Búcsúzunk 2014-től és az M2M blogtól

2014. december 31.
24.8961
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
M2M_Blogger profilja, adatai
M2M_Blogger
Lassan itt az év vége, már csak pár óra választ el minket a 2015-ös esztendőtől, így stílusosan szeretnék lezárni rövid, ámde annál sikeresebb Game Channel-es blogsorozatunkat - nem csak az évtől, de sajnos ettől a nagyszerű lehetőségtől is el kell köszönnünk most.


Sokatoknak, akik követték a Magic2Master blogját itt az oldalon, nem lehet meglepő hogy búcsúzunk, hiszen viszonylag régen jelentkeztünk bejegyzéssel. Az okokat egy ördögi körben kell keresni, egyszeren nem jut elég időnk arra hogy minőségi bejegyzésekkel örvendeztessünk meg titeket, mert minden energiánkat a játék felújítására, fejlesztésére fordítjuk jelenleg.

Komoly szerkezeti átalakuláson mentünk át az eltelt fél évben és ezáltal a fejlesztőcsapat összeállításában is jelentős változások következtek be, ami számunkra új kezdeteket, új lehetőségeket hoz magával, Nektek játékosoknak pedig ha minden jól megy, rengeteg új élményt. Hajtós időszakon vagyunk túl, Game Channel-es barátaink vendégeként megéltük első PlayIT-es szereplésünket, ami csodálatos volt számunkra, hiszen végre veletek is személyesen megismerkedhettünk és 25 ezer embernek mutathattuk meg első kézből a Magic2Master világát.

Valaminek a vége mindig valami újnak a kezdete, így örömmel tudatjuk veletek, hogy a játék az új évben megújul, ha minden tervünk sikeresen megvalósul, akkor grafikailag is szebb élményben lesz majd részetek. Itt, a hivatalos blogunkon rengeteg dolgot meséltünk eddig is magunkról, ezeket visszaolvasva nehéz szívvel búcsúzunk most. Azonban ez az elválás nem feltétlenül végleges, hiszen pusztán időhiány miatt történik ez a kényszerleállás - ha újra kezdjük, ismét itt találkozhattok majd velünk - ez pedig bármikor bekövetkezhet, amikor tudunk felszabadítani energiát a minőségi írásra.

Több eventet is rendezünk a jövőben, az egyik éppen pár órája indult el, Facebook oldalunkon bővebb információt is találhattok mostani és a jövőbeli eventekről is!

Reméljük, élveztétek az írásainkat, a játék bemutatását. Köszönjük, hogy követtetek minket itt is! Mi nagyon örülünk, hogy megismerhettetünk Titeket itt az oldalon személyesen is, mindenkinek további jó Magic2Master-ezést kívánunk és végszóként Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet!
4 hozzászólás

VaPe

10 éve, 1 hónapja és 2 napja

Meglepett hogy abbahagyjátok!meglepett smiley Nagyon ment pedig itt ez a blog. Én szerettem olvasni a bejegyzéseiteket, mert beleláttam egy olyan világba amibe amúgy nehéz.mosolygó smiley

Reméljük egyszer visszatértek!

válasz erre

Tommy

10 éve, 1 hónapja és 15 napja

Viszlát srácok! BÚÉK nektek is!

válasz erre

zender

10 éve, 1 hónapja és 15 napja

Lehetett érezni hogy van valami mert kb két hónapja nem jöttetek ki új írással. Persze így érthető. Sok sikert és a magam részéről várlak titeket vissza, remélem, lesz folytatás!

válasz erre

petrovicsz

10 éve, 1 hónapja és 15 napja

Sok sikert kívánok a csapatnak a jövőben is, hiányozni fogtok!

BÚÉK nektek is! mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profilja