Bemutatkozás

2015. január 10.
25.0201
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Imperator profilja, adatai
Imperator
Sziasztok!

Imperatorként regisztráltam az oldalra, bár a legtöbb helyen más nevet használok. Nem vagyok még túl rég óta tagja az oldalnak, regisztrálásom óta most először tevékenykedek itt. Ahogy elnézem, elég rég óta működik az oldal, így ha aktív akarok lenni a közösségben, elég sok mindent kell még megfigyelni, ki kell ismerni az oldalt. Így elsőre kicsit furának tűnik minden, még nem igazán barátkoztam meg az oldal felépítésével, még nem látom át a dolgokat. Remélem idővel kialakul minden, és én is könnyebben boldogulok. Meg kell ismernem még a tagokat is, hiszen enélkül nem lehetnék én se a közösség tagja. Egyébként én nem igazán szoktam gamer oldalakra regisztrálni, utoljára a Gamerportal oldalon voltam aktív, ám az oldal megszűnése után sehol nem bukkantam fel. Remélem azért itt összeakadok pár onnan ismerős emberrel.

Egy kicsit magamról (na meg hogy legyen egy kis hossza is az írásomnak, ha már blogban írom). PC gamer vagyok, bár a szívem mindig is a konzolok felé húzott, ám egy jó ideje egyel sem rendelkezem. Imádom a jó történettel megáldott játékokat, ám a szimpla agyatlan hentelős címeket sem vetem meg. A filmeket és a sorozatokat is egyaránt imádom. Itt a blog szekcióban elsődlegesen is inkább a hosszabb véleményemet akarom kifejteni egy címről. Néha unalmasabbnál unalmasabb értekezések fogok tartani, mindezt a saját szórakoztatásomra. Feltéve ha az oldal aktív tagja maradok.

Első körben röviden ennyit szerettem volna mondani, a lényeges dolgok úgy is az írás befejezése után jutnak majd az eszembe. Addig is, mindenkinek kockulásban gazdag új évet kívánok!






7 hozzászólás

Tommy

10 éve, 4 napja

Üdv az újoncnak!mosolygó smiley Biztos vagyok benne hogy nagyon fog itt tetszeni. Jó hely, és talán a legfrissebb játékokkal foglalkozó portál.

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 4 napja

Szia. Szerintem én ismerős lehetek. röhögő smiley

válasz erre

pendrivedealer

10 éve, 4 napja

Üdv az oldalon!
Én is csak tegnap regisztráltam, de nagyon tetszik itt.

válasz erre

kpal

10 éve, 5 napja

Üdv Itt ! mosolygó smiley

válasz erre

darkomen

10 éve, 5 napja

Üdv az oldalon!

Remélem jól fogod érezni magad nálunk.

Ha bármiben segítség kell akkor kérdezz bátran. Ha nem is a chat-en, akkor a többi elérhetőségemen megtalálsz. nyelvnyújtó smiley

U.I.: Ahogy írtad PM-ben: "Kicsi az internet." röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

10 éve, 5 napja

Üdv itt! Nagyon jó közösség, szuper oldal, én függő lettem.röhögő smiley

válasz erre

marco

10 éve, 5 napja

Welcome!

Épp az új verzión dolgozunk, ezért félő hogy mire belakod, épp átalakul.mosolygó smiley A jövő héten érkezik az új verzió, immáron a nyolcadik.

Bár elrendezésben nagyjából marad...

Bármiben segítségre van szükséged, az aktív tagok mindig segítenek, illetve ha valami nem tiszta, akkor a fórumokban remélhetőleg találsz rá megoldást.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja