Az MTV VMA történetének legemlékezetesebb pillanatai

2016. augusztus 28.
28.8131
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Ma este adják át az MTV VMA díjakat. Ez a díjátadó leginkább arról híres hogy általában mindíg történik valami váratlan. Bár az utóbbi évek kissé eseménytelenek voltak, de ebben az évben tényleg történhet valami. Ez a díjátadó ebben az évben leginkább Adele, és Beyonce harcáról fog szólni az Év Videója díjért, továbbá a szervezők 4 percnyi időt adtak Kanye West-nek, hogy azt csináljon a színpadon, amit csak akar. Most utazzunk vissza az időben, és idézzünk fel néhány emlékezetes pillanatot:


5. 2001: Britney Spears fellépése:

Bár ez annyira nem botrányos, de emlékezetes pillanattá vált, amikor a 2001-es díjátadón Britney Spears előadta az általam is bemutatott haramdik nagylemezének legnagyobb slágerét, az I'm a Slave 4 U-t, egy élő piton kígyóval a nyakában. Ezután a PETA, és egyébb állatvédő szervezetek is odaszóltak egy kis enyebenyét a szervezőknek.

Nézd nagyban ezt a videót!

4.2000: Tim Commerford tiltakozik:

2000-ben, Tim Commerford, a Rage Against the Machine basszusgitárosa felmászott a díjátvevő asztal feletti állványra, miután nem a Sleep Now in the Fire című videójuk, hanem Limp Bizkit - Break Stuff című videója kapta meg a Legjobb Rock Videó díját. Az átadót egy reklámszünettel szakították félbe, ami alatt leszedték Commerford-ot az állványról, majd letartóztatták, és az est hátralevő részét börtönben töltötte.
Fotó: Metalsucks.net

3. 2010: Husi Gaga:

A díjátadó, és az év legnagyobb divatszenzációja Lady Gaga húsruhája volt, amit kizárólag ezen a rendezvényen viselt az énekesnő. A ruhát Franc Fernandez tervezte, és Nicola Formichetti valósította meg. A ruha valódi, nyers marhahúsból készült, és több állatvédő szervezet hevesen bírálta a ruhát. Gaga a díjátadót követően elmagyarázta, hogy a ruhával azt akarta kifejezni, hogy az embernek küzdenie kell azért, amiben hisz. Ezen kívül a húsruhával nyilvánította ki ellenszenvét a homoszexuális amerikai katonákat kirekesztő, úgynevezett "ne kérdezd, ne mondd" (don't-ask-don't-tell) szabállyal szemben. A ruha jelenleg szárított marhahús formájában van kiállítva a Rock n' Roll Hall of Fame-ben.
Fotó: Cosmopolitan

2. 2003: Madonna Britney Spears-el csókolózik:

A díjátadó egyik legbotrányosabb pillanata Madonna, és Britney Spears csókja a 2003-mas VMA-n. 2003-ban Madonna, Bitney Spears, és Christina Aguilera közösen adták elő a Like a Virgin című számot. A csók nem volt a fellépés része, illetve nem találtam sehol konkrét információkat, hogy miért tették, de utánna még Aguilerát is megcsókolta.
Fotó: Billboard

1. 2009: Kanye West hisztizik:
Fotó: MTV

A VMA történelmének legemlékezetesebb pillanata, amikor 2009-ben, az akkor még zöldfülű Taylor Swift megnyerte a Legjobb Női Viedónak járó díjat, ám mielőtt még belekezdett volna köszönetbeszédebe, Kanye West felugrott a színpadra, kitépte a kezéből a mikrofont, és elkezett hisztizni. Azon akadt ki, hogy szerinte Beyoncénak járt volna a díj. West reklamálásával elment az idő, így Swiftnek nem volt ideje elmondani a beszédét. Bár West később bocsánatot kért Swift kisasszonytól, de utánna mengint rászállt az énekesnőre, és újra fasírtban vannak egymással.

Tehát, ezek voltak a VMA legemlékezetesebb pillanatai, most csak ennyi fért bele a blogoba. Az idei év legnagyobb kérdése, hogy Adele, vagy Beyonce kapja-e az Év Videója díjat. Én őszintén Beyoncénak szurokolok.
7 hozzászólás

Paint

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

csirkee írta:
Mondjuk én még idesorolom Beyoncé-t is, amikor bejelentette, hogy terhes, de egyébként Gaga ruhája...undorító.
Igen, Beyonce bejelentése anno felrobbantotta az internetet, akkoriban a Google legkeresettebb témája volt.

válasz erre

csirkee

4 éve, 9 hónapja és 12 napja

Mondjuk én még idesorolom Beyoncé-t is, amikor bejelentette, hogy terhes, de egyébként Gaga ruhája...undorító.

válasz erre

Moby Dick

4 éve, 9 hónapja és 16 napja

Szuper blog lett! Szép lista, volt itt minden!

válasz erre

Paint

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ronalddo írta:
Az a húsruha de gusztustalan!
Hát tényleg nem gyönyrű látvány, de ezzel sikerült némi port kavarnia.

válasz erre

Paint

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

bekecs írta:
Ez ***** jó gyűjtemény lett! A Britney-Madonna csókra emlékszem.
Örülök hogy tetszett. Igen, az a csók annó nagy botrányt húzott maga után állítólag....

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Az a húsruha de gusztustalan!

válasz erre

bekecs

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ez ***** jó gyűjtemény lett! A Britney-Madonna csókra emlékszem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja