American Truck Simulator véleménykifejtés

2016. január 22.
29.6551
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
latimes profilja, adatai
latimes
Sziasztok kedves blogolvasók!


Mivel a címből is lehet látni hogy Amerikai Truck Simulator-ról lenne szó..
Eddigiek alapján amiket olvastam róla, nagyon szupernek tűnik bár hozzáteszem Euro Truck Simulator 2 végig űztem magyarul kamion fan vagyok (bár szerintem ez cseppet se érdekel senkit, csak úgy leírtam..)
Amiket olvastam hogy az Amerikai változatban rengetek érdekesség lesz,hát nem is tudom,majd minden február 3-án kiderül.
Nekem nagyon tetszik a grafika hogy szépen megyünk a tengerpart mellet, tiszta más az egész játék, de persze nem lehet összehasonlítani egy Amerikai változatot egy Európaihoz.
A Kamion modellek is szépen kivannak dolgozva, a régi kamionoktól kezdve a legújabb típusig. Igazi amerikai sávok is sokkal másabbak. De egy valami nem tetszik nekem a játékban az hogy jó igaz lehet elhamarkodom de eddigi hírek alapján azt mondja a játék kiadója, hogy csak Kalifornia lesz, meg későbbiekben DLC-vel kiadják a Nevada részt is, meg még valamit de avval nem vagyok rendesen tisztázva.
De a nevében benne van hogy Amerikai akkor miért nem lehetne az egész Amerikát beletenni?!
Jó elhiszem hogy rengetek időbe telik, de sokkal jobb lenne.
Én minden esetben nagyon várom a játékot, és persze azt az információt a cég kiadójától hogy milyen DLC-k lesznek várhatók későbbiekben a játékhoz.

Nektek mi a véleményetek jelen állás szerint?
Ez lett volna az én kis első blogon kíváncsi leszek hogy Nektek mi lesz a véleményetek.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

...
Igen, jobb lett volna ha akkor tényleg olvasod a chatet. Plusz keress rá egy-két blogra az oldalon amik szerintem sokkal jobb és tartalmasabb véleménykifejtést csináltak 1-2 játékról.
És ezt most nem támadásként írom hanem csak jó tanácsként.

válasz erre

Mordorer

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

De rég játszottam ilyen játékkal. Pedig imádom, lassú és élvezetes. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

Ha egész Amerikát beletennék, akkor elnagyolt tájak, egyforma és unalmas városok várnának benne. Véges a fejlesztők kapacitása pénzben és emberben is. Jobb ez így, hogy három államot (Arizona is lesz majd) tűztek ki maguk elé első körben, így legalább nem két utcás az egész város, ami már több, mint tíz éve is így volt a 18 Wheels of Steel sorozatukban.
Az Euro Truck sem tartalmazta egész európát, Magyarország is csak később jött DLC-ben, ráadásul az sem valami változatos a városokban...

válasz erre

italianman

8 éve, 11 hónapja és 13 napja

A chatben pont erről volt szó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja