Bemutatjuk az Alcor és Mizar párost

2014. március 01.
41.2181
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Nagy szeretettel hoztuk el nektek legfrissebb blogbejegyzésünk, melyben egy sokak által kedvelt témát elevenítünk fel, ehhez pedig két olyan termékünket hívtuk segítségül, melyekről nem is olyan régen rántottuk le a leplet. Mai témánk tehát a játékosoknak szánt perifériák családja lenne, mely jó néhány családtagot foglal magában. Az elkövetkezendő néhány sorban azonban csak egy termékcsaládról lesz szó, mely kapcsán néhány praktikus tanácsot is megosztanánk veletek, valamint átfogó képet adunk két új termékünkről. Következzék tehát a játékosoknak szánt egerek témaköre, melyet mai blogunkban a nemrég leleplezett CM Storm Alcor és Mizar páros segítségével fogunk körüljárni.


Akik a kezdetek óta velünk vannak, azok emlékezhetnek, hogy első témáink között szerepeltek az egerek. Róluk szóló rendkívül sikeres blogunk Mi az a DPI és miért fontos a gamer egereknél? néven érhető el blogjaink között. Persze az összes eddigi írásunkat meg tudjátok nálunk tekinteni, így semmiről sem maradhattok le, valamint fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mostani blogunk főként a két új termék veletek való megismertetését tűzte ki céljául. Véleményünk szerint a számítógépes játékosok kellőképpen tisztában vannak az egereket érintő legfontosabb tulajdonságokkal, így döntésüket főként az árcédula és a kialakítás határozza meg. Ettől függetlenül a DPI-ről ismét megosztanánk veletek a legfontosabb információkat.

A DPI az egy inch-en elhelyezkedő képpontok számát jelöli, ezért értelemszerűen minél nagyobb ez a szám, az egér annál pontosabb és gyorsabb lesz.


Bemutatjuk az Alcor és Mizar párost - 2. kép

Most már rá is térnénk két főszereplőnkre, melyek az Alcor és a Mizar neveket kapták. A nevek említésénél specifikáció szerinti rangsort állítottunk fel, így bizonyára sokaknak kiderült már, hogy két olyan megoldással van dolgunk, melyek között érdemi különbségek fedezhetőek fel. Kezdjük is az Alcor névvel megáldott egerünkkel, mely optikai érzékelőt kapott, méghozzá egy Avago 3090-est. A DPI szintet egészen 4000-ig emelhetitek a négy előre beállított opció segítségével. Természetesen magán az egeren találhatóak a váltást segítő gombok, így akár menet közben (on-the-fly) is állíthattok rajta. A minőségi Omron kapcsolók segítenek abban, hogy hosszú ideig hű társunk legyen az Alcor. További érdekesség, hogy a DPI állítással szimultán az egeren található CM Storm logó színe is változik.

Bemutatjuk az Alcor és Mizar párost - 3. kép

A Mizar esetében már lézeres érzékelőről számolhatunk be nektek, mely az Avago 9800-as egységben teljesedik ki. A Mizar ilyen téren nem ismer kompromisszumokat, hiszen egészen 8200 DPI-ig állítható az érzékelő, melyet szintén négy szinten keresztül tarthatunk kordában. A biztos fogást segítik az oldalsó megerősített gumibetétek. A Mizar szoftveres támogatása is igen erős, hiszen segítségével állíthatjuk a DPI szinteket, elmenthetjük a profilokat és a hét programozható gombot is személyre szabhatjuk.

A termékek már elérhetőek a Cooler Master webshop-ban, illetve a boltok polcain is hamarosan találkozhattok majd velük. Az ajánlott bruttó végfelhasználói árakról is be tudunk nektek számolni, hiszen az Alcor 11 900, míg a Mizar 14 900 Ft-os árcédulát kapott tőlünk.
8 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Remélem a CM nem orrol meg rám, de én nem hiszek ezekben az egerekben. Véleményem szerint ezek az óriás DPI számok csak kirakatnak vannak, semmivel nem lesz pontosabb egy ilyen egér, mint egy normál, hiszen mindegyiket ugyan az az emberi kéz irányítja.

válasz erre

zender

6 éve, 5 hónapja és 27 napja

Most is CM egerem van, egy Xornet. Nem nagyon szeretném lecserélni, de azért egy Mizar jöhetne!

válasz erre

Bese

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Régóta szemezek a CM egerekkel, de 20 ezer alatt eddig nem találtam.

A Mizar nagyon tetszik és a 8200 DPI lenyűgöző!

válasz erre

kpal

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

8200!! az durva , online segítene picit jobbnak lenni

válasz erre

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ezek árban nekem még éppen a megfizethető kategória. Nagyon tetszenek, de megvárom magyar boltban!

válasz erre

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

A recézett szélű nagyon király lehet!

válasz erre

csirkee

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Jól néz ki a formája! Kézre áll.

8200 DPI?? aztaaa nekem a 2000-3000 is sok!

válasz erre

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

A nagyobbik nagyon király!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja