Age of Wushu 2-új cbt, egyedülálló ingame házassági rendszer

2017. szeptember 06.
29.6421
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Lauly profilja, adatai
Lauly
A kínai Valentin nap nem rég véget ért, melynek kapcsán új hírekkel szolgáltak az Age of Wushu 2 fejlesztők: mégpedig a házassági rendszer részleteivel!
 


Ez a rendszer ebben a játékban nagyon kifinomult, részletes és egyedi, több lépcsős folyamat amely növeli az amúgy is komplex játékrendszert.

Egy férfi és női karakter intim kapcsolatba léphetnek egymással, melynek különböző hasznai vannak mindkét fél számára. (gyermek viszont nem fog létrejönni, hiába bújnak ágyba) Meleg "házasság" így konkrétan nem lehet, viszont 2 azonos nemű karakter testvériségbe léphet egymással. Egy teljes csapat pedig guildet alapíthat a kapcsolatrendszer által. Wuxia történetében ezek a dolgok sokmindent eredményezhetnek, hiszen itt a játékosok alakítját a világot. Azonban ha nem jól kezeljük a kapcsolatot, egy árulás váláshoz/ kémkedés akár háborúhoz is vezethet.

Ha nem játékosban találnád meg a szerelmed: NPC-t is feleségül/férjül vehetsz!
Ebben a játékban minden NPC egyedi jellemmel és háttértörténettel rendelkezik, ezért nem mindegy, hogy egy quest felvételekor hogyan kommunikálsz vele. Age of Wushu 2 mindent megtesz, hogy az egész játék a valóságot tükrözze, nem úgy mint mondjuk más rpg játékokban, ahol annyi az egész, hogy leadtok egy küldit és kész, már házasok is vagytok. Emiatt nagyon oda kell figyelni, hogy milyen döntéseket hozunk, ugyanis egy rossz szó negatív irányba terelheti az ingame kapcsolatokat.

Az egész játékmenet a döntéseiden alapul, annak ellenére, hogy online játék, a választásaidtól fog függeni, hogy merre haladsz a storyban, ezáltal minden játékosnak saját története lesz. Emiatt kifejezetten fontos az, hogy szövetséget alakíts ki magad körül, hiszen egy guild akár az egész ingame világ (szerver) pusztulását is eredményezheti, ha világuralomra törnek. Ha csak vakon megy előre valaki, és csak nyomkodja a válaszokat össze-vissza, nagy esélye van rá, hogy jól megrektelik majd az NPC-k ;)
5 hozzászólás

RyutheStaR

5 éve, 2 hónapja és 12 napja

A leírás alapján egész jónak tűnik. Bár már nem igazán játszom pc-n, inkább konzolon. De lehet megérné kipróbálni, amúgy is, még nőtlen vagyok, szóval itt az ideje változtatni rajta!

válasz erre

rDAVE

5 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nem nagyon vagytok otthon az MMORPG-ben... A Age of Wulin/Age of Wushu egy F2P MMORPG, ami nagyon erősen épít a kínai kultúrára. Itt GC-n is volt egy-két hír róla. A blogban a fejlesztés alatt álló folytatás egyik újdonságáról beszél.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ebből én egy árva kukkot nem értek. Miről van szó?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 2 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

Eltohn

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nem lett volna rossz ha leírod, miről van szó egyáltalán. Mert nekem ez semmit nem mond.

válasz erre

 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Reichert Viktor profiljamarco profiljamarco profilja