Bugs Bunny & Taz - Time Busters

2013. augusztus 28.
42.2001
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
Nem sokára itt az iskola, és ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy még ritkábban fogok blogokat írni. Persze, majd megpróbálok blogokat összedobni, ha van időm és ötletem. :)


Először is jöjjenek a szokásos alapinformációk. A játékot az Artificial Mind and Move fejlesztette, majd 2000-ben adta ki az Infrogames. Ez a második Bolondos Dallamok játék, amely PlayStationre és PC-re jött ki.

Itt elolvashatjátok a Lost in timeról készült blogomat, ha érdekel titeket.


Történet
Dodó kacsa kártevőmentesítőként megy az Időnagyi (Nagyi) házába dolgozni Granwichben (Greenwich paródiája), azonban Dodó véletlenül elrontja az időszabályozót. Az időt szabályozó gyémánt Dodóval együtt eltűnt, és a szerkezet fogaskerekei is szétszóródtak az időben. Hogy meg lehessen javítani a szerkezetet, össze kell gyűjteni a fogaskereket és persze vissza kell szerezni a gyémántot. Ezt a feladatot Tapsi Hapsinak és Taznak kell megoldania.

Játékmenet
A Lost in the timehoz képest nem sok változás történt. A legfőbb változás abban rejlik, hogy 2 karakter van. 2 játékos módban persze egyértelmű, viszont egyjátékos módban folyamatosan kell váltogatni a karakterek között, mert a játék úgy van megoldva, hogy Tapsinak és Taznak egyaránt vannak olyan képességei, amik nélkül a játékban nem tudsz haladni (ezt a karaktereknél bővebben).Összesen 4 pálya van, amely különböző stílusúak.
-Azték világ
-Viking világ
-Arábia
-Erdély (Transylvania)
Ezek a központi pályából érhetőek el, ami egyben a 0. pálya, és ez pedig Granwich. A pályákon fogaskerekek gyűjthetőek össze. Itt szintén megtalálhatóak azok a minijátékok, és a pályák végén bossok vannak. Mint az előző Bolondos Dallamok játékban, itt sincs game over.

Karakterek és főbb szereplők
-Tapsi Hapsi (Bugs Bunny): A sokak által kedvelt nyúl. Olyan helyzetekben kell alkalmazni őt, amelyeknél fontos a lopakodás és a precizitás.
-Taz: A híres tasmán ördög. Őt olyan helyzetekben kell bevetni, amelyekhez erő kell.
-Időnagyi/Nagyi (Granny Time/Granny): Ő a játékosok "mentora". Mindent elmond, amire a játék során szükségünk lesz.
-Csőrike (Tweety): Ő a játékosokkal és Nagyi közti kapocs. Valahányszor Nagyi szeretne beszélni a játékosokkal, de a ők egy másik pályán belül vannak, akkor Csőrike továbbítja az üzenetet.


5 hozzászólás

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

Szép emlékek! Én is imádom!

válasz erre

Vendég

7 éve, 9 hónapja és 4 napja

Az a grafika!!!

válasz erre

Yanez

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

Szép post, grat! Tudom, hogy játszottam ezzel (is), de már nem emlékszem a játékra.

válasz erre

marco

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

Király gamma volt ez a maga idején! Csíptem!

válasz erre

csirkee

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ez jó kis játéknak tűnik jó lett a leírás is Marduk

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja