Adele - 25

2016. július 06.
27.5741
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Adele napjaink legsikersebb női előadója. Először 2007-2008 körült találkozhattunk vele, és az "új Amy Winehouse"ként harangozták be. Adele azóta többször is beírta magát a zenetörténelembe, több kislemeze lett világsiker, albumai több tíz-millió példányban keltek el. Utóbbi lemeze pedig szintén nagy siker lett. Na, lássunk neki:


Nem tudom, hogy most ide mit írjak:

Az első dal a Hello, amit bizonyára senkinek sem kell bemutatnom, hiszen néhány hónapja még a csapból is ezt folyt. A második dal a Send My Love (To Your New Lover), ami egy pörgősebb, és zongoramentes dal. A hangzásban a gitár a legfeltűnőbb, a szöveg pedig egész érdekes hangvételű, ugyanis ezt a stílust még nem szoktuk meg Adeletől.




Fotó: Billboard

Amikor rosszul parkolsz be egy Ferrarival:

Egy lágyabb, Adelesebb dal jön I Miss You címmel. A hangzás gyönyörű, és egyedi, a szöveg pedig egészen elképesztő lett. Személyes kedvencem a lemezről a következő dal, a When We Were Young. Adele hangja ebben a dalban mutatkozik be a leginkább, ugyanis itt tényleg belead mindent az énekesnő, és a tökéletes hangzás még csak a tejszínhab, meg a meggy az egészre. Adele ötödszörre is tökéletesen hangzik, és a Remedy című dalban mégjobban érződik az énekesnő őszintesége. Hangzásban továbbra is a zongora operál, de a szöveg.... az valami fenomenális. Egy rádióbarát szám jön Water Under The Bride címmel. A dal hangzás, és szöveg terén is amülyan tipikus rádiós szám. Egy némileg lassabb dal jön River Lea címmel. A dalban Adele szülővárosáról énekel. A hangzás kicsit finomabb az előző dalhoz képest, a szöveg viszont némileg egyszerűbb lett. A lemez egyik fénypontja a Love In The Dark. Adele ebben a dalban is őszintén szívből énekel, a hangzás pedig erre még csak rá is rak egy lapáttal. Ismét betalál Adele a célba a Million Years Ago című dallal. A hangzásban most a gitár kapott főszerepet, a szöveg bár nem olyan jó, de Adele a hangjával szinte mindent arannyá változtat.




Fotó: Huffington Post

Vagy mégis jól parkoltál be?:

Adele az All I Ask című dalban ismét összehozza ugyanazt, amit egy másik énekesnőnek csak hosszú erőlködések után sikerül összehozni. Adele továbbra is csodálatos, a szöveg fülbemászó, és a hangzás is csodás. Az utolsó dal a Sweetest Devotion. Ezt a dalt úgy tudnám leírni, mint a Send My Love (To Your New Lover) lassabb változatát. A szöveg elképesztő, a hangzás lenyűgöző, és a dal méltó lezárása a lemeznek.

Vegezetül:

Leírhatatlanul jó, de valahogy le kell írnom. Legyen elég annyi, hogy Adele gyönyörű hangja szinte minden dalt tökéleessé tesz, és életedben egyszer végig kell hallgatond.

Ítélet:10/9.8

Nézd nagyban ezt a videót!





Számok:

1. Hello

2. Send My Love (To Your New Lover)

3. I Miss You

4. When We Were Young

5. Remedy

6. Water Under The Bridge

7. River Lea

8. Love In The Dark

9. Million Years Ago

10. All I Ask

11. Sweetest Devotion
4 hozzászólás

Paint

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

csirkee írta:
Adele nagyon tud valamit. Eszméletlen hangja van és a zenéi is fülbemászóak.
Igen, szerintem is tehetséges hölgy Adele,és én is szeretem a dalait, bár elég, hogyismondjam, szókimondó típus. Példa: Az egyik koncertjén összeszámolták, hogy 23-szor káromkodott a fellépések alatt, valamit egyszer egy újságírónak ezt mondta: "Minden kritikus bekaphatja a f*szom!". röhögő smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

Adele nagyon tud valamit. Eszméletlen hangja van és a zenéi is fülbemászóak.

válasz erre

Marduk

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

nefaria írta:
Imádom a hangját de a zenéi nekem kicsit melankolikusak.
Hát nem lehet vidám, ha a témája folyamatosan valamelyik szerelmi bánata.

válasz erre

nefaria

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

Imádom a hangját de a zenéi nekem kicsit melankolikusak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja