Cod MW2 vs. BF BC2.. saját "melyik a jobb" játékbemutató.

2012. április 24.
48.9721
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
jezzahun profilja, adatai
jezzahun
Sziasztok! ez a két játék a mai napon hadba mennek egymás ellen,köszönhetően nekem,és kiderül hogy melyik a jobb fps lövölde szerintem.
 


Kezdjük egyből a COD-dal.

Single Player:

COD MW2

Cod MW2 vs. BF BC2.. saját "melyik a jobb" játékbemutató. - 1. kép


Amikor elkezdjük a játékot máris egyből egy harcba kerülünk egy faluban amit a terroristáktól akarjuk megtakarítani.Egy teroristavezért akarunk legyürni aki egész oroszországot a maga pártjára állít és így nagyon kialakulóban van egy háború a világban.
Mi egy csoport tagjai vagyunk akik ezt megszeretnék akadályozni.Változó küldetéseket kapunk,és ez jó,mert nem mindig ugyanott kell mászkálni.Változó pályák vannak és ez jó.
Van pár gond is.Totálisan szükek a pályák.Olyan mintha egy alagúban mennénk.
A játék csomópontoknál küld ellenfeleket,de ha megöltük az ellenséget és nem megyünk tovább akkor elkezdenek ugyanonnan jönni az ugyanolyan katonák... ez nem lett kidolgozva eléggé.Vannak tök jó részek is,Pl a no russian küldetés ahol orosz civileket kell öldökölni.E pálya végén van egy bug is.Egy Mentőre vár a csapat,ekkor te elbujsz valahova,és ekkor ugyanúgy lelő az a ember téged mint ha előtte állnál:)Szóval nagyon kötött játékmenettel van dolgunk.
De a legvicesebb az hogy a játék végén majdnem megint kinyirják a fejlesztők az embert mint az első rész végén is.Ez már mekkora pofátlanság.

Battlefield Bad Company 2

Cod MW2 vs. BF BC2.. saját "melyik a jobb" játékbemutató. - 2. kép


A Sinlge játék ott folytatódik ahol az ezelőtti rész befejeződik.Van ugye 3 csapatársunk akik segítenek nekünk.Itt is a szegény oroszok ellen harcolunk akik rosszak módjára letámadják az USA-t.Nekünk a feledatunk az hogy ezeket a orosz katonákat kiiktassuk mindenükkel együtt,de leginkább a vezetőjüket szeretnénk kiiktatni.Itt is változatos pályákat találunk,sokkal nagyobbak mint a mw2 esetén.
Ne feledkezzünk meg a rombolható környezetről! a legjobb ami a játékban van! A játék telis tele akcióval,és nem segghülyék az ellenfelek se.A játék vége nagyon jó,egy amerika felett lévő repülőben elkapjuk az ellenfelet,de kiugrik a gépből és mi utánnaugrunk,ekkor egy pisztollyal le kell lőnünk mert egy bajtársunkat meg akarja őlni.Leérkezünk egy kukoricás tövébe,ekkor jön egy parancsnok és elmondja hogy ugyanúgy támadnak az oroszok mint ezelőtt,és nem szereztünk vissza semmi területet.Szóval nagyon király a single része.
Vn pár hiba itt is,de nem annyira zavaróak.

Multiplayer:

COD MW2

Nézd nagyban ezt a videót!

A multi sokkal jobb mint maga a single rész.
Ezt alapból lehetett tudni,mert ez a játék is multira lett gyúrva mint single részre.
Elsőre elmondom ami a szivemet bántja...
Eltünt a Dedikált szerver.Ez nagyon rossz húzás volt,mégis játszák még most is rohadt sokan ezt a játékot.A mapok elég kicsit,játékoslétszám maximum 12(vagy 16) ember lehet.Ez írtó kevéske,de mégis a kis mapok miatt elég.Változatos fegyverek vannak,a m16tól kezde AK-ig minden modern fegyver megtalálható benne.

Cod MW2 vs. BF BC2.. saját "melyik a jobb" játékbemutató. - 4. kép


Fegyvereket egy adott szint után kaphatunk. Írok egy példát: AK47: 70-es szint(maximum szint) hát ez kibaszás,de az a jó hogy gyorsan lehet fejlődni.
Bár a fegyverhangokat én gyengének találom és a fegyverek kinzete se nagy valami,de ezt kompenzálhatjuk más szinezéssel,kiegészitőkkel... elég szép fegyevereket lehet összerakni.
Vannak itt több kill után kapható segítségek.Repülő,bombázás,és még atom is megvan a játékban ami 25 egymás utáni kill után kaphatunk,és tuti nyerés van vele!
Több féle játékmód van.
Kapunk egy sima Team Deathmach-et,Free for all-t,zászlórablást,bomba lerakásos modot,és ezeknek a hardcore verzióit.
Nagyon pörgős az egész,és egyáltalán nem realisztikus az egész.
futásból fekvésbe is tudunk lövöldözni,és ezt a módszert sokan alkalmazzák hogy tutira ne öljön meg senki.Szóval szódával elmegy.

BF BC2:

#video#http://www.youtube.com/v/yKF0uAjhLyM?version=3&hl=hu_HU#videoforras#http://www.youtube.com/v/yKF0uAjhLyM?version=3&hl=hu_HU#videovege#

Nézd nagyban ezt a videót!

Ennek a multija csodálatos!
Itt is több féle játékmóddal találkozunk,van itt sima helyszin elfoglalás,védő-támadó játék,felrobbantani adott célpontokat,Squad Deathmach.Szóval megtaláljuk biztos a nekünk tetsző játékmódot!De mégis a legjobb hogy vannak dedikált szerverek! Igen!!!!
Ez rengeteg jó szervert erendményez.
Knife,sniper,pistol only szerverek is lehetnek,vagy amit a szerver adminjai csak kit tudnak találni!
Fél és egész hardcore szervereket itt is találhatunk.
Ha jól tudom egy szerverre akár 64 ember is csatlakozhat,köszönhetően a nagy játéktérnek!Itt vezethető járművek is vannak, tankok repülők,és quad is található a játékban amit előszeretettel használhatsz is!Ilyen a cod multijába nincs,és nem is lesz a tér nagysága miatt.
Itt is megtalálhatjuk a lerombolható környezetet,ami nem engedi hogy fél évig campelj valahol,mint a cod esetében.
Fegyverarzenál itt is jó nagy,és nagyon atom fegyókat találhatunk!
AN-94,M416,VSS,M95,M1911,F2000,és társai.

Cod MW2 vs. BF BC2.. saját "melyik a jobb" játékbemutató. - 3. kép


Itt nem csak szintlépéssel lehet fegyvert szerezni,hanem egy adott pont elérése során is kapjuk a fegyvereket,kiegészitőket(red dot,távcsővek,rakétavetők,stb)A maximális szint úgy tudom 50-es lehet,ez nehéz elérni.Azért realisztikusabb mint a ellenfél multija,és ez érezhető is.Pontosan kell célozni,válról lőni,stb.Pontokat itt is gyilkolászásal lehet elérni.
A fegyverek több csilagosak is lehetnek,mert a játék számlálja mivel mennyit öltél,és így ad bronz,ezüst vagy arany csilagot fegyvereinknek.
A bronz 25 kill után,a ezüst 50 kill,és az arany 100 kill után kapható meg,ezekkel pontokat is kapunk,ami jól jön hogy fejlődjünk!
Szóval a multira nincs semmi kivetnivaló,csak annyi hogy nincs fekvés ami mondjuk nem is baj!Szóval sokkal jobbnak tartom ennek a játéknak a multiját mint a codnak.

Engine

COD MW2

A cod a IW ENGINE 4.0-ás engine-t használ ami a cod mw1-et is hajtotta ami akkor se volt nagyon szép.Ezzel az engine-l nem sokat tudtak kezdeni,valamivel szebbek lettek a mapok,de mégse egy crysis vagy bármi más.Emiatt vannak a szűk mapok,cs 1.6 féle meghalások(gondolok itt a anyagtalan hullákra,akiket lőhetsz még de vér az nem jön)
Semmi környezet rombolás nincsen,ezt a játékmotor nem engedi,mert nem bírja ezt a kiképzést.Ha lehetek egy kicsit szemét akkor elmondhatom hogy a MW3-at is ez a engine hajtja,kicsit feltupírozva.Szóval ez már rohadt pofátlanság:) még a Black Ops se néz ki olyannyira jól.Bug nem sok található benne,bár vannak benne elég szép halálok amelyen lehet röhögni!:) Szóval itt is elmondható hogy szodával elmegy!

BF BC2

a Bad company a Frostbite engine-t használja,ennek is az 1.5-ös változatát,ami azt jelenti hogy rohadt jól néz ki!
Ez az engine más játékokban is tiszteletét tette, mint pl: Battlefield 1943,Medal Of Honor multiplayer,Battlefield Bad Company 2:Vietnam
Szóval semmi kivetni való nincs e játékmotor felől.
A mapok nagyok,szépek,és nagyfelbontásúak!A rombolható környezet miatt a gépigény picit nagyobb mint a codnál,de már 2gb rammal csodásan elmegy,és mégy úgy is szebb mint a cod maxon!Nekem elfut magas felbontásokon,és nagyon szép.Még minimumom is szebb mint a cod maxon:)A hullák rongybaba efektusban hallnak meg,szép összeesésseket láthatunk,nem olyasmit mint a codban vagy az 1.6-ban lévő előre leprogramozott halálok.Szóval jobb.
Régebben voltak bugok(falba ragadó hullák,stb) ezeket mára kijavították!
Szóval ebben is sokkal jobb mint az elenfele!

Hangok:

Cod MW2

Akár a single vagy a multi részben úgy gondolom elég monoton az egész hangzás.
A Párbeszédek élletelenek,a fegyver hangok röhelyesek,és még a robbanásról nem is mondtam semmit.Nem is írnék róla többet!

BF BC2

Ebben már sokkal jobb minden! a párberszédek a single részben csodálatosak,van a szövegnek karaktere,nem monoton szöveg,és a társaink vicceseket is mesélnek,mint hogy nem is vennék komolyan az egészet! a fegyverhangok tökéletesek,messziről is kivehető a hangjuk,és a robanás... az maga a csoda! Nagyon szépen csinálták meg,mint ha egy igazi háború hanganyagát vették volna fel! Nem is kell többet írnom,mert ebből kiderül hogy rohadt jó a hang!

Kiegészitők:

COD MW2

Ennek a játéknak több kiegészitője van mint az ellenfelének,de ezzel semmit fontosat nem változtat a játékon.Ezek csak pályákat tartalmaz,ami már az ezelőtti részben is volt,vagy akár a single részben. Van egy két map ami új,de az se sokkal nagyobbak mint a többi normál pálya.Annyit elmondhatok hogy a játék alapára is borsos,de ezért a pár mappért is rengeteget kell fizetni. kb 3500-4000 forint között van az egész,és ez változik az euro árfolyam növekedésével vagy csökkenésével.Szóval az activisionnál tudják hogy kell lehuzni az embert.Köszönjük Bobby Kotick Úr!

BF BC2
#video#http://www.youtube.com/v/hOsXTEizG7A?version=3&hl=hu_HU#videoforras#http://www.youtube.com/v/hOsXTEizG7A?version=3&hl=hu_HU#videovege#

Nézd nagyban ezt a videót!

Találhatunk itt is olyan kiegészitőket ami csak az elején ad egy kis előnyt más kezdőhöz képest,de itt nem boostokról,és más fejlődésben segítő valami lenne hanem a kaszt legjobb fegyvereit vehetjük meg.. Ebben van kb 3-4 darab(pistoly,elsődleges fegyver,stb) és ezeknek az ára maximum 5 euró!(ez minden kasztnál lehet venni,ami nem segít előrébb lépni) Van itt még egy kiegészitő játék is aminek a vietnam címet adták!
Ez egy 3-4000 forint között vehetjük meg,ami megéri.
Ez csak kód formában lehet megvenni,lemezt nem kapunk.
Kapunk egy új single kampányt,a multiba 6 mapot,15 új fegyvert(korhoz illendőeket,ak47,m16,mac10,lángszoró)Ezért már megéri!
Ez mégse olyan rossz mint a codnál..


Szóval összevetettem mindent ami lehetett a két játék között,és az én véleményem szerint a Battlefield évezredekkel jobb játék mint a Cod!
Nem is tudom hogy adhattak mások több pontot a codra mint a battlefieldre,mert sokkal sokkal jobb mindenben.
Ha adnék pontot mindkét játéknak akkor a cod 85 pontot érdemelne, még a battlefield minimum 90-et kaphatna.Ezzel is látszik hogy melyik a jobb!
Ha vennél egy jó fps-t amit sokan játszanak akkor a Bad Company a jó választás mert olcsóbb,szebb,jobb mindenben!
Ez lenne a véleményem.
Köszönöm hogy elvolvastad az írásomat,remélem tetszett!
További szép napot!
Jezzahun
12 hozzászólás

Braddock

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

Eddig méég csak az MW2-vel játszottam de majd ezután hátha kipróbálom a BC2-őt is!

válasz erre

DoubleW

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

Jó blog lett Jezza Amúgy én egyiket se szeretem,de ha választani kéne akkor inkább CoD

válasz erre

jezzahun

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Amit írtam, úgy kell érteni, ahogy le van írva

Egyébként a blog tartalmával nincs semmi gond, egy szubjektív vélemény teljességgel vállalható megfogalmazása, csak a helyesírás és a stílus döcög kissé. De azokon mindig lehet alakítani
nem vagyok egy nagy író,csak úgy jön és kész.. ezzel nem tudok mit csinálni

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

jezzahun írta:
ez ugye ****kazmusként írtad?
Amit írtam, úgy kell érteni, ahogy le van írva

Egyébként a blog tartalmával nincs semmi gond, egy szubjektív vélemény teljességgel vállalható megfogalmazása, csak a helyesírás és a stílus döcög kissé. De azokon mindig lehet alakítani

válasz erre

jezzahun

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Kimerítő leírás, jezza, de ha esetleg könyvet írnál, én sem biztos, hogy elolvasnám
ez ugye ****kazmusként írtad?

válasz erre

jezzahun

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

Neurotic írta:
Na én már a címtől kicsit megrökönyödtem. Annyi flame ment már számtalan helyen ahol ezt a két szériát hasonlítgatták össze, hogy annyi csillag nincs az égen. De azért egy egész jól összerakott írás lett. Sok dologban egyet is értek vele. Pl, hogy az Activision mi a bánatért nyírja ki módszeresen a dedikált szervereket? Bajuk van a kevésbé laggos játékokkal vagy mi?

Mondjuk azért kicsit túlságosan is sokszor írtad le, hogy a Battlefield "szebb mint a cod". Ami pedig azért durva, mert az EA a Battlefield 3-ban megint továbbfejlesztette az engine-t és immár Frostbite 2-re épül, valami hihetetlen jól meg lett csinálva. A fények és a hangok is nagyon jók, ha elsütsz egy fegyvert attól függően más a hangja, hogy nyílt terepen teszed ezt, vagy egy raktárépület belsejében. Az Activision ****t az egészbe és minden ugyanaz.

Amúgy a végkövetkeztetést levonni miszerint a Bf jobb mint a Cod, hát nem tudom. Szerintem ez elég relatív ugyanis a két játék eléggé különböző. Van akinek a cod jön be jobban mert ott baromi kicsik a pályák és akár arra is van esélye, hogy pont hátba tudja lőni azt aki őt kinyírta

Szóval jó kis blog lett ez, igaz a helyesírási hibák eléggé fájdalmasak voltak az elején
elnézésedet kérem a sok hibáért,csak hát siettem hogy minél hamarabb kész legyen.. amúgy nem sok külömbség van a két játék között.. ugyanaz az ellenfél(oroszok) fps,és lőni kell mindent

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja

Kimerítő leírás, jezza, de ha esetleg könyvet írnál, én sem biztos, hogy elolvasnám

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja

MW2 nekem jobban tetszik, de egyetértek az előttem szólóval, eléggé különböző játékokról van szó.

válasz erre

Neurotic

10 éve, 4 hónapja

Na én már a címtől kicsit megrökönyödtem. Annyi flame ment már számtalan helyen ahol ezt a két szériát hasonlítgatták össze, hogy annyi csillag nincs az égen. De azért egy egész jól összerakott írás lett. Sok dologban egyet is értek vele. Pl, hogy az Activision mi a bánatért nyírja ki módszeresen a dedikált szervereket? Bajuk van a kevésbé laggos játékokkal vagy mi?

Mondjuk azért kicsit túlságosan is sokszor írtad le, hogy a Battlefield "szebb mint a cod". Ami pedig azért durva, mert az EA a Battlefield 3-ban megint továbbfejlesztette az engine-t és immár Frostbite 2-re épül, valami hihetetlen jól meg lett csinálva. A fények és a hangok is nagyon jók, ha elsütsz egy fegyvert attól függően más a hangja, hogy nyílt terepen teszed ezt, vagy egy raktárépület belsejében. Az Activision ****t az egészbe és minden ugyanaz.

Amúgy a végkövetkeztetést levonni miszerint a Bf jobb mint a Cod, hát nem tudom. Szerintem ez elég relatív ugyanis a két játék eléggé különböző. Van akinek a cod jön be jobban mert ott baromi kicsik a pályák és akár arra is van esélye, hogy pont hátba tudja lőni azt aki őt kinyírta

Szóval jó kis blog lett ez, igaz a helyesírási hibák eléggé fájdalmasak voltak az elején

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja

ez tok jo kis blog lett. nekem bc2 az etalon

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja

Király összeállítás! MW2 nekem is nagy kedvenc!

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja

Nekem mw2. Csakis.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja