All in One: all in MSI

2014. december 29.
24.8891
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
MSI_Blogger profilja, adatai
MSI_Blogger
Idei utolsó bejegyzésünkben folytatjuk az elmúlt hetekben elkezdett sorozatunkat és ismét olyan termékeket hoztunk el nektek, melyek az egyszerűséget és a kompaktságot tükrözik, ezúttal azonban nem csupán egy-egy családról esik majd szó, hanem egészen pontosan háromról.


Azért nem szedtük szét mai vendégeinket külön blogokra, mert úgy éreztük, hogy nem kell túlragozni egyik családot sem, a játékosok és átlagfelhasználók megkapták a nekik szánt külön blogokat, a másik három családunk pedig egyszerre is kellőképpen be tud mutatkozni.

Lesz itt olyan gép, melyet a Game Channel olvasói már jól ismerhetnek, illetve szerintünk mindegyikre igaz, hogy otthoni átlagos felhasználásra jó választás.

Kezdjük rögtön azzal az aprósággal, mely már ismerős lehet az olvasók számára. Ez nem lenne más, mint az MSI WIND BOX DC111, melyről hosszabb tesztet is közölt a Game Channel. Ez az alig egy kilogrammos apróság a ház és az iroda több pontján képes szolgálatot teljesíteni és akár több szórakoztató eszközt is képes kiváltani.

A 3. generációs Intel Mobile ULV processzor és a 4GB memória gördülékenyen hajtja meg a legújabb Windows operációs rendszert, míg a beépített WiFi és az USB, valamint HDMI csatlakozások igazi multimédiás központtá teszik a gépet. Egy vezeték nélküli billentyűzettel mindjárt a nappali központjává válhat, hiszen az 500GB-os merevlemezen rengeteg kép, zene és videó fér el.

All in One: all in MSI - 2. kép

Az otthoni és a gamer környezet után kicsit a vállalkozásokra és munkahelyekre is gondolnánk, illetve a következő gépek esetleg azok számára is jó ajánlatok lehetnek, akik otthon valamilyen különleges eszközzel dolgoznak. Elsőként az MSI AE200 és az MSI AE220 modellekről ejtenénk néhány szót. Ezek a gépek átmenetet képeznek az otthoni és az üzleti felhasználásra szánt modellek között, hiszen a 20 és 22 hüvelykes multi-touch képernyővel szerelt All in One megoldások olyan különleges megoldásokkal is rendelkeznek, mint például a COM port, mely lehetővé teszi, hogy különféle kódleolvasókat, bankkártyaterminálokat és egyéb kiegészítőket csatlakoztassunk a gépekhez.

Ugyanakkor az AMD kétmagos és négymagos megoldásaira épülő belső teljes mértékben alkalmas arra, hogy kiszolgálja a böngészni és levelezni vágyó átlagfelhasználókat, míg a beépített webkamera, a hangszórók és a HDMI kimenet a multimédiás élményért felel.

All in One gépeink között van néhány olyan konfiguráció is, melyeket kimondottan a professzionális felhasználók számára fejlesztettünk ki, ezek közül most az MSI WIND TOP AP1622 és az WIND TOP AP190 vendégeskedik blogunkban. Mindkét megoldást az Intel processzorai hajtják, egyik legnagyobb különlegességük pedig a ventilátor nélküli kialakítás, mely rendkívül halk működést tesz lehetővé.

A 15,6 és 18,5 hüvelykes monitorok természetesen érintésérzékenyek, a COM portot használók pedig örülhetnek, hiszen két csatlakozót is kaptak ezek a gépek. Ezeket a gépeket egyértelműen kisebb üzletekbe, családi vállalkozásokba és otthoni munkára ajánljuk, hiszen ezeken a helyeken minden igényt ki tudnak elégíteni és hosszú távú megoldást biztosítanak.

All in One: all in MSI - 3. kép

Reméljük az All in One és kompakt gépeket felvonultató sorozatunk utolsó része is kellőképpen élvezetesre sikerült. Most, hogy megismertétek a teljes kínálatunkat, kérjük osszátok meg velünk, hogy változott e valamit az All in One és kompakt gépekről alkotott véleményetek. Minden kritikát és ötletet szívesen fogadunk, ha pedig van konkrét irány, melyet a következő évekbe látni szeretnének, akkor azt is írjátok meg nekünk.

Végszóként pedig mindenkinek MSI hardverekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!
1 hozzászólás

kpal

5 éve, 7 hónapja és 10 napja

ezek a gépek lefednek minden igényt ,nekem a MSI WIND BOX DC111 tetszik ,bár egy SSD-s verzió se lenne rossz .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profilja