Blogolj a Game Channelen!

2008. október 24.
42.4471
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
marco profilja, adatai
marco
Hölgyek és Urak! Kicsik és nagyok! Hát elérkezett ez a pillanat is! Összedobtunk két nap alatt egy blogot! Hosszú fejlesztési munkálatok után végre elértünk megint egy következő mérföldkőhöz. A Game Channel megnyitja a blogolás lehetőségét mindenki előtt! Sok oldalon lehet blogolni, még több oldalon nem. De egyiken sem lehet úgy, mint nálunk. Ha kíváncsi vagy a részletekre, gyere beljebb, elmagyarázom, miért is lesz Neked és nekünk is jó, ha itt szövegelsz!


A Game Channel Online hatalmas gamer közösséggel büszkélkedhet. Sokan vannak, akik azért olvasnak minket, mert mi vagyunk a legfrissebbek. Sokan azért, mert nálunk nem két sor egy hír. De a legtöbben azért, mert PC, PS3, XBOX360, PSP, vagy éppen Wii fanok. Mindenki talál magának olvasnivalót, ráadásul hatalmas mennyiségben! Így egy egy cikkünket, hírünket többen olvassák el, mint bármelyik másik oldalon, ha úgy tetszik, a konkurenciánál (utálom ezt a szót, szerintem nem is való a magyar szaksajtóba - legalábbis számítástechnikai magazinok tekintetében)!

Blogolj a Game Channelen! - 2. kép

Ezért ha nálunk blogolsz, kiemelkedő olvasói számokat fogsz elérni, rengetegen fogják bújni az írásaidat, napok, hetek alatt híres lehetsz. De azt sem árt tudnod, hogy minden egyes blogbejegyzéssel jelentősen növeled a Game Channel pontjaid számát, amit később beválthatsz értékes ajándékokra például. Ezen kívül az sem elhanyagolandó tény, hogy a Game Channel Bloggerek között a legaktívabb szerzőket minden hónapban jutalmazzuk valamivel, legyen az egy egér, kontroller, billentyűzet, vagy akár egy játékkonzol (erről a későbbiekben részletesen is olvashatsz majd)!

De persze az sem mindegy, hogy így gyakorlatilag bekerülsz az oldal szerkesztői közé, hiszen mi is fogunk blogolni, kialakíthatod a saját stílusodat, és olvasói körödet! Ha máshol is blogolsz, az nem jelenti azt, hogy itt nem teheted. Nincsenek határok, nincsenek minimum, maximum karakterszámok. Mire vársz még? Irány a blogírás funkció és mutasd meg magad a világnak!

Klikk ide: Blogbejegyzés írása! (csak belépés után!)
4 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja és 9 napja

Én magamtól jöttem rá hogyan kell blogolni, és nagyon tetszik ez az oldal, mert egyszerű (mint az 1x1) és most is (pár hónap után) találok/megmutatnak újabb és újabb lehetőségeket! GC a legjobb oldalmenő smileymenő smileymenő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 9 hónapja és 6 napja

Szívből remélem, hogy egy igen komoly blogger társadalmat sikerül összecsődítenünk, hogy bejegyzéseikkel színesítsék a Game Channel Online tartalmát, felületét. Én rettenetesen hiányoltam már ezt a funkciót és örömmel tölt el, hogy Marco végre ezzel is elkészült. Mostantól nem csak Ti olvastok minket, hanem mi is Titeket. A kölcsönös érdeklődés az alapja a barátságokak, beszélgetéseknek, egyszersmind az emberi kapcsolatoknak. Mi nyitottak vagyunk Rátok/Felétek és kíváncsian várjuk a megnyilvánulásaitokat. Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek.

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 6 napja

Királyság! Holnap regelek és megnyitoma blogom, ma már hulla vagyok.szomorú smiley

válasz erre

Brutal Terror

16 éve, 9 hónapja és 6 napja

Bravó Urak! Ez már kellett! Gratulálok az újabb fejlesztéshez! Igyekszem mihamarabb beizzítani a blogomat!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja