Boldog Karikát (becézett Karácsonyt) mindenkinek!

2009. december 22.
54.5561
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már tényleg csak a Dzsizuszka tudja megmondani, hogy mikor is írtam utoljára blogot, most azonban egy kicsit kötelességből is - kizárólag magammal szemben támasztott elvárásból - kaptok egy rövidke irományt, amelyben csak szeretnék minden kedves Game Channel Online olvasónak boldog és békés ünnepeket kívánni.


Előtte azonban nem ártana kicsit értékelni az évet, bár ezt újévkor szokás, ki tudja, hogyan leszek akkor idővel, így tehát most teszem meg egy kicsit összecsapottan.

A 2009-es esztendő mondhatni jól indult, minden rendben ment, azonban jöttek a problémák, majdnem elveszítettem egy családtagomat, de hálistennek útközben meggondolta magát, és ma ismét velem szórja a havat, és majdan díszíti a karácsonyfát, mert nem adtuk olyan könnyen őt, mint amilyennek az orvosok is gondolták. Kijárt nekem is a betegségből bőven, bár talán megmaradok, itt ülni, és nektek hírezni még Karácsonykor is tudni fogok, mert a shownak folytatódnia kell, ahogyan azt előttem már a nagyok is elmondták.

Természetesen azért jó dolgok is történtek, hamarosan például papíros újságíró leszek, a hó is leesett, valamint készülök egy Karácsonyra, amely nekem mindennél többet fog jelenteni. Nem lesz más, mint volt, valószínűleg ez is egy átlagos Karácsony lesz mindenki másnak, nekem azonban többet jelent majd mindennél, mert a teljes családommal együtt tölthetem, olyanokkal, akik nyáron még úgy tűntek, most nem lehetnek velem, de mégis.

Természetesen csalódtam is a 2009-es esztendőben. Kevés embert választok barátomnak, akik megérdemlik ezt a titulust, azok különleges emberek, és éppen ezért vakon meg is bízok bennük, ők pedig tudják, hogy az életemet adnám értük, ha arról van szó. Idén azonban sikerült elveszítenem egy barátot, sőt mi több, elárult egy barátom, ami számomra a 14 szó és a 88 törvény miatt megbocsájthatatlan, és megtorolásra váró cselekedet volt. Életemben nem csalódtam ekkorát, pedig nem is lányban kellett csalódnom, ugyanis olyan ember rúgott hátba, akiről életemben nem gondoltam volna, hogy ezt megteszi. Mindegy, megtörtént, és 2010-ben természetesen revánsot veszek majd mindenért, hogy milyen formában, azt majd az idő eldönti, de kegyetlen leszek, ez már biztos. Mert "...árulónak nem jár kegyelem, árulónak nem jár részvét, hadbíróság elé áll és agyonlövik. Így akarom!"

Hogy mit várok 2010-től? Egészséget, mindenekelőtt azt, és abból is nagyon sokat! Feltehetően jövő ilyenkor is itt fogok írni nektek karácsonyi blogot, legalábbis fentebbről így szeretnék, én szintén, tehát valószínű 2010-ben sokat fogunk találkozni, és nagyon remélem, hogy - ha csak hobbi szinten is -, de újjá tudom szervezni a régi zenekaromat, mert azért hiányzik az a "rokksztár élet". Nyilván nem lesz az már komoly, de kell egy kis hobbi az embernek... Szeretném továbbá, ha a jövő esztendő egy utóddal ajándékozna meg, ha csak a foganás szintjén is, de így szeretném, aztán, hogy a sors mit hoz, az majd kiderül.

Mindemellett szeretnék egy utolsó jó tanácsot adni! Így Karácsony közeledtével nagyon sokan közelebb kerülünk családtagjainkhoz, igazi barátainkhoz. Használjátok ki ezt a néhány napot, mert ha csak nem kong vészesen az utolsó harang, az év többi napján ritkán adódik ilyen felhőtlen lehetőség arra, hogy tényleg együtt legyetek azokkal, akiket szerettek. Mert ha elmúlik Karácsony, akkor ismét minden visszatér az eredeti kerékvágásba, és egy évig újra elfelejtjük, hogy mennyit is érnek körülöttünk azok az emberek, akik mindent megtennének értünk és fordítva!

Végezetül pedig akkor nagyon kellemes és békés karácsonyi ünnepeket kívánnék minden olvasónak, köszi mindenkinek, akik naponta itt vannak és emelik az oldal színvonalát, neveket nem mondok, nagy részük a Legpörgősebb felhasználók résznél ott van. Továbbá boldog és szerencsés új évet mindenkinek, 2010-ben találkozunk, ugyanúgy, ugyanitt, de addig is, ne egyetek a muskátliföldből, ne dobáljátok kaviccsal a repülőgépeket, Hit, Haza, Család és Összetartás!

Maradok Tisztelettel: Maniac (avagy Manyek, Mankó, Man, Manyi, más nem jut eszembe...:)


Boldog Karikát (becézett Karácsonyt) mindenkinek!  - 2. kép





13 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 6 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja