Alien felhasználók vs. Predator szerkesztők

2010. szeptember 11.
47.9261
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Már kicsit rég írtam blogot, úgyhogy gondoltam, újra írok, szokottan fékezhetetlen fantáziám szüleménye. Ha nincs ellenetekre, megint egy alienes blogot írok, de most belekeverednek a predatorok is. Most nem a GC csapata harcol a szörnyetegek ellen, hanem épp a GC-sek fognak összecsapni egymással, alienek a predatorok ellen. No most hogy is van ez? Mindjárt meglátjátok... :)


A felhasználók nagy része már beleélte magát, hogy lesz egy GC találkozó a Velencei-tónál. Azonban ez mégsem jött össze, a szerkesztők egyelőre a dolog ellenére voltak, kivéve RED, mivel őt lefizettük: ha a mi oldalunkra áll, annyi Unicumot kap, hogy az kitart legalább nyárig. Növekedett a feszültség, a végeredmény pedig az lett, hogy a felhasználók (köztük RED szerkesztővel is), és a szerkesztők túlzottan megharagudtak egymásra. A konfliktus már körülbelül 1 hónapja ment, ezidő alatt az Antarktiszon az emberek mozgást észlelnek valahol a föld alatt. A többit tudjuk, az alienkirálynő kitört a jégből, de a sok vas fogva tartja. Ez a predatorok figyelmét is felkelti. Elindul a helyszínre egy tudósokból, kezdőkből álló csapat, s a GC szerkesztők és felhasználók is, de útjaik szétváltak: a felhasználók lementek a föld alá, a szerkesztők a felszínen maradtak. A GC-sek előbb értek oda, mint a többi filmből ismert ember. Útközben természetesen a felhasználók a szerkesztőkről, a szerkesztők a felhasználókról morogtak. Ismerjük meg hát, hogy is történt az igazi összecsapás: Alien felhasználók vs. Predator szerkesztők.


Alien felhasználók vs. Predator szerkesztők - 2. kép



Míg a szerkesztők a felszínen kutatták át az építményeket, leszállt a predatorok űrhajója. A predatorok főnököt, s új harcosokat kerestek, hosszú évek alatt rájöttek, hogy kell átváltoztatni az embereket predatorrá. A szerkesztők csak sétálgattak, egyszer csak belebotlottak a predatorokba. Marco vakarta is a fejét, csodálkozva kérdezte egyiküktől:
- Őőő... Heló. Ti mik vagytok?
A predatorok egy kukkot sem értettek abból, amit Marco mondott, öszenéztek. Marco folytatta:
- Mi lenni GC szerkesztők. Jönni ide, béke, nem akarni harc.
Az egyik predator válaszolt:
- Mi nem beszééni mágyááár! Vinni el titeket!
- Mivaaa???
A predatorok elfogják Marcot és Manyekot, RED inkább elrohan:
- Neeeem, én nem akarok predááátorokkal pajtizni!
- Kapni eeeel!
De már túl késő, RED lecsúszdázott a föld alá, meg akarta keresni a felhasználókat. Ezalatt Marcot és Manyekot beültették egy székbe, ahol 3 óra alatt átváltoztak predatorrá. Ügyesen bántak új testükkel, bár képességeiket még nem ismerték igazán, például a láthatatlansággal elég sokat bénáztak. Manyeknak valami azért eléggé nem tetszett:
- A hajaaaam!!! A gyönyörűűű, hosszúúú, derékig érő hajaam!!! Elvesztettem...
Marco próbálja vígasztalni:
- Nem kell aggódnod, a vállig érő haj is jól áll.
- Ezt a veszteséget akkor sem élem túúúl!!! Miért, miért pont a hajam???
Marco és Manyek még sokáig tanultak, például, hogyan is kell igazi harcos módjára mozogni, képességeket használni, fegyvereket forgatni.

Ezalatt Kitta és Dorci túllépték a határokat: beléptek az alienkirálynő termébe. A királynő először mozdulatlan volt, majd felfigyelt a betolakodókra. Közben RED is megérkezett. A királynő nagy fogait villogtatva, félelmetes hangokat adott ki, s próbált megszabadulni a szorító láncoktól, bilincsektől. Mindenki megrémült, Kitta szólalt meg először:
- Na ki szavaz arra, hogy pucoljunk el innen?
RED és Dorci reszketve felrakják kezüket.
- Oké, akkor... FUTÁÁÁÁS! GYÓSAAAAN!
Elkezdünk az egyik ajtó felé futni, de már késő, bezárult. RED körülnéz, lát egy második ajtót:
- Ne erreee, arraaa!
Odafutunk, de az is bezárult. Az alienkirálynő nagy meglepetésünkre megszólított minket:
- Nektek nem kell félnetek tőlem, titeket nem bántalak. Más terveim vannak. Még nincs egy harcos sem, szükségem van rátok.
- Ööö... Ahha, és ez hogy is zajlik?
Körülnézünk, s közvetlen mellettünk alientojásokat látunk, amik kezdenek kinyílni. Dorci megrémül:
- Jogunkban áll tiltakozni!
- Ne feleselj! Itt akinek joga van, az egyedül én lehetek!
Az arctámadók már kimásztak a tojásból. Kitta felajánlotta:
- Üzletelhetnénk...
RED fenyegetőzött:
- Ha ezek megtámadnak minket, az öngyújtómmal seccpecc felégetem az összes tojást!
Dorci csak pislogott, de azért megjegyezte:
- Én nem akarok ilyen izékkel csókolózni... Háfffúj!
A királynő elmagyarázta, hogy is lesznek itt a dolgok:
- Nem kell aggódnotok, ezek az arctámadók nem raknak belétek embriót, ezek másfajták. Ha rátok tapadnak, 5 óra alatt átváltoztok alienné. Én már sajnos túl öreg vagyok, úgyhogy a két lány közül az egyiknek királynőnek kell lennie. Döntsétek el, ki legyen az.
Kitta szerénykedett, úgy gondolta, legyen Dorci a királynő, RED nem mondott semmit. 5 percig ezen vitáztunk, majd azzal a kifogással, hogy "de a Kitta idősebb", Dorci győzött. Kitta lesz a királynő. Dorci megpróbálta nyugtatni Kittát:
- Ne aggódj, eddig Tündérkirálylány voltál, most Királynő leszel...
Ránktapadtak az arctámadók. 5 óra múlva RED és Dorci kifejlett alien harcosok lettek, Kitta pedig hatalmas alienkirálynővé változott. Kittát is fogva tartották a láncok. RED és Dorci igen sokat bénáztak, vagy elestek a farkukban, vagy beverték valahová hosszú fejüket. RED egyelőre a falramászást gyakorolta, Dorci rögtön nekiugrott a nehezebbnek, ő a plafonon bohóckodott, határozottan kijelentetti, hogy "nézzétekmááá, nekem ez naon megy!", de ahogy az lenni szokott, pontosan a kijelentése után leesett, és hatalmasat koppant a feje.
Míg a felhasználókkal és RED-del ezek történtek, Marconak és Manyeknak a többi predator elmagyarázta, hogy ki kell nyírni az alieneket. REDnek és a felhasználóknak az öreg alienkirálynő még elmagyarázta, hogy a predatorok ellenségek. RED és Dorci elkezdték felépíteni az alienfészket, ezalatt Marco és Manyek elindultak megkeresni az alieneket. Néhány óra múlva Kitta megéri, hogy hamarosan valami baj lesz, gondolatban értesítette a többieket. RED és Dorci a főbejáratnál őrködtek, egyszer csak gyanús hangokat hallanak. Gyorsan elrejtőznek a sötétben, RED rászól Dorcira:
- Ügyes legyél, ez most itt nem játék lesz, ha nekem itt valamit elbénázol, leharapom a fejedet... De komolyan!
- Psssszt! Jön valami!
- Jól van. Az első ellenséget én intézem el, te addig őrködj.
Feszülten figyelünk abba az irányba, amerről a hang jött. Megjelenik egy predator, kihúzza fegyverét. Az alienek támadóállásban hörögnek. A predator megszólal:
- Reszkesseteeek, idióta álijeneeek!
RED felismeri a predatort, Manyek az.
- Megint te vagy máá, te hüjje!
Manyek is felismeri REDet.
- Há itt vagy má, te bunkóóó!
- Ki a bunkó, te gorillaaa?!
- Nem gorilla vagyok, predator, ha nem tűnt volna fel, te bunkóóó!
- Egy és ugyanaz. Hüjje predátorok!
- Hüjje nagyfejű álijenek!
- Ki a nagyfejű? Na most megkapod!
RED nekiugrik Manyeknak. Gurulnak vagy 6 métert, közbe bírkóznak, mondogatva egymásnak:
- Hüjje!
- Bunkó!
Dorci egész jól szórakozik az eseményeken, mígnem újabb betolakodó szagát érzi. Ránéz a bejáratra. A sötétben megjelenik egy Manyeknál jóval nagyobb predator. Dorci fogait villogtatva harcra hívja a predatort. Az kilép a fényre, Dorci szemügyre veszi a predatort: nagydarab, félelmetes fegyverekkel. Aztán elröhögi magát. A predator rászól Dorcira:
- Hát te meg min röhögsz?
- Rajtad.
- Mi olyan vicces?
- A narancssárga papucsod, meg a nadrágod.
RED is felnéz az új predatorra, ő is elröhögi magát:
- Nímmá, megjött a nagyfőnök is!
Az alienek kacarásznak. Marco dühösen ránéz Dorcira:
- Bazzeg Jimbó, ne becsüld le a Főnök hatalmát!
- Hát a hatalmadat azt nem, de az erődet azt lebecsülöm! Mi lesz? Agyonversz a papucsoddal?
- Majd meglátod. Na gyere, ha mersz!
- Ezer örömmel!
És már rohan is Marco felé. RED gyorsan rászól:
- Héé, nehogy elbénázd, me lehet, meghalsz, és akkó megint én végzem a nehezebb munkát!
- Ne aggódj, elintézem!
De mivel RED elterelte Dorci figyelmét, addig Dorci másfelé nézett, s ezidő alatt Marco pofoncsapta, nekivágta fegyverével a falhoz, Dorci akkorát koppant, hogy abba az egész épület belerengett. Ez persze Kittának is feltűnt, gondolatban szólt Dorcinak:
- Pöttöm, ne add fel, ne ijedj meg se a narancssárga papucstól, se Marcotól!
Dorcinak az előbbi kongás meg se kottyan, ismét nekirontana Marconak, csakhogy elesik saját farkában. De nem adja fel, feltápászkodik, gondolta, hogy kemény feje van, így fejjel megy neki Marconak. Mivel így előre nem látott, Marco gyorsan félreállt az útból, Dorcinak ismét hatalmasat koppan a feje. Manyek megdicséri Dorcit:
- Ezaz, csináld csak, így tovább, és kinyiffansz!
RED rászól:
- Ne hallgass erre a hüjjére, használd már a fejedet!
- De nem akarom megint a fejemet használni, már így is kong!
- Használd már a fegyvereidet!
- Jóvannaaaa!
Időközben megjelenik egy újabb predator. Marco és Manyek csodálkozva néznek egymásra, hiszen több szerkesztő nem volt velük, aki átváltozott volna predatorrá. Az új predator elővesz egy plüsspingvint. RED felismeri:
- Tsabyyy!
Tsaby fogja plüsspingvinét, lecsapja REDet és Dorcit. REDnek támad egy ötlete, elindított egy Nightwish számot. Ez Tsabyt lefoglalta, így nyugodtan harcolhattunk tovább. 20 percnyi bunkózás, hüjjézés, nagyfejűzés, papucsozás, bénáskodás után a közelben emberek hangját halljuk. Az elienek és predatorok kihívóan egymásra néznek. Dorci kérdezi Marcotól:
- Kezdődhet a játék?
- Fogócskázzunk?
- Meheeet!
Manyek elmondja a játékszabályokat:
- Ha a predatorok több embert nyírnak ki, mi nyerünk, ha a hüjje álijenek nyírnak ki, vagy fognak el több embert, ők győznek.
RED felordít:
- Mindenki startvonalhoz!
Manyek felesel:
- Te ne parancsolgassá nekem, te bunkó!
- Csönd legyen má, hüjje! Na... Egy... Kettő... Háromésfél... Hé, még nem vót három! Na most: HÁROM!
Mindenki gyorsan nekiiramodik. 1 óra múlva az alienek 10 gazdatestet vittek a tojásokhoz, 7 embert élelemnek vittek el. A predatorok megöltek 13 embert. A játszma után újra összegyűltünk. Manyek és Marco kiakadtak:
- Ez nem éééér, csaltatok, ti gyorsabban mozogtok!
- Hátt na, nem tehetünk róla, hogy jobbak vótunk...
- Mit montááá, bunkó? Gyerünk Marco, lapítsuk szét őket!
RED gyorsan körülnéz, meglát egy szellőzőt. Gyorsa szól Dorcinak, hogy kövesse. Felugranak, és bemásznak a szellőzőbe. RED gúnyolódik:
- Heehehe, a szellőzőbe még mindig nem fértek bee!
- Hallgass, mert ha kijöttök!
- De nem jövüünk, ennek a szellőzőnek legalább 9 csöve van, ott szállunk ki, ahol akarunk!
Utána az alienek gyorsan elrohannak a szellőzőben. Manyek és Marco felkutatják a fészket, és megtalálják azt a termet, ahol a tojások vannak. Három alien már kikelt a gazdatestekből. Felrobbantották a tojásokat, a nemrég kikelt alieneket megölték. Ezért Kitta nagyon dühös lesz, akkorát ordít, hogy még a predatorok is megijednek. Kitta magához hívatta Dorcit és REDet, rájuk szólt, hogy szabadítsák ki őt a láncok közül, kinyírunk minden predatort.
Ki is szabadítottuk, csakhogy Marcoék már a felszínre értek. Kitta is a felszínre tört, mi felmásztunk. Harcoltunk a felszínen, Manyek ránkdobott egy bombát, mi kikerültük, a bomba feltörte a jeget, és leestünk. Órákig harcoltunk egymással a föld alatt, aztán eszünbe jutott, hogy hékás, ki kéne ásni magunkat innen, és elkezdtünk fölfelé ásni. Marco gondolta, hogy amíg ásunk, ránkdobhat egy bombát, s el is dobott egyet, de akkor már kiástuk magunkat, a bomba elrepült a levegőben. Kimásztunk, szétnéztünk. Budapestet ismertük fel. Majd ránéztünk a repülő bombára. Marco hirtelen bepánikolt. Hogy miért? Felrobbantotta a saját házát :D (és a szomszéd kutyát is) :D Siralmas arccal megjegyezte:
- De legalább csönd lesz...
Dorci utána hazament Bajára, s becsöngetett otthonába. Bea nyitott neki kaput. Dorci vigyorogva mondta:
- Szijja anyuuu, én vok az, Dorci!
Bea elővette a gereblyét, elkezdte vele verni Dorcit:
- Menjetek innen, megettétek Dorcit!
- De anyúúúúú, én vagyok aaaz!
- T...Tényleg...te vagy?
- Ahhaaaa...
- De hiszen...
- Tudoooom.
Természetesen Bea elájult :D
Manyek is hazament, s újra megnövesztette a haját. Marconak új házat kellett vennie. RED és Kitta is hazamentek, de Kitta nem fért be az ajtón, RED pedig nagyon megörült, mert több cigit tud szívni egyszerre.
Ezután az alienek és predatorok nem harcoltak egymással, mondhatni kibékültek. Ha a Velencei-tó nem is jött össze, akkor ez a harcos találkozó kiválóan sikerült, de a felhasználók még a mai napig nem mondanak le a tóról.

Szerintem nem lett olyan vicces, dehát na, most ilyenre sikerült. :)


Alien felhasználók vs. Predator szerkesztők - 3. kép




27 hozzászólás

Shade

14 éve, 9 hónapja és 11 napja

Hát ez egy rendkívül érdekes sztori lett. Ezen még egy jópár óráig gondolkozni fogok. röhögő smiley "Háfffúj!" röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

14 éve, 9 hónapja és 11 napja

Megint meg kellett állapítanom, nem semmi tehetséged van ennyi idős korodra. Szerintem ha nagy leszel, menj el kritikusnak, vagy politikai újságírónak. Nekem abszolút átjött a humoros irónia, ahogy az elmúlt hetek helyzetét és a fennálló viszonyokat körülírtad. Biztos vagyok benne, hogy ezzel más is így lesz, aki részese volt.

Velencei-tó... Ne mondjon le róla senki, bár ezen a nyáron nem jött össze, ha szabad azt mondanom kisebb gondunk is nagyobb volt, nem semmi kritikus időszak van mögöttünk több szempontból is. De jövőre, egy valóban megszervezett, megtervezett dolog mindenképp esélyes. Akit komolyan érdekel a lehetőség, mindenképp jelezze és írja le a kapcsolódó gondolatait.

Predatorok, be****ás:röhögő smiley

válasz erre
123a(z) 3 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja