ASUS Republic of Gamers blog - A Bajnokok Választása

2013. szeptember 29.
44.5691
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Asus_Blogger profilja, adatai
Asus_Blogger
Sokszor sok helyen lehetett olvasni a múltban a kifejezetten gamerek számára létrehozott termékcsalád, a Republic of Gamers alatt futó hardverekről és perifériákról, ám a hivatalos hangvételű, olykor igen mély technikai leírásokkal gazdagított irományok mellől hiányzott egy személyesebb, felhasználó közelibb cikkcsokor, ami ténylegesen a felhasználói oldalról érkező tapasztalatokat osztja meg a nagyközönséggel. Most eljött az idő, hogy ezen változtassunk! A Game Channel oldalán elindul az ASUS ROG blog, ami remélhetőleg minden igazi PC gamer számára tetszeni fog!


2006 közepén talán még maga az ASUS sem gondolta, hogy 7 évvel később egy akkora márkává növi ki magát a Republic of Gamers, amely akár különálló brandként is megállná a helyét a számítógépes hardverek és perifériák piacán. A meglehetősen egyszerű és ütős elnevezés, illetve az ROG rövidítés ma már minden PC-s játékos számára mond valamit; sőt, egyre többen maguk is megtapasztalhatják a ROG erejét.

Ennek a blognak a bevezetőben felvázolt személyesebb hangvétel mellett többek között az is a célja, hogy a magyar játékosok az elsők között ismerhessék meg a piros-fekete színben pompázó termékeket, elsőként olvashassanak róluk gyorsteszteket, illetve nem titkolt feladatunk, hogy egy kisebb ROG közösség is összegyűljön a Game Channel oldalán.

ASUS Republic of Gamers blog - A Bajnokok Választása - 2. kép

A bemutatkozást követően a következő bejegyzésünkben rögtön bele is vetjük magunkat és Titeket is a mélyvízbe, és egy gyors bemutató keretein belül mutatjuk meg nektek, mire is képes az ASUS legújabb gamer noteszgépe, a G750JH. A G sorozatú hordozható masinák közül a G74SX-et a Game Channel stábja is tesztelte, így ők nagyjából sejthetik, hogy miről is lesz szó legközelebb. Nos, annyit elárulhatunk, hogy sokkal durvább szinteket üt meg az új generáció, ami teljesítmény, dizájn és strapabíróság terén is fejlődést mutat elődjéhez képest.

Hogy miről lesz még szó? Nos, a ROG logóval érkező alaplapok és videokártyák frontján is igen nagy a pezsgés így az év végén, ezért mindenképp szeretnénk egy rövid áttekintést adni erről a két ágazatról. Fontos kiemelnünk, hogy igyekszünk majd kerülni a funkciók, egyedi tulajdonságok, fárasztó marketing jelzőkkel felvértezett termékek futószalagon történő bemutatását. Sokkal inkább a tippek-tanácsok irányából szeretnénk megközelíteni az egyes újdonságokat, avagy kiknek ajánlható egy-egy újdonság, kinek érheti meg fejlesztenie a gépét az adott hardverre vagy ki az, aki végleg elfelejtheti az asztali PC-t, mert megjelent a számára megfelelő gamer notebook.

Az ASUS magyar képviseleténél dolgozó urak és hölgyek között is akad néhány játékos - akár casual, akár hardcore -, aminek eredményeképpen évről-évre felvetődik az a kérdés, miként kerülhetnénk közelebb a magyar PC-s játékosokhoz. Nos, ezt a blogot immáron kipipálhatjuk, de ezen kívül idén akár személyesen is találkozhattok az új Republic of Gamers hardverekkel a PlayIT-en. Érdemes továbbá figyelni a hazai webshopok oldalait is, mert minden hónapra tartogatunk valami meglepetést a játékosoknak.

A legújabb akciónkban például bizonyos videokártyákhoz 8 db (!!!) játékot adunk ajándékba, ami egyedülállónak számít hazánkban. És ez még csak a kezdet! ;)
41 hozzászólás

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Melyik videokártyákhoz jár ez a 8 játék? Mert éppen most szeretnék venni egy Asus kártyát.

válasz erre

Asus_Blogger

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

5t3v3nk3 írta:
Jó kis nyálcsöppentő írás lett ez.
A magyar E-Sport nagyon gyerekcipőben jár és szerintem nem is lesz képes "tömegessé" válni, sajnos.
Valóban, mivel kis ország vagyunk, ezért az e-sport sem tud akkora méreteket ölteni, mint pl. az Egyesült Államokban.
De azért itthon is vannak olyan csapatok, akik rendszeresen részt vesznek nemzetközi tornákon. És bizony olykor a TOP 5-ben végeznek. mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

az komoly, hogy 8 játékot adnak meglepett smiley
jó lesz, hogy kapunk jó kis tippeket meg tanácsokat ezekkel a termékekkel kapcsolatban, mert sokszor káosz tud lenni az agyunkban, hogy akkor melyiket is válasszam mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Welcome aboard! mosolygó smiley

válasz erre
1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja