Anonymous üzenet a magyar néphez!

2012. január 13.
41.5651
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Shade profilja, adatai
Shade

Anonymous üzenet a magyar néphez! - 1. képA magyar polgároknak üzent az Anonymous nevű nemzetközi crackercsoport a Pastebin.com oldalon.


"Üdvözlet magyar polgárok! Anonymous vagyunk, sokan vagyunk, légiót alkotunk!

Magyarország népe! Most hozzátok van üzenetünk!


A kormányotok tragikus módon átvert benneteket! Most azonnal meg kell védenetek az országotokat, a jövőtöket és a gyermekeitek jövőjét. Az országot ti, a polgárok birtokoljátok, nem pedig a politikusok, a bankárok vagy a nagyvállaltok. Most vissza kell vennetek a hatalmat! Nem az embereknek van félnivalójuk a kormánytól, hanem a kormánynak kell félnie az emberektől! A politikusokat nem érdekli a ti jólétetek! Magyarország népe nektek most szembe kell szállnotok a hatalommal és meg kell védenetek magatokat egy olyan kormánytól, amelyik brutális módon megtámadta az alapvető jogaitokat, a szólásszabadságot, az igazságszolgáltatást, a munkások jogait, a gyülekezési szabadságot, a méltóságotokat.


A hosszú történelmetek megmutatja, hogy túl sokáig voltatok ártatlan áldozatai a hatalom, a kapzsiság és a korrupció titkos politikai színházának. Eljött az idő, hogy azt mondjátok: ebből elég! Eljött az idő, hogy felálljatok és küzdjetek! A diktátorok korának végleg vége a világban, és most nektek is világos üzenetet kell küldenetek a kormányotok felé: nem lehetséges diktatúra és elnyomás sem Európában, sem a világon, soha többé!


2012 a történelmetek egy döntő fontosságú éve lesz, ahogyan az egész emberi civilizáció számára. Nagyon tettrekésznek kell lennetek: megtenni mindent a saját életetek és a saját jövőtök érdekében. Ne várjátok, hogy a játszma valamelyik szereplője megteszi, amit nektek kell. Senki nem menthet meg titeket, csak saját magatok. Ti vagytok a 99%. Erősek vagytok. Kizárólag az emberek közötti összefogás képes jelentős változást elérni!


Egész idáig egy illúzió rabjai voltatok, ideje felébredni! Senki sem fogja kívülről megcsinálni a forradalmat helyettetek vagy nélkületek. Ne bízzatok az IMF-ben vagy az Európai Unióban, hogy segítenek, de félreteszik a saját érdekeiket. Ti részesei vagytok a szabadságért folyó globális mozgalomnak. Ugyanazt a harcot vívjátok számtalan testvéreitekkel közösen világszerte. Ez a harc a saját korrupt és kapzsi politikai elitetek ellen folyik, ugyanakkor a Wall Street, a Goldman Sachs gengszter bankárjai és az ő bábjaik ellen is, akik az EU csúcsán üldögélnek.


Az IMF, az Európai Unió és a pénzügyi elit leggazdagabb 1%-ának mesteri terve van, amely nem az átlagos magyar emberek érdekét szolgálja, hanem a bankárokét, a befektetőkét, a multinacionális vállalatokét. Ők hitelt fognak nyújtani nektek, ahogy már korábban is tették, ki fogják segíteni az országot a bajból, de ez azt jelenti, hogy nektek ezt a segítséget borsosan vissza kell fizetnetek: privatizálni kell majd az iskoláitokat, a kórházaitokat, a börtöneiteket, a médiátokat, ők majd tovább emelik az adókat és megszorító intézkedéseket vezetnek be nálatok. A történet végén még súlyosabban eladósodtok és végleg fel kell adnotok a szuverenitásotokat, így az országotok kiszolgáltatott része lesz az Új Világ Rendnek (New World Order), a totális kontroll Világkormányának (One World Government).


Függetlenül a politikai spektrumban elfoglalt pozícióktól, a ti választott vezetőitek, a Parlament és a poltikai pártok tagjai (mindkét oldalon) szisztematikusan átvertek és félrevezettek titeket, folyamatosan hazudtak nektek! Ez azért volt, mert ti vakon megbíztatok bennük és minden bizalmatokat beléjük helyeztétek. De ők kihasználták és átverték a legtöbbeteket. Ők úgy viselkedtek mint a szervezett bűnözők, vagy egy maffia és kiárusították a jövőtöket. A kormányaitok csúnyán átvertek titeket, több mint két évtizeden keresztül. Rabszolgasorba hajtottak titeket és ti tétlenül néztétek, ahogy ezek a pszichopaták kiraboltak titeket, Az ő egyetlen tevékenységük az volt, hogy felépítsék a szimbolikus, gazdasági és politikai hatalmukat. A nemzetközi bankárok a magyar bankárokkal közösen viszont felhasználták a politikai elitet arra, hogy eladósítsák a lakosságot és félelemben tartsák a többségi társadalmat, annak érdekében, hogy az 1% egy új birodalmat építsen ki az 1% számára. Ez a rendszer nem ismer empátiát: kilakoltatja az embereket a saját otthonaikból, bebörtönzi a hajléktalanokat, a rendőrségük brutálisan letartóztatja a tiltakozókat, manipulálják a médiát, megpróbálják kontrollálni az internetet, és hozzátok sem lesznek kegyelmesek.


Egy dolog tiszta már: a kormányotok nem képviseli az érdekeiteket többé. Ők egy mocskos diktatúrát építenek ki és csődbe vitték az egész országot. A ti kormányotok pusztán a szavak szintjén visel hadat a nemzetközi pénzügyi elit ellen, de készen áll arra, hogy titkos megállapodást kössön az IMF-fel és az Európai Unióval. Ezek bármit megtesznek, ami ahhoz szükséges, hogy hatalomban maradhassanak. Nektek viszont nem maradt más választásotok, mint csatlakozni egy szebb világot teremtő globális forradalomhoz, együtt a világ hasonló helyzetbe került polgárával.


Legelőször le kell állítanotok a jelenlegi kormányotok átkozott rendszerét. Egyesülnötök kell és szervezettnek kell lennetek. Kapcsoljátok ki a TV-t, menjetek ki az utcákra és foglaljátok el a köztereket, beszéljetek a szomszédokkal, a barátokkal, a munkatársakkal, a rokonokkal! Sokkal több a közös bennetek, mint emi elválaszt titeket egymástól. Ti vagytok a csendes többség és hatalmas erőtök van. Szervezzetek állampolgári gyűléseket, szervezzetek sztrájkokat, működjetek együtt a civil társadalom szerveivel és a szakszervezetekkel, tiltakozzatok és demonstráljatok a hatalom sötét rendszere ellen. Az egyetlen veszélye ennek a küzdelemnek, hogy létezik egy nagyon erős és vészterhes rasszista gyúlöletcsoport az országotokban, ezért következetesnek kell lennetek abban, hogy nem fogadjátok el a rasszizmust és a gyűlöletkeltést. Mondjatok NEM-et a faji diszkriminációra, a náci ideológiákra, a gyűlületre, az agresszióra és az erőszakra!


Ne féljetek a változástól, az új, ismeretlen utak választásától, hiszen semmi vesztenivalótok nincs, csak a szegénységet, az adósságokat, a rabszolgaságotokat veszíthetitek el. Az emberek a bolygó minden szegletében felébrednek. A világ a szemünk előtt változik, és egyedül rajtunk múlik, hogy milyen világot építünk fel.


Mi Anonymous vagyunk. Senki sem tud minket megállítani, kizárólag csatlakozni. Mi láthatatlanok vagyunk. Nincsenek vezetőink, nincsenek rendszabályaink, nincsenek bombáink. Mi egy eszme vagyunk, és az eszmék golyóállóak.


Anonymous vagyunk és a globális közösségünk támogatni fogja a ti harcotokat minden lehetséges módon. A zsarnokság a mi ellenségünk és mi mindig harcolni fogunk az elnyomás, a könyörtelenség és a gyűlölet ellen. A forradalom kéznél van. Ti vagytok a forradalom! Csatlakozzatok hozzánk ebben a győzedelmes felkelésben! Együtt győzni fogunk!


Anonymous vagyunk, légiót alkotunk, nem bocsátunk, nem felejtünk, számíts ránk!"

Osszad meg facebookon, vagy twiteren, google+-on, minél több ember agyáig jusson el. Számításaim szerint ha 10.000ember rá kattint, abból olyan 9.000olvassa el, 6.800 olvassa végig és 3.200 ember agyáig jut el. (ne vedd komolyan, hogy kiszámoltam)
23 hozzászólás

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 20 napja

Márpedig innen nem megyek sehova, ez a mi szülőföldünk. Ha kell egyenként öldököljük a politikusok, példát statuálva.

válasz erre

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

valoszinuleg azert mert nem ez menti meg a magyar nepet. nem vadidegeneknek kell uzengetniuk, hogy valtozzon valami is. ha nem ebred fel a sok birka tokmnidegy. ha este lemenne az rtlklubon ket valovilag kozt akkor sikerulne felebreszteni par birkat, mert max azt bambuljak. de igy nem fog. el kell innen menni mas megoldas nincs

válasz erre

Shade

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

jezzahun írta:
Köszönjük anonymous hogy ilyet írtatok nekünk,de a kutyát se érdekli ezt pár emberen kivűl..
sajnos..
Hát, mondtam, hogy hülyék. Meg nem értem miért érzem úgy, hogy én vagyok az egyetlen akit úgy különösebben is érdekel ez a dolog.

válasz erre

jezzahun

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Köszönjük anonymous hogy ilyet írtatok nekünk,de a kutyát se érdekli ezt pár emberen kivűl..
sajnos..

válasz erre

Shade

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

marco írta:
Szerintem a népek fele nem is érti, miről van szó... Finoman fogalmazva nem minden tizenéves van tisztában a helyzettel.
Én ezt már túltárgyaltam, az emberek idióták, erre nincs gyógyszer.

válasz erre

marco

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Shade írta:
Én nyomtam rá egy lájkot hátha meglátja valaki, de semmi. Még az se lájkolta akinek mondtam, hogy írjon hozzá.
Szerintem a népek fele nem is érti, miről van szó... Finoman fogalmazva nem minden tizenéves van tisztában a helyzettel.

válasz erre

Shade

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

marco írta:
Hmmm, én is úgy gondolom hogy ez nem az Anonymus dolga, de alapvetően azzal egyetértek, hogy változás kell. Mindenesetre szerintem se politizáljunk itt, de ez a bejegyzés marad, egyrészt mert Shade felhívása, másrészt mert ennyi még belefér.

Én azért nyomtam rá egy kesztyűt.

Shade: a fészbukk amióta megint újított, azóta egy rakás **** az megosztások szempontjából. Ha éppen akkor teszel ki valamit, amikor épp senki nem látja, másodpercek alatt eltűnik a süllyesztőben és soha nem kerül elő. Kivéve ha valaki tökvéletlenül rátalál még 2-3 napon belül és nyom egy lájkot, akkor valameddig még képben marad.
Én nyomtam rá egy lájkot hátha meglátja valaki, de semmi. Még az se lájkolta akinek mondtam, hogy írjon hozzá.

válasz erre

marco

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Hmmm, én is úgy gondolom hogy ez nem az Anonymus dolga, de alapvetően azzal egyetértek, hogy változás kell. Mindenesetre szerintem se politizáljunk itt, de ez a bejegyzés marad, egyrészt mert Shade felhívása, másrészt mert ennyi még belefér.

Én azért nyomtam rá egy kesztyűt.

Shade: a fészbukk amióta megint újított, azóta egy rakás **** az megosztások szempontjából. Ha éppen akkor teszel ki valamit, amikor épp senki nem látja, másodpercek alatt eltűnik a süllyesztőben és soha nem kerül elő. Kivéve ha valaki tökvéletlenül rátalál még 2-3 napon belül és nyom egy lájkot, akkor valameddig még képben marad.

válasz erre

Shade

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Igen csak amíg a zsaruk mellettük állnak hiába vered őket telibe, te kerülsz börtönbe!
Erre visszatérve. Nem zárhatnak bőrtönbe többezer embert....

válasz erre

Shade

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Lényegtelen, mert mindenki szabályosan baszik a dologra, facebookon is megosztottam, az előző 2 bejegyzésemet azóta 4en is lájkolták, ahoz mégcsak írni sem írtak, vagyis rohadtul hidegen hagy mindenkit, hogy az orszák ********* nagy ****ban van. De ha ennyire hülyék az emberek akkor jol van, én innentől úgy döntöttem baszok rájuk, felőlem elpatkolhat minden hülye ember aki megérdermli. Én már beleőrültem, túl sokat filóztam ezen és túl sok olyanra jöttem rá...

válasz erre

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ez ugyanaz az anonymus akik hackerkednek összevissza?

válasz erre

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Alapjaiban egyetértek a dologgal, de ez nem az Anonymus feladata szvsz...

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja