Az első hét és a levont konzekvenciák.

2011. március 05.
41.3481
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Igen, immáron egy hete csapdosom itt a klaviatúrámat és tartom karban a népet, de még mindig sehol egy tiszteletemre avatott Football-stadion, vagy legalábbis egy galambtartó bronzszobor a Városligetben. Most akkor vagy a teljesítményemben keresendő a bibi, vagy épp nagyszabású sikkasztás van folyamatban. Szerintem inkább az előbbi veszélye fenyeget. Volt itt minden: elírás, elírás, erílás, sálerí, elcseszett vezérlőkarakterek , és egyéb nyalánkságok éhgyomorra. Alighanem én is hozzájárultam ahhoz, hogy néhány videojáték-nagyvállalat váratlanul a hobbikertészetre nyergeljen át.
 


Az elmúlt napok során annyi időt töltöttem a számítógép monitora előtt, hogy reggelente dupla-klikkel iszom a kávét és gördítősávval akarom lapozni az újságot. Sokan vagyunk így ezzel, főként a programozók, akik 'print' előtaggal köszöntik a postást és permanensen 16 bitből adnak vissza a pénztárnál. Persze, én még még korántsem vagyok ennyire drasztikus eset, és mint tudjuk, a remény hal meg utoljára; vagy ahogy megboldogult ük-ük-ük-ük-üknagyapám mondaná:"Hogy én milyen b*szott régen élek!!!"


Az első hét és a levont konzekvenciák. - 2. kép

Közérzetemet javítandó, barátnőm azt javasolta, tartsak egy 17. századi barokk zeneszerzőt a háznál, de mint utána olvastam az interneten, Bachot tartani nagy kihívás lehet és könnyen gerincferdülést eredményezhet. Nos hát, bízom a szerencsémben - bár köztudottan mindenki a maga sorsának kovásza, nemde?
Ennyi volna hát belőlem mára, bezár a mókatára annak a bizonyos Miklósnak; legyetek jók, mindig oltsátok el a villanyt, ha kimentek a szobából és ne feküdjetek a tűzbe, mert éjszaka bepisiltek álmotokban.

Az első hét és a levont konzekvenciák. - 3. kép8 hozzászólás

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 23 napja

Hatalmas duma!

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 25 napja

nagyon jó a szöveged

válasz erre

gocsa

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Ez nem volt rossz

válasz erre

skyman

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Látomk Cpt_Nihil te sem vagy kocka
Az eggyetlen negatívum,(bár ez inkáb az Én negativumom ) hogy még mindig copyzom a neved, mert még megjegyzésre szórul és nem akarlak megsérteni az esetleges elírással

válasz erre

Cpt_Nihil

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Hát épp csak sikerült kimerítenem az 'egy hihetetlenül szimpla bejegyzésben elkövethető hibák' fogalmát...

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Én kíváncsi vagyok rá, írd le!

válasz erre

Cpt_Nihil

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

marco írta:
Aztarohadt, nocomment.
Hát még ha láthatnák az Olvasók a bejegyzés 'kulisszák mögött' extráját

válasz erre

marco

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Aztarohadt, nocomment.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljaWickedSick profiljaNeurotic profiljaiPet profilja