Bip bip bip

2011. február 19.
44.8241
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Lac profilja, adatai
Lac
Lehet, hogy nem sok embernek tűnt fel - jelentkezzen az, akinek igen! -, de az utóbbi időben meglehetősen kevés időmet tudtam csak a GCO-nak szentelni, s ami azt illeti, az elkövetkezendő időben is a "nagyon elfoglaltak" csoportját fogom gyarapítani. Mielőtt bári eret vágna ijedtségében, hogy mostantól nélkülem megy tovább az oldal, megnyugtatok mindenkit, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, ha rajtam múlik, még legalább 83 évig itt fogom csillagcsillagcsillagozni a rezet, szóval a rajongóimnak üzenem: no para.


Annyi időm persze szokott lenni, hogy naponta párszor rálessek az oldalra, s ilyenkor mindig megdöbbenve tapasztalom, hogy kissé kihalt lett a közösségi élet. Tudom persze, hogy a hiányom nagyon megvisel mindenkit, de kérlek titeket, próbáljatok meg túllépni rajta!:D

Viccet félretéve, úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy egy kis életjelet adjak magamról. Távollétem egyik oka - pontosabban fő oka - nem más, mint a suli. Nem szabad félreérteni, nincs gondom vele, ami azt illeti, az egyik legjobb félévemet kezdtem meg pár hete. Véget ért a másfél éves alapozó időszak, kiestek a matekok, s végre elkezdtem olyan tárgyakat tanulni, amiért eredetileg a turizmus-vendéglátást választottam.
Két héttel ezelőtt remélhetőleg sikeres szakmai nyelvvizsgát tettem albioni nyelvből (gyk: angol), így minden erőmmel nekieshettem annak, hogy elsajátítsam a spanyol nyelvet - az el diablo és az el chupacabra már megy!
Ezen felül örömmel konstatáltam, hogy Szolnok is megkapta a maga gyaloghídját, ami azon felül, hogy bitang jól néz ki, a 40 perces iskolába való sétálásokat is 15 minutumra redukálja. Amikor valaki napi négyszer megteszi ezt az utat, áldásként tekint a büszke vasszerkezetre.

Mindezen felül ismét nekiálltam a könyveknek, előételként el is fogyasztottam Stieg Larrson Millenium trilógiáját, amely nagyon szép volt, nagyon jó volt, de sajnos véget ért. Nem vagyok híve a kényszerítéseknek, éppen ezért nem mondom, hogy kötelező mű mindenkinek, de nagyon erősen ajánlott.

Végezetül pedig szeretnék egy kulturális csemegét ajánlani, hogy addig se unatkozzatok. Hasfalmetszők. Egy amatőr magyar filmről van szó, még az előző évezredből, amely elé úgy ültünk le a haverokkal, hogy "végre láthatunk egy hazai lóxar filmet is", de csak hamar rá kellett jönnünk, hogy ez egyáltalán nem hasonlítható a pacicitromokhoz. Kicsi Evil Dead, kicsit Tarantino, kicsit nagyon amatőr, béna vágásokkal, gyatra "színészi" teljesítményekkel, viszont látszik, hogy a készítők sem vették komolyan, éppen ezért válhatott kultfilmmé az underground körökben (egy kritikát szívesen olvasnék óla gocsa!:D).

Mivel máig nem tudok sem linkelni, sem videót beilleszteni (sőt, pókerezni is kb. 12szer meg kellett tanítani!), ezért most megpróbálom mindkettőt. Ha szerencsétek van, akkor láthattok mindenféle finomságot, ha nincs... nos, akkor nem.

Ui: most már tudom, mi az a ZTE, és nagyon ajánlom mindenkinek, pöpec kis cucc.
Ui2: Ki pakolta a sátrak elő a sziklákat az Ideglelésben? - Hát Kőhalmi Zoli! (igen, tudom, hogy nagyon gáz, de nem bírtam megállni).
Ui3: Ha valaki megmondja, hogy mi voltam farsangon, az nyer egy egy főre szóló lehetőséget arra, hogy a megjelenés pillanatában elolvassa a következő cikkem.

Bip bip bip - 2. képÉs akkor a film:
http://www.cwtfilm.com/hasfalmetszok.htm

Két videó, hope you like it:

Nézd nagyban ezt a videót!

#video#http://www.youtube.com/v/nrqSCn0sBPw?fs=1&hl=hu_HU#videoforras#http://www.youtube.com/v/nrqSCn0sBPw?fs=1&hl=hu_HU#videovege#

Nézd nagyban ezt a videót!

Lac voltam.
9 hozzászólás

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 18 napja

Lagzi Lajcsi!

válasz erre

DNS

9 éve, 4 hónapja és 21 napja

Lac írta:
Legalábbis annak az egyik szereplője.
Király!
Annyit ígérhetek, hogy elolvasom a következő cikkedet - bár azt nem tudom garantálni, hogy én leszek az első

válasz erre

Ryo san

9 éve, 4 hónapja és 21 napja

Kemény kép! Már csak a mikrofon hiányzik,és felléphetsz a következő csillag születikben!

válasz erre

Lac

9 éve, 4 hónapja és 22 napja

DNS írta:
Family Guy?
Legalábbis annak az egyik szereplője.

válasz erre

DNS

9 éve, 4 hónapja és 22 napja

Family Guy?

válasz erre

skyman

9 éve, 4 hónapja és 22 napja

Hát az a rohadt suli Én is azzal küsszködök, nem gondoltam volna, hogy szinte minden pillanatot felfog emészteni az életemböl. De sajna ez van azért kitartás Lac

válasz erre

valko2

9 éve, 4 hónapja és 22 napja

2. kép wáááááááááá

válasz erre

gocsa

9 éve, 4 hónapja és 23 napja

A Hasfalmetszők..rémlik, hogy láttam valamikor régesrégen. Akkoriban még volt olyan, hogy magyar underground film, ha nagyon soványka scene is volt, és még a horror műfajával is foglalkoztak egyesek. De a tehetségek már akkor is hiányoztak, vagy csak elvétve találkozott az ember velük, vagy éppen szócsőhöz se jutottak. De ez a CWT csapat nem volt sosem egy kutyaütő banda, még aktívak a mai napig, tudtommal.

És én tudom ám, kinek öltöztél.

válasz erre

marco

9 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ááááá, Lac, javíthatatlan vagy! Röhögtem, jókat.

(És javítottam a linket, meg a videót, őrület hogy évek óta itt nyomod és képtelen vagy megtanulni!)

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

TheArpeeh profiljagery1113 profilja