All in One: Ha nagyban akarsz játszani

2014. december 14.
31.5001
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
MSI_Blogger profilja, adatai
MSI_Blogger
Mai bejegyzésünkben főként a játékosokhoz szólnánk, de sokszor megkaptuk már, hogy egy-egy "gamernek" nevezett konfigurációt lehetne akár fotós vagy videós konfigurációnak hívni, hiszen a brutális erő több téren is megállja a helyét. A lényeg az, hogy ma igazán erős és kompakt gépekről lesz szó, melyek egy része már ismerős lehet, de bemutatunk majd nektek egy igazi újdonságot is.


Kezdésként felelevenítenénk egy korábbi blogunkat, pontosabban annak két főszereplőjét, az MSI AG220 és AG240 párost. Róluk már részletesen is írtunk, most azonban néhány sor erejéig ismét elővennénk őket, hiszen mai újdonságunk mellett továbbra is van létjogosultsága az említett két modellnek.

A 21,5 és 23,6 hüvelykes Full HD kijelzőkkel szerelt modellek egyre olcsóbbak a piacon, ám minőségi hardvereik továbbra is remek játékélményt és bivalyerős munkakörnyezetet biztosítanak. A részletes specifikációkba nem mennénk bele, de valljuk be őszintén, hogy az Intel Core i5-4200H és Intel Core i7-4700HQ nevek jól hangzanak és akkor még fel sem elevenítettük az NVIDIA GeForce GTX 860M (2GB GDDR5) grafikus kártyákat.

Ezek a konfigurációk még mindig megállják a helyüket, így remek választások lehetnek azok számára, akiket vonz ez a modern kategória.

All in One: Ha nagyban akarsz játszani - 2. kép

Magáról a kategóriáról és a jövőképről tervezünk majd még nektek írni, de ma tartjuk magunkat a bivalyerős gépekhez. Ígértünk nektek egy újdonságot, mely innentől átveszi a főszerepet. Ez nem lenne más, mint az új MSI AG270, mely a legmodernebb gamer megoldásokkal lett felszerelve. A számozásból már sokan sejthetitek, hogy egy 27 hüvelykes modellről van szó, mely továbbra is a Full HD kategóriában mozog és természetesen érintőképernyőként is funkcionál.

A valódi izgalmakat mostanra tartogattuk, hiszen rátérünk a belső hardverekre. Hagyományainkat nem szakítottuk meg, így ismét az Intel-NVIDIA párosra esett a választásunk, hiszen jól tudjuk, hogy ez a két vállalat elkötelezett a játékosok és a professzionális felhasználók felé. A processzor szerepét ezért kapta meg az Intel Core i7-4860HQ, mely alapjáraton 2,4GHz-es órajelen ketyeg, de ha több erőre van szükség, akkora a 3,6GHz sem kottyan meg neki.

A grafikus kártyákat tekintve pedig két igazi újdonság közül választhatnak a vásárlók, hiszen felvettük kínálatunkba a 6GB GDDR5 memóriával rendelkező NVIDIA GeForce GTX970M és a 8GB GDDR5 memóriájával igazi csúcsragadozóként viselkedő NVIDIA GeForce GTX980M modelleket. Ezek a kártyák az asztali gépekbe szánt modellek nagy részét is lepipálják, így bármely játék esetében igaz az, hogy a megjelenítőre ráférő összes pixelt a maximumra tudjátok húzni.

All in One: Ha nagyban akarsz játszani - 3. kép

A 16GB GDDR3 memória és a beépített WiFi-Bluetooth páros már csak hab a tortán, a Windows 8.1-ről pedig köztudott, hogy jól bánik a játékokkal. A nagyjából 15Kg súlyú masina egy 230W-tos tápegységről működik, ami egy asztali gép esetében nagyon kevés lenne. Az MSI AG270 remek választás lehet a játékosoknak és a multimédiás tartalmakat falóknak is, azt pedig ezúttal sem szabad elfelejteni, hogy hosszú távú megoldásról van szó.
7 hozzászólás

MSI_Blogger

6 éve, 1 hónapja és 22 napja

zender írta:
Gyönyörű gép! Nagyon bejön. Remélem nagyon elterjednek és emiatt sokkal olcsóbbak lesznek mint manapság.
Nem sokkal 100 ezer forint felett már kezdődnek az egybe épített gépek. Ennél sokkal olcsóbb nem nagyon tud lenni. Esetleg a Wind Box lehet jó választás annak, aki nem akar nagyon erős hardvereket igénylő játékokat futtatni.

Ha van konkrét terved valamelyik beszerzésére, szólj és segítünk, mi a legjobb választás!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 1 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

zender

6 éve, 1 hónapja és 23 napja

Gyönyörű gép! Nagyon bejön. Remélem nagyon elterjednek és emiatt sokkal olcsóbbak lesznek mint manapság.

válasz erre

totyak

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Kétségtelenül fantasztikusan néz ki. Kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy vajon hányan vesznek ilyen gépet játékosok közül otthoni használatra. A magam részéről úgy vélem, az igazi gamer normál PC-t vesz és önmaga állítja össze az egész rendszert. Itt, ha jól sejtem még csak szétszedni sem lehet a gépet, hogy házilag cserélj alkatrészt. Ilyen gépeket én irodákba képzelek el, ahol nem foglalnak nagy helyet, viszont oda meg felesleges ez az erő.

válasz erre

kpal

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

praktikus az tetszik a legjobban , jobban kéne mint egy noti

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Elfogadnám, nagyon tetszik, hogy egy monitor az egész.

válasz erre

wegh

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Egyre durvábbak, ezek az all in one PC-k . A következő gépvásárlásbál szerintem szóba jöhet majd valami hasonló is már

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt