Assassins Creed Unity vagy Assassins Creed Rogue?

2014. október 25.
43.5031
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
zender profilja, adatai
zender
Idén elég erősen nyomul az AC széria, legjobb példa erre az egyszerre megjelenő kétféle verzió a Unity és a Rogue. Alapvetően az egyik nextgen, a másik lastgen, de bármilyen szokatlan is, nekünk PC-seknek ott a választási lehetőség, hiszen mindkét verzió érkezik Windowsra.:)


Nekem egyértelmű hogy a Unity-t fogom beszerezni (legalábbis az hamarabb lesz meg :) ), szerintem a Unity erősebb cím és tulajdonképpen az viszi tovább a szériát, de történetileg a Rogue is érdekes.

Egyébként véleményem szerint a sorozatot lassan abba kéne hagyni, kezd az egész olyan rétestészta fílinges lenni, túl sokáig húzzák. Jobb lenne ha például a Rogue is egy másik IP lenne, a Unití meg lezárná a történetet.

Persze, ez nem fog bekövetkezni, a sorozat él és virul, nagyon sikere is, hülye lenne a Ubisoft becsukni a pénzeszsák száját...

A blogomat tulajdonképpen azért írtam, mert az érdekelne, hogy ki melyiket akarja megvenni. Vagy esetleg lesz olyan aki mindkettőt?
6 hozzászólás

Yanez

10 éve, 2 hónapja és 25 napja

Eme két résszel összesen már 11 AC játékunk lesz. Egy kis szünet nem ártana, mert a mennyiség kezd a minőség rovására menni. Vagy tévedek?

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 25 napja

+1 Unity

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 25 napja

Az igazi rajongók mindkettőt megveszik előbb-utóbb. Én pont szerencsés helyzetben vagyok, mert pont nem érdekel a sorozat, de ha olyan játékból jönnek két epizód, amiért odavagyok, akkor morcosan ugyan, de bezsákolnám mindkettőt. Igazából mindenkinek magának kell eldönteni, hogy neki melyik sztori szimpatikusabb. Attól, mert tízen X-et mondanak, te még ugyanúgy az Y-t választod, ha a szíved azt súgja.

válasz erre

Mordorer

10 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nálam is a Unity a menő. Délben lesz az utolsó AC amit megveszek.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ha kétévente jönne egy rész, akkor nem lenne itt semmi gond. Minőségben is javulhatna és kevésbé lenne lehúzás, de így...
Engem a Rogue érdekel és valószínűleg a gépigény is barátibb lesz. mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 2 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja