Britney Spears - Britney

2016. május 17.
26.8731
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Igen, újra itt, a zenénél, bizony. Most úgy döntöttem, hogy visszatérek eredeteimhez, és újra egy lemezt mutatok be nektek. Ezúttal Britney 3. albumát, a Britney-t mutatom be nektek. Na, lássunk neki:


A Baby's gotta do, what a baby's gotta do!:

Az első szám az eredetileg Janet Jacksonnak szánt I'm a Slave 4 U. A hangzás érdekes, érződnek benne a pop, és a hip-hop elemei. A szöveg bejött, mivel nagyon fülbemászó, és nem csak a refrénből áll az egész. A második szám az Overprotacted. A hangzás remekül lett megvalósítva, a szöveg is renek ellentmodása ellenére (Ugyanis Britney 12 éves kora óta él önszántában rivaldafényben.).
Fotó: Pinterest

Laundry day is a very dangerous day.:

A következő szám a Lonley. Tipikus rádiós szám hangzás, és szöveg tekintetében. Ezt az Álmok Útján című film betétdala az I'm Not a Girl, Not Yet a Women követi. A hangzás lassúzós hangvételű, a szöveg pedig egész mélyen megérintett engem. A következő szám a Boys címet viseli. A cím alapján egy balladára számítottam, viszon egy Michael Jackson stílusú balladát kaptam. A hangzás a discos irányzatot viseli, míg a szöveg egy kicsit rámenős, de jó lett. A következő szám az Anticipating. A dal discos hangzással van megalkotva, míg a szöveg egyfajta "buliba csalogató". Ezt az előző lemez (Oops... I Did It Again) hangulatát idéző Cinderella követi. A hangzás gyors tempójú ballada hangzás, a szöveg pedig egész egyszerű, de remek. A következő szám a Joan Jett & the Blackhearts I Love Rock 'n' Roll című számának feldolgozása. Britney csak a hangzáson változtatott egy-két dolgot, de a szöveg teljesen ugyanaz. A következő szám a Let Me Be. A hangzás bulis, pörgős, de a szöveg csak a refrénre koncentrál. Ezt egy ismét pörgős dal, a Bombastic Love követi. A szöveg fülbemászó, valamint a hangzás is remek. A következő szám a személyes kedncemmé vált That's Where You Get Me. A hangzás lassúzós, a szöveg fenomenálisra sikeredett. A következő szám az előző alapjaira épülő When I Found You. Lényegében csak a szöveg más, és a hangzás lassabb. Ezt egy lassabb tempójú dal, az I Run Away követi. A hangzás végre kellemesen lassú, a szöveg is tartja szépen ezt a tempót, ami jóra sikeredett.
Fotó: Rolling Stone

Don't you like my eyes?:

A következő dal a What It's Like to Be Me. A hangzás pörgősebb az előző dalhoz képest, a szöveg viszont nem annyira jó. Az utolsó dal a Before the Goodbye címet viseli. Tipikus disco szám, miden nézet szerint.

Végítélet:

Szuper lett, bár gyengébb az előző két lemezhez képest, de összegzésben remek.

Ítélet:10/7.9

Nézd nagyban ezt a videót!

Számok:

1. I'm a Slave 4 U

2. Overprotacted

4. Lonley

5. I'm Not a Girl, Not Yet a Woman

6. Boys

7. Anticipating

8. I Love Rock 'n' Roll

9. Cinderella

10. Let Me Be

11. Bombastic Love

12. That's Where You Take Me

13. When I Found You

14. I Run Away

15. What It's Like to Be Me

16. Before the Goodbye
3 hozzászólás

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 17 napja

Hihetetlen beleéléssel tudod ezeket az albumajánlókat írni! Nekem Britney sosem tetszett zeneileg, kinézetre annál inkább!

válasz erre

Paint

4 éve, 8 hónapja és 20 napja

VaPe írta:
Ez a csaj mostanában szebb mint valaha! A zenéjét nem szeretem kifejezetten, erről az albumról pedig azt hittem hogy ez volt neki az első albuma!

Ma is tanultam valamit.
Nos, valóban nem ez az első lemeze, gondolom a címe tévesztett meg.

válasz erre

VaPe

4 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez a csaj mostanában szebb mint valaha! A zenéjét nem szeretem kifejezetten, erről az albumról pedig azt hittem hogy ez volt neki az első albuma!

Ma is tanultam valamit.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaiPet profiljaBvektor profiljaImperator profiljagery1113 profilja