Bemutatjuk az ASUS ROG Nomad és ROG Shuttle hátizsákokat

2014. április 19.
47.2611
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Asus_Blogger profilja, adatai
Asus_Blogger
Ismét elérkezett az idő, hogy hivatalos blogunk új bejegyzést kapjon, mi pedig a témaválasztásnál úgy döntöttünk, hogy ezúttal egy kütyümentes blogot hozunk el nektek, ennek ellenére azonban ragaszkodtunk a ROG családhoz. Az említett kritériumok okán lett mai témánk az ASUS ROG Nomad és ROG Shuttle, melyek külsőre sokaknak csak szimpla hátizsáknak tűnhetnek, ám számos olyan megoldással vérteztük fel őket, melyek nem csupán megkönnyítik az őket hordók hétköznapjait, hanem funkcionalitásukban is segítik a helyváltoztatást kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni.


Természetesen ahogy említettük a két termék alapjában véve egy-egy hátizsák, így nem feltétlenül szükséges laptopot, vagy egyéb technológiai kütyüt elhelyezni bennük, hiszen az említett eszközökön kívül eső dolgokat is ugyan olyan kényelemmel és védelemmel vihetjük magunkkal.

Elsőként az ASUS ROG Shuttle hátizsákról nyújtanánk nektek bővebb információkat. Külsőre egy visszafogott hátizsáknak tűnik, mely le sem tagadhatná, hogy a ROG termékcsalád tagja, hiszen a tagokra jellemző piros-fekete festéssel bír, valamint a jól látható helyen elhelyezkedő embléma is egyből mutatja a hovatartozását. Mindenképpen fontos megemlíteni, hogy maximum 17 hüvelykes noteszgépek férnek el benne kényelmesen, bár az igaz, hogy ennél a méretnél nagyobb gépeket ritkán látni. Persze ahogy említettük, nem muszáj noteszgépet hordozni benne, rengeteg helyet kapunk a cipzár elhúzása után. Említettük, hogy a hátizsákban hordozni kívánt eszközök rendkívül nagy védelmet élveznek, ezekről pedig szeretnénk részletesebben is írni.

Bemutatjuk az ASUS ROG Nomad és ROG Shuttle hátizsákokat - 2. kép

Az időjárás nagy mértékben képes befolyásolni az emberek helyváltoztatását, főként az esős időben érezik sokan védtelennek elektronikai eszközeiket. Az ASUS ROG Shuttle vízálló kialakítást kapott, így az eső mellett véletlen folytán rákerülő egyéb folyadékok sem tudnak kárt okozni a benne tárolt eszközökben. A rázkódásra érzékeny termékek is biztonságosan hordozhatóak benne, hiszen a kipárnázott belső rendkívül jól elnyeli a rázkódást, valamint az egyéb balesetektől is véd. A belső elrendezés is úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobban ki lehessen használni a helyet. Találhattok benne például mobiltelefon és médialejátszó-zsebet, valamint egy rejtett zsebet, mely még nagyobb biztonságot nyújt az értéktárgyaknak.

Bemutatjuk az ASUS ROG Nomad és ROG Shuttle hátizsákokat - 3. kép

Térjünk át az ASUS ROG Nomad hátizsákra, mely szintén a legfeljebb 17 hüvelykes noteszgépekhez lett kifejlesztve. Színvilága szintén a ROG családot idézi, ám kialakításában már a merészebb vonalvezetés figyelhető meg. A belső terén nagy segítséget kapnak a tulajdonosok, hiszen különböző ábrák segítik a hordozni kívánt eszközök legjobb elhelyezését. A vízállóság természetesen a Nomad esetében is remek funkció, míg a médiazseb és a lecsatolható kulcstartó további kényelmi szolgáltatásként fogható fel.

Mindkét termék elérhető a hazai hivatalos online ASUS Shop-ban, így bővebb tájékoztatás kíséretében, rövid időn belül hozzá lehet jutni a különleges hátizsákokhoz. Az ASUS ROG Shuttle most akciós áron, 15 215 Ft-ért rendelhető meg, míg az ASUS ROG Nomad hátizsák 32 900 Ft-ba kerül.
4 hozzászólás

kpal

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

ASUS ROG Nomad Crysis meglepett smiley

válasz erre

wegh

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

Durván jól néznek ki, de azért én ennyit nem adnék semmilyen táskáért/zsákért. mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

10 éve, 10 hónapja és 17 napja

meglepett smiley aztaaa de durvák ezek. Jól befér ezekbe a gamer cuccok.

válasz erre

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 17 napja

Sima hátizsákkal tolom, laptopnak elég.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja