Astro GameChannel

2014. október 04.
41.0241
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
A nevem Fényjáró Interstellar Igazlátó 5t3v3nk3 Főmufti.


A mai írásom önmagáért készült, mert ma a internetbe keringő energiákat hívjuk segítségül, mégpedig Gémer társaim megsegedelmezésére. Kövesd az utasításokat és megváltozik az életed!

DE HINNED kell benne. Helyezd a kezed a klaviatúrára. Ha az egeret is megfogtad az 2 dolgot jelent >> Gémer vagy, és van egered!
Ha nem fogtad meg az egeret, de amúgy van, ne olvass tovább, neked a Irodai alkalmazott terápiára van szükséged, ami nemsokára elérhető lesz online lélektemplomunkban!

Most hunyd le a szemed és hagyd, hogy a tudatalattid irányítsa a kezed. Amint érezted hogy a tudatalattid megállapodott a kéztartásoddal kapcsolatban nyisd ki a szemed. Lássuk, milyen Gémer vagy!

1.Ujjak a WASD R billentyűkön

Te egy pszichopata gyilkológép vagy. A családod sem érti, miért vetődsz fedezékbe mindig, ha gránátalmával kínálnak, és a buszra fel illetve leszállás közben miért kiabálsz magad mögé, hogy COVER ME! A legsúlyosabb eset valószínűleg az lehetett, amikor rávertél az pénztárnál előtted álló kisnyugdíjasra és beleüvöltötted a fülébe, hogy GO GO GO SOL?JA!

Terápia: Engedd el az egeret! Most! Ne csalj, a wallhack nem segít, látom, hogy még mindig fogod!
Na ugye , hogy nem olyan nehéz! Most a nyílgombokkal lapozz tovább! ha 16 éves vagy fiatalabb vagy, akkor menj a tükör elé, és mondogasd magadban: Nem visítozok fejhangon trágárságokat az online multiban! Nem is játszok online multit! Még ha nagyon megy, akkor sem. Ha idősebb vagy, akkor is irány a tükör! Jah és ha ez sem segít, szerezz be egy gumibillenytűzetet!

Párkapcsolat: Ha játékban Elit mesterlövész is vagyaz nem garantálja azt hogy a valóságban is, és ha a kedvesed háttal van neked, NEM SZÚRJUK LE és TÉPJÜK LE a nyakláncát, mert nem jár érte achievement, csak börtön! Az együttlét alatt nem üvöltjük, hogy FIRE IN THE HOLE!
Most fogd meg az egeret, kapcsol ki a gépet, és húzzál emberek közé!

2. Ujjak a QWER DF billentyűkön, másik kéz az egéren.

Te egy rager állat vagy! Az óvódások a buszmegállóban nem mennek oda ahova kattintasz, erre benyögöd hogy low creep AI, vagy koncerten részegen megtámadod a Towert, de a biztonsági őr leteper, mert felrúgtad mobilvécét. Később a részegen nem tudsz magadról, a spanok rád írják, hogy attempting to reconnect. És ha fociztok, de valaki mellérúgja, mégy a többiekhez és kéred, hogy reportolják.
Vagy mikor nincs otthon kaja elkezdesz mindenkinek irkálni sms-t hogy Need Courier!

Terápia: Engedd el a billentyűzetet és az egérrel görgess tovább! Ne pingelj oda, ahol érdekeset olvastál!
Belőled remek politikus lenne, de azt mindenki megszívná. Még Te is! A Crowd control skilledet alkalmazhatod társadalmi munkában, esetleg bármilyen közösségi munkakörben. Menj divattervezőnek vagy stylistnek, mert te tudod kinek mi az igazán jó build.

Párkapcsolat: Egy nőt is lépésről lépésre kell meghódítani! Nem a Körmei nem Towerek, igaz azzal védi magát, de nem kell letördelni őket! Vannak titkos boltok (pláza butik stb.), és speciális tárgyak, amiket ha megveszel, könnyebben megnyerheted a játékot ( luxusautó, márkás ruha stb.) . Ha elérted a célt azért ne kiabáld el magad hogy VICTORY!!

3. Ujjak random a billentyűzet felett, az egéren lévő kéz másodpercenként 20 métert mozdít az egéren, de csak egy igen kicsike körön belül.

Te egy hatalommániás gonosz zseni vagy. A spanokat nem tudod csoportokba rendezni egy gombnyomással, és a csapost sem tudod beállítani, hogy ha elfogy a sör automatikusan kérdezés nélkül töltse újra. Egy ház, vagy gyár felépítése valójában nem 1 perc. Ha meglátsz egy csótányt a lakásban elkiáltod magad: ALERT! ZERG RUSH INCOMING!, majd megpróbálsz kapcsolatba lépni az orbitális pályán keringő hajóval, és mikor végre bejön valaki egy seprűvel, vadul mutogatsz a rovarra, vagy ha nem látod, ledobsz egy radarszondát, Később kifizeted haverod összetört TV antennáját

Terápia: Építs kártyavárat! Az megnyugtat, vagy legalábbis lelassítja az agyad pörgését! Ha összedől, az ellenség nem kap nyersanyagot! Tiszta király nem? Ha esetleg ez már nem köt le, építhetsz homokvárat is!

Párkapcsolat: Inkább építs kártyavárat! Hátha jön egy lány és segít benne! ;)

Astro GameChannel - 2. kép

Miután megismertük magunkat, tegyük a kezünket a monitorra a fenti képre és hagyjuk hogy a tudatalattink magába szívja az olvasott eszenciának a transzcendens elemeit. Ki is nyomtathatjuk, így mindig lesz nálunk egy igazi Gémer esszenciatalizmán!

Aki ezekben nem hisz, annak a ?nyald meg a konnektort? terápiát tudom ajánlani! Aki meg vakon hisz benne, annak is!

Abi Valazul, sha Kadhashian!

(Nem, a módszerek nem működnek, és igen a jellemzések sarkítottak, a szórakoztatást szolgálják, de ugye minden "mesének" van alapja?:D)
7 hozzászólás

marco

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Ismét lezsibbadtam.

válasz erre

Azer11

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

Nee a kisujjam a shiften volt, a többi stimmelt az 1.-vel, most mit csináljak Uramatyám!

válasz erre

rDAVE

5 éve, 11 hónapja és 24 napja

Hát ez nagyon beteg lett.

válasz erre

csirkee

5 éve, 11 hónapja és 24 napja

ez nagyon jó Steve!

válasz erre

VaPe

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Könnyesre röhögtem magam. Nagyon állat poszt!

válasz erre

5t3v3nk3

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

totyak írta:
Végig vigyorogtam az egészet Azt hiszem én talán az 1-es kategória mutálódott változata vagyok. Beteg vagy Steve, de tényleg Sajnos az olvasott eszenciának a transzcendens elemei nem szívódtak belém, viszont a monitorom mocskos lett a tenyeremtől.
Akkor neked asztrál pamacs kell ami leszedi a spirituális maradékot és a koszt..
Most 12999HUF+áfa ajándék Zodiákus WC kefével!

válasz erre

totyak

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Végig vigyorogtam az egészet Azt hiszem én talán az 1-es kategória mutálódott változata vagyok. Beteg vagy Steve, de tényleg Sajnos az olvasott eszenciának a transzcendens elemei nem szívódtak belém, viszont a monitorom mocskos lett a tenyeremtől.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profiljaiPet profiljaGargameth profiljaManiac profiljaSándorkolbász profiljaImperator profilja