anacrool barátom készített egy három részes video tutorialt arról, hogyan is kell ilyet készíteni, jó szorakozást:Ha hasznosnak ítélted a videókat, kérlek nézd meg a skint amit Anacrool a fent mutatott módszerrel csinált, és ha tetszett szavazz rá:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=388343418
5 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

De jól néznek ki!

válasz erre

Marduk

5 éve, 1 hónapja és 19 napja

"Valve is leveszi a maga hasznát" -> Igen, ami az ár minimum 50%-át alkotja, de azzal se hazudnék, ha azt mondanám, hogy 75%. Ami kicsit azért szemétség és rablás, mert a Valve-hoz már így is dől a pénz, és megértem, hogy hasznot akarnak belőle húzni, de az arányok nagyon rosszak.

válasz erre

PaulMarloW

5 éve, 1 hónapja és 19 napja

TutoriÁl

válasz erre

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 20 napja

Hasznos videó gyűjtemény bár én nem játszom vele, rengeteg ismerősöm igen.

válasz erre

zender

5 éve, 1 hónapja és 21 napja

De rég játszottam vele!

Sokaknak hasznos videók, köszönjük a megosztást!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profilja5t3v3nk3 profilja