CryEngine 10 vagyis ha már unod a Battlefield 3 at

2013. szeptember 29.
40.8691
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
kecso2009 profilja, adatai
kecso2009

CryEngine 10 vagyis ha már unod a Battlefield 3 at - 1. kép

Sziasztok, mint mindíg megint kihagytam egy kis időt. Az ok megint ugyan az :D Na mind 1. Mostanában nagyon rácuppantam a Battlefield 3 nevezetű FPS játékra amit még a Híd alatt élő hajléktalan is ismer.. :D
Nagy fegyver, lövöldözős, katonai emberke vagyok aki rajong az ilyen cuccok iránt :D Naná.. De mint az ember tudja játék nem csak a számítógépen belül hanem a számítógépen kívül is van, és az igazán szép grafika odakint van , és lesz mindíg is :)

A napokban a haverommal végzett "nagy BF3-zás" közben elkezdte mi lenne ha kicsit kimozdulnánk és kipróbálnánk a Paintballt. Erre a válaszom egy határozott igen volt. Kicsit féltem mi is lesz ebből, nem vettem komolyan. Pénteken elkezdi hogy lefoglalt egy pályát szombatra mehetünk játszani. Ekkor jött be nálam az agyi kékhalál... Na de véglis üröltem meg nem is. Hogy miért nem? Féltem az anyagiaktól kicsit :D

Na de mind 1 összeszámolva ha egy golyó 10 Ft/db akkor 100 golyó 1000 Ft, így ha mondjuk töltök 400 at az 4000+alapdíj 2000 Ft. Így maximum 6000 Ft ból egy olyan 4 órás játék ki tud jönni :) Aki most arra gondol hogy a Paintball az hogy az erdőben futkorászol és az emberekre vadászol, majd a végén ki sem látsz a festékből na az téved. Teljesen más.

Az egész játék különféle helyszíneken zajlott. Nem, nem felfújt lufik mögött űcsörögve "gangsta nigga style" módban kidugva a fegyvert folyamatosan zúdítottam a golyókat. Nem, ez teljesen más. A pályának volt néhány helyszíne. Pl.: egy lerobbant diszkó, de volt egy pince is. A fedezéket felborított asztal adta. Persze mindenhol a festéknyom, a padló pedig mint a jég, úgy csúszott, szóval ha ügyesek vagyunk a vasszekrény fedezéket ráboríthatjuk ellenfelünkre is akár.

Nos, aki azt mondja hogy nagyon fáj ha eltalálnak. Erre azt mondom, miért ha te meg lősz valaki az nem fáj? Persze a golyó akkor üt ha közelről lőnek. Vagy nyílt testrészre. Igen engem is nyakon találtak, de azon kívül 4 golyó talált úgy hogy csípett :D A helyszínen adtak katonai ruhát, sisakot, maszkot, ez az alapdíjban benne volt. Nagyon szigorú szabályok léptek érvénybe a meccs kezdete után, de előtte is megvoltak azok a dolgok amiket az ember biztonsága érdekében be kell tartani.;)

Mindenkinek ajánlom a Paintballt, nagyon élvezetes, és adrenalindús, főleg ha nyílt terepre kell kifutni a zászlóért, az még fájdalmas is lehet nem csak adrenailindús :) Néhány alkalomra nem drága, de aki olyan helyen lakik (pl.: városban) az akár edzésekre is járhat, mert a Paintball az: HOBBI,ÉS SPORT is.
Köszönöm a figyelmet:)

7 hozzászólás

kecso2009

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

Van sok városban, szerintem mindegyikben van csak fel kell keresni, faluban is tudok hogy létezik. Igen az airsoft valóban élethűbb de nem minden esetben jobb is

válasz erre

1000feri

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

Hány városban...netán faluban van Paintball pálya?? Vagyis..nem mindenki játszhatja...

válasz erre

PaulMarloW

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

Jó a Paintball de az airsoft még jobb.

válasz erre

Androgeek

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

Csatlakozom, jó blog lett. Lesz folytatása?

válasz erre

kecso2009

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

Majd a következőn lesz Ott már teljesen haverokkal megyünk

válasz erre

marco

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nekem ez eddig kimaradt, nem volt rá időm, két évvel ezelőttig meg 133 kiló voltam, se rám való ruha, se rohangálási erő nem volt.

Képek kellettek volna jaja, de jó bejegyzés így is!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

TheArpeeh profiljagery1113 profilja