Cleverbot: ürülék,angol,óvszer és cicapörkölt

2015. március 06.
29.1081
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
sutiszorny19 profilja, adatai
sutiszorny19
Ma délután egy jó röhögés reményében elhatároztam hogy beszélgetek egy kicsit a cleverbottal hát már normál esetben is elég furcsa beszélgetések keletkeznek de mindenkinek lehet rossz napja.


Udvariasan köszönök neki és megkérdeztem tájszólásos írással idézem "Té tudol magyarul" mire ő tudok persze megkérdeztem tőle akkor miért beszél más nyelven. Erre a cleverbot illedelmes válasza "akkor meg miért kérdezted mire jó az óvszer ?" főleg amikor óvszerről szó sem eléggé meglepet amit egy jó röhögés követtet és írtam neki tovább.

Azt írtam neki hogy nem helyes a nyelvtani helyessége erre a válasza "akkor csald meg don't el ki a fontosabb. Utána még beszélgetünk ő azt mondja a farmeramával játszik én nem tetszésemet nem éppen nyomdafestéket megtűrő válasszal jeleztem.

A válasz az volt ,hogy "Na szereted az sz**t(ürülék)?" és ami ez után következet enyhén furcsa arckifejezéssel reagáltam arra a kérdésére ,hogy szeretem-e a cica pörköltet ? azt hittem ennél lejjebb nincsen feltette a cleverbot élete nagy kérdését "szereted a kakit megenni" hát ennél a pontnál inkább kiikszeltem a böngészőm és azt mondtam magamban mára a hülyeségből és a retardáltságból elég.

Köszönöm ,hogy végignézted Sutiszorny19
4 hozzászólás

richie8

9 éve, 10 hónapja és 25 napja

Ez a cleverbot kis túlzással az anyósom is lehetne röhögő smileyDDD
Jó na, nem bántom szegényt, csak a farmerama-ról jutott eszembe, nagy játékos az öreglány röhögő smiley

válasz erre

sutiszorny19

9 éve, 10 hónapja és 26 napja

Tommy a cleverbot egy beszélgető robot ami úgy vettem észre nem valami kedves röhögő smiley beírod gugli rákattintasz és már mehet is röhögő smiley

válasz erre

Tommy

9 éve, 10 hónapja és 26 napja

Mi az a cleverbot? meglepett smiley

A beszélgetés nagyon kemény amúgy! röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 10 hónapja és 26 napja

Kapsz egy lájkot meg egy komántet, hadd dőljön a GC mániröhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja