Britney Spears - Oops!... I Did It Again

2015. december 20.
28.8081
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Ismét egy Britney albumot mutatok be nektek. Ez a lemez állítólag jobb lett elődjénél (Baby One More Time...) a kritikusok szerint. Lássuk, hogy valóban igaz-e ez:


Az űrhajó kilövésének pillanata:

Az első dal a címadó Oops!... I Did It Again. A hangzás tipikus, és ehhez illő tinipop. A szöveg pedig egészen elfogadhatóra siketedett. A következő dal címe Stronger. Itt sem kell sokat írnom, mivel lényegében ez az előző dal újragondolása. A hangzás majdnem ugyanaz, csak kicsit pörgősebb, és a szöveg is gyorsabb tempójú.
Fotó: JIVE Records

A galaxis látványa:

Ezt kóveti a Don't Go Knockin' My Door, amivel egy kicsit javul a színvonal. A hangzás teljesen megújul, és más tempót diktál, de ettól még mindig pörgős marad. A szöveg is szuper, és fülbemászó. A következő szám címe (I Can't Get No) Satisfaction. Ezt a számot inkább a szöveg teszi jóvá, mivel az jóra sikeredett, viszont a hangzás átlagos szintű. A következő szint a következő szám címe Don't Let Me the Last to Know. Ez egy kicsit gyorsabb elődjeinél. A hangzás letisztult, és szinte tökéltes. A szöveg pedig egy szerelmes vallomásra emlékztet. A most kövbetkező dal címe a What You See (Is What You Get), aminek hangzás teljesen újrahasznosítja a lemez címadó daláét. A szöveg pedig szintén ugyanezt teszi. A következő szám, a Lucky is beleesik ugyanebbe a hibába. Bár itt a hangzásban már kevesebb a lopott elem, de még mindig nagyon zavaró, de a szöveg valamennyivel jobb lett. A következő dal egy könnyed szerelmes nóta, a One Kiss From You. A hangzás pörgős lassúzós, míg a szöveg egy napló bejegyzését idéz elő. Ezt a Where Are You Now című szám követi. Ez a dal egy lassúzós, ábrándozós szám, aminek hangzása gyengéd, és tökéletes harmóniában van a habtestű szöveggel. A következő szám a Can't Make You Love Me, ami a '80-as évek pop zenéire hajaz, és asszem' ezzel mindent leírtam a számról, mind hangzás, mind szöveg terén.
Fotó: Viacom

Visszatérés a földre:

Ezt egy éjszakai randira emlékztető szám, a When Your Eyes Say It követi. A hangzásban feltűnnek a vonós hangszerek, de végig gépi hangzás kíséri a dalt. A szöveg gyengéd, nem kapkod,és szép. Az utolsó dal egy érzékeny szám, a Dear Diary, aminek készítésében Britney is részt vett. A hangzás nagyon érzékeny, és gyengéd, a szöveg pedig zseniális, és méltó lezárása a lemeznek.

Összegzés:

Rendkívül szuper lett a lemez. Bár néhol nem tud elszakadni a címadó daltól, de összegzésben nagy remekre sikeredett.

Ítélet: 10/7.2

Számok:

1. Oops!... I Did It Again

2. Stronger

3. Don't Go Knockin' on My Door

4. (I Can't Get No) Statisfaction

5. Don't Let Me Be the Last to Know

6. What U See (Is What You Get)

7. Lucky

8. One Kiss From You

9. Where Are You Now

10. Can't Make You Love Me

11. When You Eyes Tell Me

12. Dear Diary
3 hozzászólás

illegalfreq

4 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nem csak azért sikeres, jó a hangja is. De tény hogy nagyon csini még most is!

válasz erre

Paint

5 éve, 18 napja

Santonio írta:
Iszonyú szexi ez a csaj még mindig. Szerintem zeneileg is ezért sikeres.
Biztos...

válasz erre

Santonio

5 éve, 18 napja

Iszonyú szexi ez a csaj még mindig. Szerintem zeneileg is ezért sikeres.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljanurbanu profiljaManiac profilja