CM Storm Pitch: a legkisebb játékos

2014. március 29.
41.1251
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Legfrissebb blogunkban ismét visszatérünk a játékosoknak szánt termékeinkhez, melyek esetében a CM Storm név megjelenése egyértelműen irányadó, a témát pedig egy headset szolgáltatja majd, mely bizony eltér a klasszikus formától. Főszereplőnk ugyanis a CM Storm Pitch lesz, mely egy elsősorban játékosoknak kifejlesztett megoldás, ám erről a témáról a legtöbb játékosnak más kialakítású termékek juthatnak az eszébe. Ezt a piac is indokolja, hiszen ha megnézzük a játékosoknak szánt fülesek szegmensét, akkor egyértelműen a nagy, fejhallgató formájú megoldások vannak többségben. Esetükben örök kérdés a kényelmesség, a nyakra nehezedő súly és a megfelelő zajszűrés kérdése. Ide tartozó termékeinknél számunkra is ezek a legfontosabb szempontok, persze kiegészülve a remek hangminőséggel. A CM Storm Pitch azonban egy más kategória, ráadásul blogunk főszereplője számos korábban említett szempontban brillírozik.


Főszereplőnk a fejhallgatók világa helyett a fülhallgatók táborát erősíti, mely elsőre meglepő lehet a játékosok számára, de higgyétek el, hogy nem kell megijedni. A játékosok által kedvelt piros, fekete és ezüst szín dominál fülhallgatón, mely technikai fronton természetéből adódóan nem veheti fel a versenyt az óriási fülpántokkal operáló társaival, azonban a kényelem, a funkcionalitás és a helykihasználás egyértelműen a Pitch javára fordítja a mérleg nyelvét. A szokványos füldugók 10mm-es vezetőkkel vannak felszerelve, a frekvencia terén pedig a 10Hz és 20KHz közötti tartományban érzi jól magát a termék. A hangzásvilággal kapcsolatos eszközöknél sokan szokták az impedanciát emlegetni, főszereplőnk 16 ohm-os értékkel bír ezen a téren. Kialakításából adódóan fontos megemlíteni, hogy ez a termék a nagyobb társaihoz képest több területen is felhasználható. Ilyen lenne például a mobiltelefonok esetében a headset funkció, melyet a szokványos 3,5mm-es csatlakozásnak hála szinte az összes készülék esetében ki lehet használni.

CM Storm Pitch: a legkisebb játékos - 2. kép

Az 1,2 méter hosszúságú lapos kábel pontosan elég az utazások során, valamint a számítógépes használat esetében is biztosítja a kényelmet, ráadásul lapos kialakítása sok esetben menti meg tulajdonosát a bosszankodástól. A kábelen elhelyezkedő fekete gomb kényelmes magasságban helyezkedik el, ráadásul a mikrofon is itt kapott helyet. A csomagolás tartalmára is érdemes kitérni, hiszen a füleseknél megszokott kiegészítők mellett a funkcióbéli bővítést segítő praktikumok is helyet kaptak a csomagban. A három méretben kínált gumipárnák közül mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb viselést segítő párost, míg, az elosztókábel egyértelműen a leghasznosabb kiegészítő. A füles színvilágát időző kiegészítőnek hála az említett mobilkészülékek, táblagépek mellett a számítógépes felhasználásra is alkalmas az eszköz. Tulajdonképpen ennek köszönhető, hogy a játékosok teljes körűen ki tudják használni a terméket. Az egyik oldalon 3,5mm-es véget elég bedugni a csatlakozóba, míg a másik végén külön mikrofon és hangkimenetet kapunk, amivel még több eszköz válik partnerré a használatban.

CM Storm Pitch: a legkisebb játékos - 3. kép

A puha és helytakarékos tartó további védelmet nyújt, valamint a szállítást is megkönnyíti. A termék ára 9-10000 Ft körül mozog, mi pedig két év garanciát vállalunk rá. Ez igen jónak mondható, hiszen a szimpla fülhallgatók esetében sem ritka az egyéves támogatás, a Pitch-nek pedig több fronton is helyt kell állnia.
4 hozzászólás

csirkee

7 éve, 5 hónapja és 3 napja

De gyönyörű. Nagyon tetszik és szerintem elég baráti az ára. Nem drága. Vannak ennél sokkal drágább és gagyibb is.

válasz erre

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 4 napja

Nem lehet ez rossz zizego. Ra kene neznem hol kaphato ennel olcsobban.

válasz erre

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 4 napja

wegh írta:
Nagyon jónak látszik, csak szerintem egy kicsit sok az ára.
Attól függ szerintem hogy mivel hasonlítod össze.

Van amihez képest meg nagyon olcsó!

válasz erre

wegh

7 éve, 5 hónapja és 4 napja

Nagyon jónak látszik, csak szerintem egy kicsit sok az ára.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja