Androidos játékok

2014. március 23.
41.3711
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
JokerOmen profilja, adatai
JokerOmen
Jó napot kihányok egy kis szünet után visszatértem. Bár látom nem volt hiány a blogokból, ugyanis "tanítványom" és kedvesem Nati is alkotott bőven.

Sokat gondolkoztam mit írjak, aztán azon a helyen ahol az ötletek jönnek



rájöttem, hogy szokásomhoz híven olyan dolgokat kéne ajánlanom, ami talán a szemetek előtt volt végig, így összeírtam egy szűk listára, hogy ha éppen nem jelenik meg semmi jó, akkor az androidos mobilotokon mivel üthetitek el az időt!

5. Plague Inc.

A világ tökéletesen működik. Kereskedelem, politika minden harmónikus? Miért nem készítünk egy zombi vírust ( nem feltétlen csak zombi vírust, mert bár fizetős de én áldoztam rá egy kis pénzt.. tudjuk, hogy zombi őrült vagyok ) és szabadítjuk a világra? Fergeteges lenne nem?


Ez a világ egyik LEGBETEGEBB stratégiai játéka ami eddig androidra készült. Élvezetes és letisztult játékmenet, sokszori újrajátszhatósággal. Csak egy a probléma, néhol túlságosan nehéz és esetleg csal. Ha nem vagyunk elég ügyesek akkor túlélik az apokalipszisünk az emberek, ami azért nem jó ugye :/ Ha beleadtok apait anyait akkor viszont nagyon jó szórakozásban lehet részetek, egy misét mindenképp megér, ha nincs más dolgotok!



4. Fruit Ninja

Talán túlságosan mainstream, de a fene egye meg, szerintem jó móka! Ügyességi játék, ami hamarabb fel tud cseszni, mint az angry birds. A PlayIT-en az elmúlt időszakban sokszor mérhetik össze a nindzsák a tudásukat, hogy aztán Banán San-ból WindowsPhone tulajok legyenek. Így ha eddig zsigerből kerülted, akkor legalább egy játék erejéig próbáld ki! Mókás lesz!





3. Benji Bananas

Szintén egy ügyességi játék, ahol egy banánzabáló bőrébe bújva banánokat baszogatunk ( figyeltétek az alliterációm? :) ) Szóval indáról indára ugrálva banánt kell gyűjteni, miközben küldtéseket teljesítünk, így Benji barátnőjének szívébe majd... lentebbi helyiségébe lophatjuk magunk be. Így viccesen "Udvarló majomból" "Két gyermekes amjomapává" válhatunk. A karakterünk persze fejleszthető, és ki nem találnátok, hogy banánnal kell az extrákért fizetni!
Bár néha frusztráló tud lenni a küldetések nehézsége, de ha meg tudjuk őrizni hidegvérünket, jókat fogtok szórakozni.


2. Pixel Duegon

Na ez már kevésbé felkapott cím. Legalábbis szerintem nem kapja meg a neki kijáró tiszteletet. Egy 8-bites világban 3 karakter közül választhatunk akiknek megvan a saját kis különleges képességeik. Egy harcos egy mágus és egy rugó ( csak poén ) és egy TOLVAJ. Belőlük válogatva kell a véletlenszerüen generált pályákat felfedezni, és begyűjteni az értékes csecsebecséket.
Az újrajátszhatósági ráta magas, ugyanis sok féle pálya van, ráadásul egy játék sok szintből áll. Azaz az első szinten kezded, lejebb mész és még lejebb.
A harc körökre van osztva, így taktikai érzék kell hozzá. Unalmas napokra ajánlott, Diablo fanoknak kötelező!





És akkor az első helyezett:

PIXEL QUEST!

Egy hasonló grafikájú, de kissé mélyebb és nehezebb RPG. Itt csak mágussal lehetünk, ha jól tudom. Nagy bejárható világ, küldetések, fejlesztések. Egy mini rpg a mobilra, olyan ami nem túl hosszú, hogy már szenvedés legyen a vége, de nem is túl rövid, ha arról van szó. Bár az ötperces-hatperces játékokra inkább a második helyezettet ajánlom a Pixel Quest magában hordozza azt az atmoszférát ami a magasba emelte.

Szóval a képek alapján láthatni, hogy körübelül hol helyezkedik el a játék! Mindenképp ajánlom, ha unatkoztok.
Persze az általam ajánlott játékokon kívül rengetek jó alkotás van még, pl. Jetpack Joyride meg Angry Birds, stb. De inkább olyanokra szenteltem a főbb figyelmet, amit nem biztos, hogy mindenki ismer!
Nektek mi a kedvenc androidos játékotok?
Köszönöm a figyelmetek, remélem tetszett! Szép napot sziasztok!
4 hozzászólás

wegh

10 éve, 11 hónapja és 9 napja

juhaszandor írta:
Egyiket se ismerem.. nincs androidos eszközöm röhögő smiley pc-re is jött valamelyik?
A plauge inc jött PC-re, droidon játszottam, érdeke játék mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 9 napja

"Kicsit" jobban is felépíthetnéd a blogod. Képek, kiemelések egyebek lehetnének benne...

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 11 hónapja és 9 napja

Egyiket se ismerem.. nincs androidos eszközöm röhögő smiley pc-re is jött valamelyik?

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 10 napja

Képekről beszélsz de nincsenek benne képek....szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja