Cooler Master Sirus C: Az eget rengető 2.2

2014. május 19.
41.5281
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Nagy szeretettel köszöntünk újra minden kedves Game Channel olvasót, mai témánk tulajdonképpen már szerepelt korábbi blogjaink között, ám úgy éreztük, hogy még van olyan szegmense főszereplőnk piacának, melyet nem beszéltünk ki rendesen. Rögtön az elején eláruljuk, hogy a blog egy részében megismerkedhettek a Cooler Master Sirus C headsettel, ezzel pedig elég pontosan belőttük mai témánkat, hiszen a számítógépes hangzásról és annak játékokban vállalat szerepéről szeretnénk veletek egyfajta kommunikációs csatornát megnyitni.


Egyrészt azért, mert blogsorozatunk indulásakor a legfontosabb szempont ez a bizonyos kommunikációs csatorna létrehozása volt az elsődleges célunk, másrészről megfigyelhettétek, hogy a CM Storm részlegünk is igen aktívan dolgozik ezen a területen, hiszen mi is azt figyeltük meg, hogy egyre magasabb a hangzással kapcsolatos elvárások.

Ezt nem csupán mi vettük észre, hanem piaci vetélytársaink és olyan tőlünk eltérő szegmensekben ténykedő vállalatok is, melyek közvetve, vagy közvetlenül kapcsolatban állnak a számítógépes hangzásvilággal. Itt példaként említenénk az AMD-t, mely a TrueAudio technológia által kíván sokkal több életet lehelni a hangzásvilágba. Mi ezt sorozatos fejlesztésekkel, tesztekkel és ezek után érkező új termékeinkkel szeretnénk elérni. Persze az eltérő piaci szegmensekre is odafigyelünk, így az új technológiák esetében jó néhányszor előforduló "tömörüléstől" nem kell tartani.

Cooler Master Sirus C: Az eget rengető 2.2 - 2. kép

Ez alatt azt értenénk, hogy egy technológia beszivárog az alsóbb szegmensekbe is, ám a felsőbb kategóriák nem képesek ezzel együtt újabb újdonságokat felmutatni. Ettől tehát esetünkben nem kell tartani, melynek ékes példája lehet a CM Storm Sirus C, hiszen az egyik legújabb termékünkről van szó, kategóriájában pedig egyenes a legújabbról. Az újdonság 44mm-es központi meghajtói 2.2 csatornás hangzást kínálnak, a mély hangokért pedig a dedikált 40mm-es driverek hozzák el a felhasználók számára. A beépített USB-s hangkártya korábban csak a felsőkategóriás termékek kiváltsága volt, így ez pont egy olyan elem, mely egyre több terméknél jelenik meg. A kábelen elhelyezkedő távirányító segít abban, hogy játék közben ne kelljen olyan mozdulatokat tennetek, melyek elvonnák a figyelmeteket.

Cooler Master Sirus C: Az eget rengető 2.2 - 3. kép

Azt is észrevettük, hogy egyre többen ruháznak be egy konzolra is, ám mellette sokan tartják meg számítógépeiket is. Természetesen sokszor fölösleges lenne két headset egy személy részére, így a "kettős életet élők" számára is remek választás lehet az új Cooler Master Sirus C. Egy olyan eszköznél, mely viszonylag hosszú ideig van a fejünkön, nagyon fontos a kényelem. Ezt az ergonomikus kialakítás, a bőséges párnázottság és a 465 grammos súly biztosítja. A terméket természetesen a magyar játékosok számára is elhozzuk, így ebben a hónapban már több bolt polcain is találkozhattok vele. Ajánlott bruttó végfelhasználói ára pedig 27 900 Ft. Reméljük többen tervezitek egy új headset beszerzését és blogunkkal sikerült egy újabb lehetőséget bemutatnunk. Mindemellett kíváncsiak vagyunk a témával kapcsolatos véleményeitekre is. Szerintetek jó irányba halad a játékok hangzásvilága és az erre épülő piac?
7 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Tetszenek az ilyesmi fülesek, de jobb szeretem, ha hangszóróból jön a hang. Engem idegesít, ha a fejemen van valami és közvetlen a fülembe ordítja a hangokat.

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 17 napja

Kicsit drágállom, ennyiért 5.1 is van...

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 17 napja

Eza füles nagyon jó, és tetszik hogy figyelnek az kényelemre .
mosolygó smiley
Az a jó mikor terjednek a újabb technikák akkor mindenki számára elérhető mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 8 hónapja és 17 napja

zender írta:
Durva füles. Ez a külső hangkártya amúgy hogy működik? Hogy kell összekötni? Nem is kell más hangkártya a gépbe?
USB-n keresztül gépbe kötöd, driver fel és kész. Nem kell más hangkártya. (Legalábbis gondolom ez a menetrend. mosolygó smiley)

válasz erre

zender

10 éve, 8 hónapja és 17 napja

Durva füles. Ez a külső hangkártya amúgy hogy működik? Hogy kell összekötni? Nem is kell más hangkártya a gépbe?

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nekem ez a kategória kicsit drága de ha lenne rá, biztos 7.1-be fektetnék. Hatalmas élmény lehet!

válasz erre

csirkee

10 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ez tök jó. Hát ahogy durvul a kinézet, szerintem úgy durvul a hangzás is. Pl egy 7.1-es fülessel már nagyon durva, amikor bf4-ben a hátad mögött hallod a repülőt.

A piac meg alkalmazkodik ezekhez az igényekhez és egyre jobb füleseket gyártanak egyre jobb áron. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja