Crysis 3 - avagy miként vessünk véget 4 óra alatt egy több éves várakozásnak

2013. február 19.
49.8871
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Jason B profilja, adatai
Jason B
Ahogy azt a címből is ki lehet venni, nagyon régóta várom már a legújabb Crysis epizódot, a Crysis 3-t. A Crysis 1 volt éveken átt szinte a kedvencem, azóta nem is múlt el a "románc". Egyik játékot sem vártam úgy, mint a Crysis 2-t, talán még a mostanit sem. A Crysis 2 végülis ha nem is teljesen, de 80%-ba más hangulatot adott, mint az első rész. New York, Nano suit 2.0, Alcatraz, CELL, az "űrlények" gyökeres megváltozása stb..


A Crysis 3 viszont aligha lett más mint elődje. A fejlesztők nyilván vissza szerették volna hozni a Crysis 1 hangulatát - az erdős részekkel. Ami jó lett, de azért mégsem ugyanaz. A trilógiának tehát úgy akartak véget vetni a fejlesztők, hogy "elmesélik", hogy konkrétan min is ment túl a jó öreg Próféta. Akiről én személy szerint még mindig nemtudom, hogyan is élte túl az 1. rész endingél lévő rambózást (VTOL-al visszament a szigetre..).

Annak viszont örültem, hogy ha emlékeim szerint Nomádról nem is, de Psychoról szó esett, sőtt.. Psycho tulajdonképp az egyetlen valamire való társunk. Akit kissé megcsonkítottak avval, hogy megfosztották a Nano-ruha adta örömöktől. Depressziós is lesz ezmiatt.. Prófátból valóságos robot lett, Psycho meg egy sz*ros és gyenge embernek látja magát (lássuk be, jogosan). Tehát eleinte a bizonyos CELL alakulat ellen fogunk randalírozni, annak tudatában hogy a földönkívüliek (CEPHek) ellettek űzve.

Crysis 3 - avagy miként vessünk véget 4 óra alatt egy több éves várakozásnak - 2. kép

Persze ez nem csak így van. Fő ellenségünk, pedig az Alpha-Ceph. Aki itt-ott feltűnik, de csak majd a végén nézünk szembe vele. Egyébként van néhány új fegyver is. Legfontosabb ezek közül az íj. Gondolom mindenki látta. Lesznek különböző nyílvesszők (pl robbanós) amik komoly hasznunkra lehetnek, és a játékba visszatért a Gauss puska, amit az első részben különösen szerettem. A némelyik megölt robotoktól el is vehetjük csúzlijukat amik szintén hasznunkra válhatnak. Egy bizonyos engergianemtudimminél pedig a ruhánk felerősödik, ami egy bizonyos ideig tart. Ám akkor végtelen tölténnyel rendelkezünk ami "Rambo feelinget" ad. Baró mi?

Tehát nekem mint egy igazi Crysis-fannak tetszik a jatek de ott az a bizonyos de.. Pár perccel több mint 4 órás gameplayyal nemtudták kiszúrni a szemem. Szerintem ez nagyon kevés. Ami nálam negatívum. Ha egyszer már több mint egy évet váratják az embert legalább egy 8 órás gameplay meglehetne, nem? Na de végülis mindegy. Tehát igen, csalódás ért, gyakorlatilag nem akartam elhinni hogy 7 pálya van a kampány módban. Csak néztem és nyugtattam magam hogy ez nem igaz. De sajnos igaz..
30 hozzászólás

marco

12 éve, 22 napja

Értékes bejegyzés, mert egy szomorú tényre világít rá.szomorú smiley

Szándékosan nem tetted be a képet amit feltöltöttél hozzá? Ha nem, akkor szívesen kiteszem neked.

Illetve annyit ha megengedsz, kicsit tagold majd a bejegyzéseidet, hogy olvashatóbb legyen, mert így egyben elég nagy halom. Ha gondolod, ezt is megcsinálom ebben a bejegyzésben.kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 22 napja

hu de durva ennyi idő alatt ki lehet vinni?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

Jason B

12 éve, 22 napja

örülök ha tetszikmosolygó smiley

válasz erre

Marduk

12 éve, 22 napja

Nagyon jó leírás! mosolygó smiley

válasz erre

Jason B

12 éve, 22 napja

Nem tartalmaz spoilert. Csupán leírás féleséget..kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 22 napja

Van benne spoiler? Mert akkor nem olvasom el!mosolygó smiley

válasz erre
123a(z) 3 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja