Bugs Bunny & Taz - Time Busters

2013. augusztus 28.
42.5501
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
Nem sokára itt az iskola, és ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy még ritkábban fogok blogokat írni. Persze, majd megpróbálok blogokat összedobni, ha van időm és ötletem. :)


Először is jöjjenek a szokásos alapinformációk. A játékot az Artificial Mind and Move fejlesztette, majd 2000-ben adta ki az Infrogames. Ez a második Bolondos Dallamok játék, amely PlayStationre és PC-re jött ki.

Itt elolvashatjátok a Lost in timeról készült blogomat, ha érdekel titeket.






Történet
Dodó kacsa kártevőmentesítőként megy az Időnagyi (Nagyi) házába dolgozni Granwichben (Greenwich paródiája), azonban Dodó véletlenül elrontja az időszabályozót. Az időt szabályozó gyémánt Dodóval együtt eltűnt, és a szerkezet fogaskerekei is szétszóródtak az időben. Hogy meg lehessen javítani a szerkezetet, össze kell gyűjteni a fogaskereket és persze vissza kell szerezni a gyémántot. Ezt a feladatot Tapsi Hapsinak és Taznak kell megoldania.





Játékmenet
A Lost in the timehoz képest nem sok változás történt. A legfőbb változás abban rejlik, hogy 2 karakter van. 2 játékos módban persze egyértelmű, viszont egyjátékos módban folyamatosan kell váltogatni a karakterek között, mert a játék úgy van megoldva, hogy Tapsinak és Taznak egyaránt vannak olyan képességei, amik nélkül a játékban nem tudsz haladni (ezt a karaktereknél bővebben).



Összesen 4 pálya van, amely különböző stílusúak.
-Azték világ
-Viking világ
-Arábia
-Erdély (Transylvania)
Ezek a központi pályából érhetőek el, ami egyben a 0. pálya, és ez pedig Granwich. A pályákon fogaskerekek gyűjthetőek össze. Itt szintén megtalálhatóak azok a minijátékok, és a pályák végén bossok vannak. Mint az előző Bolondos Dallamok játékban, itt sincs game over.

Karakterek és főbb szereplők
-Tapsi Hapsi (Bugs Bunny): A sokak által kedvelt nyúl. Olyan helyzetekben kell alkalmazni őt, amelyeknél fontos a lopakodás és a precizitás.
-Taz: A híres tasmán ördög. Őt olyan helyzetekben kell bevetni, amelyekhez erő kell.
-Időnagyi/Nagyi (Granny Time/Granny): Ő a játékosok "mentora". Mindent elmond, amire a játék során szükségünk lesz.
-Csőrike (Tweety): Ő a játékosokkal és Nagyi közti kapocs. Valahányszor Nagyi szeretne beszélni a játékosokkal, de a ők egy másik pályán belül vannak, akkor Csőrike továbbítja az üzenetet.


5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szép emlékek!mosolygó smiley Én is imádom!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Az a grafika!!!röhögő smiley

válasz erre

Yanez

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Szép post, grat! Tudom, hogy játszottam ezzel (is), de már nem emlékszem a játékra.

válasz erre

marco

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Király gamma volt ez a maga idején! Csíptem!mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ez jó kis játéknak tűnik mosolygó smiley jó lett a leírás is Marduk

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja