A tápegységek következő generációja

2014. július 02.
41.7901
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Reméljük, hogy már vártatok minket kedves Game Channel olvasók, higgyétek el, mi is vártuk már azt, hogy eljöjjön a következő hivatalos blogunk ideje, hiszen egy nagyon érdekes témát szeretnénk ma veletek megosztani. Mindig próbálunk érdekes témákat elhozni nektek, az újdonságok részletes ismertetése okán pedig néha kicsit erősebben koncentrálunk az adott termékre, ám akkor is igyekszünk a mögöttes tartalomra is elegendő energiát fordítani. Mai irományunkban inkább ez a bizonyos mögöttes tartalom kapja majd a főszerepet, hiszen szerettük volna ebben a melegben kicsit megtornáztatni a képzelőerőtöket, melyet egy igen komoly téma kapcsán vehettek ma elő.


Az elkövetkezendő sorok és remélhetőleg a blog alatt majd megjelenő jó sok hozzászólás fő témája a számítógépes ipar jövője lenne, melyhez egy igen előremutató terméket hoztunk nektek. Szerintünk ez a téma egyformán izgatja a gyártókat és a felhasználókat is, hiszen a jövő formálása igencsak kétoldalú. Mi gőzerővel fejlesztünk, igyekszünk innoválni és könnyebbé tenni a mindennapjaitokat, ti pedig remélhetőleg nagy megelégedéssel használjátok a megoldásainkat.

A ti oldalatokról pedig pont a használat kapcsán jön a jövő formálhatósága, hiszen rengeteg visszajelzést kapunk termékeinkről, melyeket igyekszünk a lehető legtöbb csatornán begyűjteni és elemezni. Az egyik ilyen csatorna pont a Game Channel oldalán vezetett hivatalos blogunk, úgyhogy ezúttal is szeretnénk megkérni titeket, hogy osszátok meg velünk a gondolataitokat.

A tápegységek következő generációja - 2. kép

A téma a számítógépes ipar jövőjének személyében tehát adott, mi pedig ígértünk egy terméket is ezzel kapcsolatban. Ez a termék nem lenne más, mint a nem is olyan régen bemutatott Cooler Master Digital 1200 tápegység, mely számos modern és felhasználói kényelmet biztosító megoldással lett felszerelve. Az 1200 wattos bestia már ilyen téren is jövőbemutató, hiszen egyelőre legtöbben vígan elvannak egy kisebb tápegységgel is. A különféle hardverek azonban egyre csak erősödnek, így valószínűleg egy idő után elkél majd az 1000 watt fölötti teljesítmény. A 80 Plus Titanium minősítés a hatékonyság egyik legnagyobb dicsérete, így pedig még biztosabbak lehetünk a hosszú távú terveinkben.

Ezek alapján bizonyára még akad kételkedő olvasónk, ám a jövő esszenciáját magában hordozó vezeték nélküli adattovábbítás talán minden kételkedőt meggyőz. Ez az a funkció, amiért a Cooler Master Digital 1200-at hívtuk meg vendégnek a mai blogban. A tápegységbe épített modul ugyanis lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül nyerjünk ki adatokat a tápegység működésével kapcsolatban. Ezeket az adatokat a saját mobilalkalmazásunkban tekinthetitek meg, melyet Android,iOS és Windows rendszerekre teszünk elérhetővé. Itt olyan fontos adatokra gondoljatok, mint a hőmérséklet és a hatékonyság, valamint fontos kiemelni, hogy egyfajta távirányítóként is használható lesz a készülékünk.

A tápegységek következő generációja - 3. kép

Szerintünk ez a megoldás remekül elővetíti a mobileszközök és a számítógépes hardverek jövőbeni kapcsolatát, ugyanakkor még rengeteg potenciál rejtőzik mindkét oldalban. A tápegységek terén már sikerült összehangolni az eszközöket, szerintetek mi következhet? Egyáltalán jó úton halad a fejlődés?
4 hozzászólás

rDAVE

10 éve, 7 hónapja és 21 napja

Nagyon szuper, szeretem látni az ilyen infókat. Gépújításánál főleg jól jött volna, ha tudom mennyi energiával tudok még gazdálkodni. mosolygó smiley

válasz erre

hedzsoooAkaHeyJoe

10 éve, 7 hónapja és 22 napja

Na, ha szükségem lesz az elkövetkező 5 évben új tápra, akkor valami ilyesmi lesz! Bár lehet, hogy a mosatni is bírja még akár tovább is, elvégre az is egy 1000W-os kis dög, 1 CoolerMaster SilentPro. mosolygó smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ez tetszik nagyon,szuper kezdeményezés kacsintó smiley
Már csak az a lényeg hogy minél pontosabb adatok jelenjenek meg a kijelzőn ,a táp minél hatékonyabban dolgozzon, és ne hőformájában távozzon a konnektorból kivette áram mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ez mekkora ötlet!meglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja