Az európai Cooler Master főhadiszállás

2014. november 11.
41.2131
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Ismét egy különleges bloggal jelentkezünk nektek, hiszen ma nem valamilyen új termékünk kerül a blog központjába, hanem egy kicsit elkalauzolunk titeket a kulisszák mögé és néhány kép segítségével bemutatjuk nektek az európai főhadiszállásunkat. Sokat gondolkodtunk azon, hogy mi lehetne az a téma, ami nem kapcsolódik szorosan valamilyen termékünkhöz, ám mégis sok Game Channel olvasót érdekelhet.


Tapasztalataink szerint a vásárlók szeretik megismerni azt a vállalatot, melytől vásárolni kívánnak, mi pedig nagyon jó kapcsolatot szeretnénk ápolni veletek és azt szeretnénk, hogy a lehető legközelebb kerüljünk a vásárlóinkhoz. Hosszú sorokra ne számítsatok, inkább képekkel szeretnénk átadni egy ilyen központ lenyűgöző világát. Következzék tehát egy kis történelem, egy kis jövő és egy kis jelen.

Az európai Cooler Master főhadiszállás - 2. kép

Új központunk nemrég készült el, a helyszín pedig Eindhoven, Hollandia. Az építkezés nem tartott hosszú évekig, hiszen 2013 szeptemberében kezdődött és már 2014 márciusában el is készült.

A költözéssel sem vártak sokat a munkatársaink, hiszen egy áprilisi pénteken a korábbi, Venlo-ban található központból mentek a szokásos hétvégi pihenőre, hétfőn azonban már a teljesen felszerelt új főhadiszállásban beszélhették át a hétvégi történéseket.

Az európai Cooler Master főhadiszállás - 3. kép

Természetesen jó néhány olyan dolog is van, amit nem oszthatunk meg veletek, de néhány fontos termet, illetve szobát mindenképpen megemlítenénk. A legtöbben bizonyára a "játékszobát" ostromolnátok meg, ahol a legújabb játékokon tesztelik az új termékeinket, így amikor egy-egy új perifériáról hallotok, akkor az egy olyan termék, ami már jó néhány neves játékban bizonyított.

A tápegységeknek és a hűtési megoldásoknak is van egy-egy külön részlegük, ahol folyamatosan teszteljük őket hatékonysági és megbízhatósági szempontból, a remek minőségű termékfényképek pedig saját stúdiónkban készülnek. A legnagyobb helyet pedig a raktár foglalja el, hiszen igyekszünk a lehető legtöbb terméket a lehető legrövidebb idő alatt eljuttatni a felhasználóinkhoz.

Az európai Cooler Master főhadiszállás - 4. kép

Amit még mindenképpen megemlítenénk az a számítógépház-archívumunk, ahol olyan klasszikus modellek őrzik a hagyományokat, mint például a Cooler Master ATC-220-VX1, de ugyanitt kaptak helyet a különleges kiadásaink is. Ahogy ígértük, nem ez lesz a leghosszabb blogunk, így mára a fenti sorokkal és a megszokottnál több képpel készültünk nektek.

Végezetül arra kérnénk titeket, hogy osszátok meg velünk azt, hogy mennyire érdekel titeket a kulisszák mögötti világ, illetve tetszett e egyáltalán a rögtönzött kis idegenvezetésünk.
4 hozzászólás

Erkxt-HuN

10 éve, 2 hónapja és 8 napja

Én is szeretnék egy ilyen kis birodalmat.

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 9 napja

Szuper mosolygó smiley akkor itt vannak laborok ahol huzzak -csavarjak a hazakat , proci hűtők izzadnak ? mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 2 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tommy

10 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nagyon tetszik ez a bemutató, belátni a kulisszák mögé! mosolygó smiley Szerintem ilyenből lehetne még több, engem legalábbis nagyon érdekelnek az ilyen beszámolók.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja